Freelancer logoSå funkar detBläddra bland jobb Logga in Registrera dig Publicera ett projekt
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Öka din potential.

verified.svg Bli verifierad av Freelancer.
Ta din profil till nästa nivå genom att bli Verifierad av Freelancer. Ta din profil till nästa nivå genom att bli Verifierad av Freelancer. Den blåa symbolen gör andra uppmärksamma om att ditt konto är genuint och att du gått igenom en verifieringsprocess som inkluderar en video intervju för att bli verifierad. Bli verifierad idag Verifierad av Freelancer ger omedelbar tillgång till: - Projekt värda $2,500.00 USD eller mer - Timprojekt över $50 USD - Enklare att vinna fler projekt
Öppet öga

Stå ut i mängden

Lägg mindre tid på att jaga, mer på att vinna. Verifierade frilansare belönas med ett emblem som sticker ut och är enkelt att känna igen, något som ser till att kunden ser dem först och är mer benägen att tilldela dem ett projekt. Få kunderna att komma till dig istället för att slösa bort dina bud.
Enterprise kontorsbyggnader

Öka självförtroendet

Att bli verifierad av Freelancer innebär att du har gått igenom en videointervjuprocess med Freelancers personal. Detta hjälper dina kunder att identifiera dig som en autentiserad medlem av Freelancer.
Pengakommentarer

Anbud på projekt över 2 500 USD

Verifierad av Freelancer ger exklusiv tillgång till längre, mer intressanta och bättre betalda projekt. Endast verifierade av Freelancer kan lämna anbud på projekt värda 2 500 USD eller mer.
Freelancer profilkort med verifierad-emblem och utvalt omdöme
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Visa kunderna personen bakom profilen!

Videobud är en exklusiv funktion för Verified by Freelancer som låter dig sticka ut från mängden, vinna fler projekt och tjäna mer pengar!
Spela in en 30 sekunder lång video där du kan visa kunden varför du är den perfekta frilansaren för jobbet. Ditt bud kommer också att sticka ut med en animerad ram, vilket ökar ditt buds synlighet. Videobud har 25 % större sannolikhet att chattas med och tilldelas!

Det är enkelt att komma igång

 Checklista i mobilen

Vad krävs?

För att ansluta dig till Verifierad av Freelancer måste du slutföra följande innan du ansöker: • Profilen är ifylld och inkluderar en bild som nyligen laddats upp • Telefonverifiering har genomförts • Identitetsverifiering (Känn Din Kund) har genomförts
Klocka

Hur lång tid tar det?

Processen är vanligtvis slutförd inom 24 timmar.
 Rutt från punkt A till punkt B

Hur går processen till?

Det är enkelt. När du skickat in din verifieringsansökan kommer en av våra agenter kontakta dig för att boka in ett telefonsamtal. Vi bekräftar dina verifieringsdokument och din identitet samt gör en grundläggande genomgång av din profil för att se till att den håller högsta möjliga kvalitet, dessutom tilldelas du det blåa verifieringsemblemet.
Ansökningsavgiften på 99 dollar är inte återbetalningsbar, även om du det visar sig att du inte uppfyller kriterierna för att bli Verifierad Freelancer. Din status som verifierad måste periodvis förnyas. För mer information se FAQ.

Vinn fler jobb, enklare

Klienterna vill försäkra sig om att den de arbetar med är seriös angående sin karriär. De vill jobba med någon som är pålitlig. När du är verifierad av Freelancer så vet klienten om att du har tagit det där extra steget för att vinna deras förtroende.
Registrerade Användare Totalt antal jobb publicerade
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Laddar förhandsgranskning
Tillstånd beviljat för geolokalisering.
Din inloggningssession har löpt ut och du har blivit utloggad. Logga in igen.