Investerarcentrum

Aktieägarinformation

Freelancer Limited

Freelancer är världens största marknadsplats för frilans och crowdsourcing sett till antalet användare och projekt. Freelancer grundades 2009 och listas på Australian Securities Exchange (ASX: FLN) samt OTCQX Best Markets i USA (OTCQC: FLNCF).

Aktiepris

Nuvarande pris på vår aktie hittar du här:

Företagets meddelanden

För en fullständig lista över de senaste företagsmeddelandena, besök:

Investera från USA

Följande börsmäklare handlar med OTC-aktier. Aktiekoden för Freelancer är FLNCF.

Investera från Australien

Aktiekoden för Freelancer är FLN.

En fullständig lista över australienska börsmäklare och annan information om att köpa och sälja aktier på ASX återfinns här:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Investera från andra länder

Följande börsmäklare handlar med OTC-aktier. Aktiekoden för Freelancer är FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Hantera dina aktier

Logga in på Boardrooms webbsida för aktieregister för att ta del av information som rör dina Freelancer-aktier. Boardroom nås via e-post på enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan även nås på telefon, 1300 737 760 (inom Australien) eller +61 2 9290 9600 för det australienska kontoret.

FAQ för aktieägare (vanliga frågor)

Hur kan jag investera?

Du kan köpa Freelancer-aktier genom en börsmäklare som stödjer aktier på Australian Securities Exchange (ASX). Freelancers ticker är ASX:FLN. Konsultera en professionell ekonom innan du investerar.

Hur hittar jag en börsmäklare?

En fullständig lista över börsmäklare i Australien och annan information om att köpa eller sälja aktier hittar du på ASX hemsida. Freelancer-aktier kan generellt endast köpas genom ASX-registrerade mäklare, så är du inte en australiensk invånare kan du behöva hitta andra lösningar. Interactive Brokers är en onlinemäklare som tar emot registreringar från invånare av flertalet länder runtom i världen som stödjer aktiehandel på ASX. Du kan även kontakta din lokala börsmäklare för att ta reda på om de har en relation till en ASX-registrerad mäklare.

Får Freelancer.com-användare som även innehar Freelancer-aktier några extra förmåner?

Ja, Freelancer har skapat ett aktieägarprogram som belönar användare som äger ett lägsta antal Freelancer-aktier med fördelar och förmåner. För mer information besök vår "Freelancers aktieägarprogram"-sida.

Var hittar jag företagets meddelanden?

Aktuella och historiska företagsmeddelanden finns att tillgå på ASX hemsida samt i sektionen Företagsmeddelanden på Freelancers hemsida.

När publicerar Freelancer företagsmeddelanden som kan påverka mina aktier?

Freelancer tipsar aktieägare om förväntade releasedatum för nyckelmeddelanden i Aktieägarinformation-sektionen på webbsidan.

Var hittar jag historik över tidigare aktiepriser?

Nuvarande och historiska aktiepriser återfinns på ASX hemsida. För att tolka aktieprisinformation bör investerare eller intresserade parter söka professionell hjälp.

Hur ser jag mina FLN-aktier?

Du kan granska nuvarande information över din Freelancer-aktier via aktieregister-sidan.

Hur uppdaterar jag mina aktieägaruppgifter?

Logga in på aktieregistersidan för att granska information på dina Freelancer-aktier och uppdatera din information.

Hur hittar jag kontaktuppgifter till Freelancers aktieregister?

Alla frågor rörande dina aktieuppgifter tas med styrelsen. Styrelsen nås genom att mejla enquiries@boardroomlimited.com.au. Du kan även kontakta dem via telefon på 1300 737 760 (inom Australien) eller +61 2 9290 9600 för det australienska kontoret.

Rapporter & presentationer

Freelancers aktieägarprogram

Freelancer Foundation Shareholder Program erbjuder aktieägarna i Freelancer Limited (ASX: FLN) vissa förmåner, inklusive reducerade avgifter på en rad Freelancer-tjänster.

Freelancer stiftelse

Fördelar vid första anblick

Nedsatta avgifter på Freelancer.com

En rabatt på 5% av projekt- och tävlingsprovisioner krediteras ditt Freelancer.com-konto, vilket beräknas varje månad, för varje fullständig kalendermånad som du fortfarande är berättigad till deltagande i programmet.

Nedsatt avgift för WSO-listning på WarriorForum

En rabatt på 50% eller rabatt på annonseringsavgifter för dina Warrior Special Offers (WSOs) för varje fullständig kalendermånad som du fortfarande är berättigad att delta i programmet.

Prioriterad kundsupport

Du får prioriterad kundsupport av vårt flerspråkiga supportteam som jobbar dygnet runt, året runt.

Freelancer aktieägaremblem

Ett unikt emblem lägga upp i din profil på Freelancer.com och Warrior Forum och framhäver att du äger aktier i företaget.

Få tillgång till dina förmåner

Dessa förmåner är tillgängliga för individer med minst 500 vanliga fullt betalda Freelancer Limited-aktier. Klicka bara på knappen nedan och fyll i ansökningsblanketten för att ta del av dina förmåner.

Användarvillkor

För att kvalificera dig för Freelancers aktieägarprogram måste du uppfylla följande kriterier:

 • En aktieägare måste vara en giltig registrerad användare av Freelancer.com eller Warrior Forum hemsida (Freelancer användare). Avstängda konton är inte kvalificerade. Freelancer användare som bryter mot användarvillkoren för endera webbplatsen (som anges i User Agreement) kan få sitt programmedlemskap suspenderat eller avbrutet, enligt Freelancer Limited.
 • En aktieägare måste vara en fysisk person (eller flera) samt:
  • äga 500 ordinära fullt betalda Freelancer Limited-aktier; eller
  • utses av ett företag, en organisation eller ett aktiebolag som äger 500 ordinära fullt betalda Freelancer Limited-aktier. Företag, trust eller aktiebolag kan utse en fysisk person till att erhålla de fullständiga förmånerna av paketet genom att använda Formuläret för förslag till kandidatutnämning (PDF), en skannad kopia som som ska bifogas online-ansökningsformuläret. Ett separat kandidatformulär måste ifyllas i fall där flera enheter är registrerade i en gemensam ägo.
   • En aktieägare måste inneha 500 vanliga fullt betalda Freelancer Limited-aktier för en hel kalendermånad för att kunna bli berättigad till aktieägare i den kalendermånaden. Avgiftsrabatter kommer inte att betalas och avgiftsrabatter kommer inte att vara tillgängliga om aktieägarnas innehav understiger 500 vanliga fullt betalade Freelancer Limited-aktier.
   • Rabatter betalas på projekt- och tävlingsprovisioner (inte uppgraderingar), och endast för avgifter som betalas. Obetalda avgifter kommer inte att få rabatter.
   • Freelancer Limited kan när som helst ändra förmåner och villkor för Freelancers aktieägarprogram, inklusive uppdatering av denna sida.