Freelancer logoSå funkar detBläddra bland jobb Logga in Registrera dig Publicera ett projekt

Öka din potential.

Bli verifierad av Freelancer.
Ta din profil till nästa nivå genom att bli Verifierad av Freelancer. Det blå emblemet styrker att ditt konto är autentiskt och att du har gått igenom en process för att verifiera din identitet genom bland annat en videointervju. Bli Verifierad idag för Verifierad av Freelancer ger dig tillgång till: - Projekt med ett värde på 3000 dollar och uppåt- Företagskunder - Större chans att bli tilldelad jobb
Öppet öga

Stå ut i mängden

Lägg mindre tid på att jaga, mer på att vinna. Verifierade frilansare belönas med ett emblem som sticker ut och är enkelt att känna igen, något som ser till att kunden ser dem först och är mer benägen att tilldela dem ett projekt. Få kunderna att komma till dig istället för att slösa bort dina bud.
Enterprise kontorsbyggnader

Få tillgång till företagskunder

Har du drömt om att jobba med toppkunder som Facebook, NASA eller Airbus? Endast verifierade frilansare kan ta del av jobb från Enterprise-kunder. Ta din kundbas till nästa nivå med Verifierad av Freelancer.
Pengakommentarer

Lägg bud på projekt med ett värde på 3000 dollar och uppåt

Verifierad av Freelancer erbjuder exklusiv tillgång till längre, mer intressanta och bättre betalande projekt. Endast genom Verified av Freelancer kan du bjuda på projekt vars värde uppgår till 30 000 dollar eller mer.
Freelancer profilkort med verifierad-emblem och utvalt omdöme
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Det är enkelt att komma igång

 Checklista i mobilen

Vad krävs?

För att ansluta dig till Verifierad av Freelancer måste du slutföra följande innan du ansöker: • Profilen är ifylld och inkluderar en bild som nyligen laddats upp • Telefonverifiering har genomförts • Identitetsverifiering (Känn Din Kund) har genomförts
Klocka

Hur lång tid tar det?

Processen är vanligtvis slutförd inom 24 timmar.
 Rutt från punkt A till punkt B

Hur går processen till?

Det är enkelt. När du skickat in din verifieringsansökan kommer en av våra agenter kontakta dig för att boka in ett telefonsamtal. Vi bekräftar dina verifieringsdokument och din identitet samt gör en grundläggande genomgång av din profil för att se till att den håller högsta möjliga kvalitet, dessutom tilldelas du det blåa verifieringsemblemet.

Vinn fler jobb, enklare

Klienterna vill försäkra sig om att den de arbetar med är seriös angående sin karriär. De vill jobba med någon som är pålitlig. När du är verifierad av Freelancer så vet klienten om att du har tagit det där extra steget för att vinna deras förtroende.
Registrerade Användare Totalt antal jobb publicerade
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Laddar förhandsgranskning