Find Jobs
Hire Freelancers

Öka din potential.

verified.svg Bli verifierad av Freelancer.
Ta din profil till nästa nivå genom att bli Verifierad av Freelancer. Ta din profil till nästa nivå genom att bli Verifierad av Freelancer. Den blåa symbolen gör andra uppmärksamma om att ditt konto är genuint och att du gått igenom en verifieringsprocess som inkluderar en video intervju för att bli verifierad. Bli verifierad idag Verifierad av Freelancer ger omedelbar tillgång till:
- Projekt värda $2,500.00 USD eller mer
- Timprojekt över $50 USD
- Enklare att vinna fler projekt
Öppet öga

Stå ut i mängden

Lägg mindre tid på att jaga, mer på att vinna. Verifierade frilansare belönas med ett emblem som sticker ut och är enkelt att känna igen, något som ser till att kunden ser dem först och är mer benägen att tilldela dem ett projekt. Få kunderna att komma till dig istället för att slösa bort dina bud.
Enterprise kontorsbyggnader

Öka självförtroendet

Att bli verifierad av Freelancer innebär att du har gått igenom en videointervjuprocess med Freelancers personal. Detta hjälper dina kunder att identifiera dig som en autentiserad medlem av Freelancer.
Pengakommentarer

Anbud på projekt över 2 500 USD

Verifierad av Freelancer ger exklusiv tillgång till längre, mer intressanta och bättre betalda projekt. Endast verifierade av Freelancer kan lämna anbud på projekt värda 2 500 USD eller mer.
Freelancer profilkort med verifierad-emblem och utvalt omdöme
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Visa kunderna personen bakom profilen!

Videobud är en exklusiv funktion för Verified by Freelancer som låter dig sticka ut från mängden, vinna fler projekt och tjäna mer pengar!
Spela in en 30 sekunder lång video där du kan visa kunden varför du är den perfekta frilansaren för jobbet. Ditt bud kommer också att sticka ut med en animerad ram, vilket ökar ditt buds synlighet. Videobud har 25 % större sannolikhet att chattas med och tilldelas!

Det är enkelt att komma igång

 Checklista i mobilen

Vad krävs?

För att ansöka måste du ha en uppdaterad profil och vara:
• Verifierad e-postadress
• Veriferat telefonnummer
• Verifierad betalningsmetod
• Verifierad användaridentitet (KYC)
Klocka

Hur lång tid tar det?

När vi fått din ansökan kommer vår personal granska den. Processen tar normalt 1-2 arbetsdagar.
 Rutt från punkt A till punkt B

Hur går processen till?

Efter din ansökan har granskats kommer vi kontakta dig för att boka in en videointervju. Om intervju går bra aktiveras din nya blå "Verifierad"-symbol.
Ansökningsavgiften på 99 dollar är inte återbetalningsbar, även om du det visar sig att du inte uppfyller kriterierna för att bli Verifierad Freelancer. Din status som verifierad måste periodvis förnyas. För mer information se FAQ.

Vinn fler jobb, enklare

Kunder vill anlita pålitliga frilansar med en seriös inställning. Verifierad av Freelancer informerar kunderna om att du har tagit det lilla extra steget för att visa att du är en seriös leverantör.
Registrerade Användare Totalt antal jobb publicerade
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Laddar förhandsgranskning
Tillstånd beviljat för geolokalisering.
Din inloggningssession har löpt ut och du har blivit utloggad. Logga in igen.