Stå ut från mängden – bli en utvald frilansare

Anslut till programmet för "Utvalda frilansare" idag för att få tillgång till exklusiva                          projekt och gör så att din profil står ut som en av de bästa.

Gå med gratis
Ikon för exklusiva inbjudningar

Exklusiva inbjudningar

Utvalda frilansare får möjlighet att varje dag lägga bud på de bästa projekten via personliga inbjudningar                          från vårt rekryteringsteam.

Högt värde ikon

Välbetalda projekt

Få tillgång till de högst betalda projekten på webbplatsen!                          I genomsnitt vinner "Utvalda frilansare" 50% av alla slutförda projekt som överstiger 2000 USD.

Ikon av förskottsavgifter

Säg adjö till förskottsadebiteringar

Utvalda frilansare får tillgång till en förmånlig betalningsplan för avgifter,                          där du endast betalar provisionsavgifter på rekryteringsprojekt när milstolpar släpps.

Ta din karriär till nästa nivå

Programmet för "Utvalda frilansare" ger frilansare den hjälp de behöver för att omfamna                          en mer givande, frilansarkarriär på heltid.                          Läs mer om några av dess fantastiska historier.

Bättre kommunikation mellan chefer och frilansare

Öka dina intäkter inom de första 6 månaderna

Utvalda frilansare tjänar i genomsnitt 1000 USD mer under sina första 6 månader i                          programmet och har exklusiv tillgång till bud på över 100 projekt varje dag.

Projektuppdateringar direkt till din inkorg

Kvalitetsprojekt, endast för utvalda frilansare

Oberoende om det handlar om att utveckla en app för en startup till att designa en ny identitet för ett företag, så är våra                          Rekryteringsprojekt bland de bästa projekten på webbplatsen från våra bästa arbetsgivare.

Bättre projekt

Enkelt att ansöka till

Ansökan till programmet är helt gratis och tar bara ett par                          minuter av din tid. Kontrollera om du är kvalificerad idag!

1. Kontrollera dina poäng

Kontrollera direkt om din profil uppfyller kraven för att anslutas till programmet.

2. Berätta om dig själv

Vi vill veta mer om våra främsta frilansare. Berätta om ditt arbete,                                      dina kunder och dina förväntningar på framtiden.

3. Gå igenom introduktionen

Läs mer om programmet, inklusive tips om bästa praxis och vad vi förväntar oss av dig som en av de bästa frilansarna.

4. Klar

Allt klart? Redo? Gå!                                      Glöm inte att dela med dig av din erfarenhet vår blogg!