undefinedundefined Logga in Registrera dig Begär demo

Freelancer Enterprise

Hjälper stora organisationer att växa fortare till ett lägre pris. Få tillgång till en global arbetsflotta på över 42 miljoner frilansare för att främja din organisations innovation på ett snabbt och skalbart sätt till en bråkdel av kostnaden.Hjälper stora organisationer att växna snabbare till ett lägre pris.
Begär en demo
undefined

Global Arbetskraft

Den tiofaldiga vinnaren av Webby Awards, Freelancer.com (ASX:FLN) är världens största plattform för frilans och crowdsourcing med över 42 miljoner användare ifrån mer än 247 länder, regioner och områden, på 34 språk och med 39 olika valutor. Ingen annan marknadsplats är lika global som Freelancer.com
undefined

Mycket skickliga, On Demand

Över 80% av online-jobb tar emot bud inom 60 sekunder. Lokala jobb tar i genomsnitt emot bud inom 25 minuter, och siffran blir bara bättre för varje månad som går. Ingen annan marknadsplats för frilansare ger dig samma möjligheter som Freelancer.com.
undefined

Inga avgifter

Freelancer Enterprises har inga påtvingade prenumerationer eller månatliga/årliga avgifter. Det kostar ingenting att lägga upp ett projekt eller skapa ett användarkonto. Provisionsavgifter och avgifter för uppgraderingar tas dessutom bort för volymkunder.
Organization unlimited thumbnail

Organization Unlimited

Se vår presentation om framtidens arbete och ta reda på hur världens främsta företag har använt Freelancer.com för att lösa sina största utmaningar.
Nasa whitepaper thumbnail

NASA | Harvard Whitepaper

Förvånansvärda resultat från stora grupper genom mikroköpsutmaningar - genom tävlingar i frilanscommunityn som levererar innovativa, kraftfulla och kostnadseffektiva lösningar.
FREELANCER EXCLUSIVE

Covid-19 & Arbetskrafts-effektivitet

Covid-19 skapar skiftande behov för ditt företag. Få din kompetenta in-house-personal på rätt plats så snabbt som möjligt för att öka tillväxten. Vår AI-baserade matchningsalgoritm och programvara för resurshantering kan hjälpa dig få ut det mesta av din personal, snabbt. Optimera effektiviteten hos din arbetskraft under krisen och behåll de allra skickligaste som anställda. Ett smart företag ser möjligheterna i nedgången. Freelancer Enterprise kan hjälpa dig bli agil och hantera ständigt pågående förändringar i branschen.
undefined
FREELANCER EXCLUSIVE

Vilka kompetenser du än söker så kan vi samla den bästa procenten i ditt personliga frilansarmoln

Oavsett om du är ute efter team av managementkonsulter, maskininlärningsexperter eller fältservicetekniker i närområdet så kan du välja mellan frilansare med över 1600 olika uppsättningar färdigheter, som har kontrollerats och godkänts enligt dina angivna kriterier.
Kontakta oss
FREELANCER EXCLUSIVE

Kvalité, levererad i tid och under budget

Våra Enterprise-projektledare ser till att du hittar de bästa frilansarna för högsta möjliga kvalitet på arbetet och leverans i tid. De säkerställer en hög standard och en smidig arbetsprocess i allt från onboarding till slutförandet av ditt projekt.
undefined
undefined
FREELANCER EXCLUSIVE

Talang möter compliance i en tjänst

Oavsett om du vill anlita direkt, lägga upp ett projekt eller starta en tävling, så kommer våra compliance-tjänster skickliga frilansare, matchningsalgoritmer och administrerade tjänster se till att du är trygg och hittar den talang du behöver så fort som möjligt.
FALLSTUDIE

NASA använder Freelancer Enterprise för att crowdsourca potentialen i mänsklig innovation

Över 230 olika designer skickades in när våra frilansare tävlade om att ta fram gränssnittet för en smartwatch-app som som skulle användas av astronauterna på den internationella rymdstationen.
Projektledare hjälpte sedan NASA att anlita de bästa programmerarna för att leverera den färdiga appen.
FALLSTUDIE

NASA använder Freelancer Enterprise för att crowdsourca potentialen i mänsklig innovation

Över 230 olika designer skickades in när våra frilansare tävlade om att ta fram gränssnittet för en smartwatch-app som som skulle användas av astronauterna på den internationella rymdstationen.
Projektledare hjälpte sedan NASA att anlita de bästa programmerarna för att leverera den färdiga appen.
undefined

Upptäck fördelarna med Freelancer företag

undefined

Förbättra förtroendet

Våra efterlevands- och arbetsklassificeringslösningar, tillsammans med en inspektionstjänst av amerikanska advokater, kommer att säkerställa din komfort vid samarbete med ett globalt arbetslag i molnet. Vår stränga "känn din kund" och identitetsverifiering låter dig samarbeta med förtroende.
undefined

Arbetsflödes-automatisering

Vårt API kan hjälpa dig effektivisera automatiseringen av arbetskraft och frigöra tid så att din personal på plats kan fokusera på det som är viktigt. Integrera med din programvara, intranät eller backend-system och gör API-samtal till vårt virtuella arbetsmoln för att ta hjälp av frilansare.
undefined

Driftentreprenad

Vi har ett flerspråkigt team av Enterprise-projektledare inom flertalet tidszoner och geografiska områden, som är redo att hjälpa dig hitta den perfekta frilansaren, skapa framgångsrika tävlingar eller hantera dina engagemang.
undefined

Total transparens

Vi förstår att du vill ha den kvalitet och de resultat du betalar för. Vår tidsspårningsapp mäter output, tar automatiska skärmdumpar och låter dig godkänna leverabler så du kan ge feedback i realtid.
undefined

Öka insikter

Mät din framgång och spara viktig information. Få realtidsrapporter om metrik som användande och spenderande i din skräddarsydda översikt.
undefined

Effektivistera internt införande

Vi erbjuder workshops, videoguider och support dygnet runt för att hjälp dig komma igång. Teknik- och träningsevangelister väntar på att få vara på plats och förbereda din personal för framtidens arbetsliv.

Över 80% av Fortune 500 företagen använder Freelancer.com för snabba upp sin tid till marknad

undefined

Redo att starta?

Kom i kontakt med företags-team idag
Kontakta oss
Registrerade Användare Totalt antal jobb publicerade
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Laddar förhandsgranskning