2048 python aiJobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
    Jobbstat
    2,000 2048 python ai jobb har hittats, med prissättning USD
    Excel + AI Avslutades left

    Har ett behov av att få excel för MAC (eller liknande program) att fungera tillsammans med AI där det är över 60000 rader. Excel behöver kunna arbeta på egen hand, med inbyggd försening vid behov, för att inte överbelasta servern. Idag behöver vi manuellt fylla 10 rader i taget för att inte servern på AI ska hänga sig eftersom om alla 60000 rader fylls samtidigt så sker 60 000 förfrågningar samtidigt.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Snittbud
    23 bud

    ...taktiker. Variera höjden på byggnader och se till att det finns tillräckligt med täckning för att främja olika spelstilar. Implementera AI-motståndaren: Använd Blueprint Scripting eller andra relevanta verktyg för att skapa din AI-motståndare. Definiera dess grundläggande beteenden, som rörelse, skjutande och byggande. Anpassa AI: Inför variabler som styr AI-motståndarens svårighetsgrad. Detta kan inkludera reaktionshastighet, precision och byggfärdigheter. Anpassa dessa variabler baserat på spelarens prestation. Implementera dynamisk svårighetsgrad: Utveckla en mekanism för att övervaka spelarens prestation under matchen. Använd denna data f&oum...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Snittbud
    1 bud

    ...och författa professionella och effektiva e-postmeddelanden för olika kommunikationssyften. 3. Assistera vid behov med att söka efter personer och företag, och samtidigt hantera telefonsamtal parallellt med andra uppgifter. 4. Färdighet i att använda internetbaserade tjänster för att söka efter och samla relevant information. 5. Förmåga att anpassa sig och lära sig nya digitala verktyg, inklusive AI-drivna programvaror som CHAT-GPT och andra (ingen förkunskap krävs, men det är en merit). 6. Starka kunskaper i det svenska språket är ett krav, medan goda kunskaper i engelska är viktigt. Kunskap i andra språk är en fördel. 7. Bra numeriska färdigheter och enkelhet att han...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Snittbud
    7 bud

    Hej, Jag har en idé om en multiplayer sudoku spelapp. Jag har fått offerter på 25000 usd för att utveckla spelet men jag vill inte satsa dessa pengar. Jag vill istället skapa spelet själv, men saknar kompetens att göra det. Jag har erfarenhet av programmering i Python, men inte spel. Jag vill ha någon som sätter upp en arbetsplan, där varje steg beskrivs, därefter ger mig viss guidning för att komma genom varje steg. Jag vill alltså både utveckla spelet och lära mig att utveckla själv. Jag behöver någon med erfarenhet av att utveckla multiplayer-spel (design kommer vara relativt enkel) för iphone/android. Dessutom villig att lära ut (skicka länkar/tips på litte...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Snittbud
    2 bud
    Project for Raja S. Avslutades left

    Hej, har ett pågående projekt. Vi har kört fast så skulle behöva ett andra öga på projektet. Innefattar python, flask, webscraping.

    $45 / hr (Avg Bid)
    $45 / hr Snittbud
    1 bud

    We need to make some minor updates on the site: Basically we need help with the following updates: 1. The map on the front page does not show all case studies available. We need the...from start-up to scale-up. We are looking for a web developer who have experience with Wix sites that can make these changes. We are also interested in building a relationship with freelancers as our in-house development capacity is reached and we need more developers who can help us with client websites (WP, Wix, Ghost etc). Preferably someone with frontend and backend experience and outputs of AI/API data. It would be on project basis and you would be free to accept or decline projects as they come in. Please list your Wix experience and provide examples in your offer.

    $197 (Avg Bid)
    $197 Snittbud
    8 bud
    Bygg en hemsida Avslutades left

    Vi är ett tech start-up som utvecklar autonoma drönare och AI. Nuvarande hemsida:

    $31 (Avg Bid)
    $31 Snittbud
    1 bud

    Uppgiften är att bygga en slumpgenerator i programmeringsspråket python i miljön google colab. Slumpgenreatorn ska kunna läsa in information(i det här fallet namn ifrån ett google spreadsheet och slumpa ut dem här namnen i basgrupper(6 basgrupper, 6 i varje grupp, där vissa grupper blir färre personer) i spreadsheatet. Så alla basgrupperna och elever får bra placeringar. progrmmaet ska och kunna t.e.x slumpa om placeringar och basgrupper i klassrummet om man vill det. Jag kanske inte har förklarat uppgiften så väl, så jag kan enkelt bara dela instruktionerna där allting är väl skrivet så ni får en ökad förståelse för uppgiften.

    $248 (Avg Bid)
    $248 Snittbud
    2 bud

    Jag heter Anna Wallander och jag letar efter en kvinna som har kunskap om AI och machine learning till ett nytt spännande projekt. Storlek på ersättningen kan diskuteras beroende på hur mycket tid du uppskattar att det kommer att ta. Hör gärna av dig så lovar jag att berätta mer!

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bud

    Hemsida ska ta in en del information från användare och spara de i databas. I hemsidan kan man se hela tabellen i databasen och kan ändra om man vill. Man kan även lägga in nya rekord i databasen. I python programmet som jobbar på bakgrunden skulle jag kunna läsa in de värdena från databasen och föra till en algorithm som är också skriven i python.

    $181 (Avg Bid)
    $181 Snittbud
    2 bud

    ...digitaliseringsresa. Många av deras klienter finns inom olika tillverkande industrier där det genom nya tekniska framsteg och lösningar har öppnats upp nya möjligheter att optimera och effektivisera sin produktion. Mer sammantaget kan man säga att vår kund hjälper deras klienter att implementera tekniska lösningar inom datainsamling, produktionsuppföljning, produktionsplanering, analys och maskininlärning (AI). Detta gör de genom ett projektbaserat angreppssätt där de tar sig an olika roller hos deras klienter. Alltifrån försäljning, förstudier och planering, till genomförande, driftsättning och support. Vår kund består av ett engagerat gäng som sedan starten ...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bud

    Jag jobbar med att sälja plåt och vi skickar certifikat till våra kunder på stålet, jag skulle vilja ha en portal där de kan söka efter certifikatet och ladda ner pdf filen på egen hand. Se länk nedan på liknande lösning. Jag vill kunna lägga upp pdf filerna antingne på onedrive eller köra ftp mot en server. Vi har redan en server som kör lite python grejer så den kan säkert användas för att placera detta i. Vår hemsida är och den är byggd med wordpress.

    $1097 (Avg Bid)
    $1097 Snittbud
    9 bud

    ITSM Delivery söker Integrationsutvecklare för vår kund. Krav: Java Scala Python R Biztalk Erfarenhet av IBM MQ-server och Biztalk som meddelandesystem att integrera till. Erfarenhet av att bygga near-realtime-instrumentpaneler för att stödja affärsverksamheten. Målet är att använda Spark streaming. Erfarenhet - 6 år. Start: augusti, 2019 Ort: Stockholm / Solna Vi erbjuder: Mycket kreativ och dynamisk miljö, vilket ger en hälsosam professionell utmaning till proffs. Långsiktiga projekt och mysig atmosfär. Det här är ett heltidsjobb i Stockholm, ingen frilansmöjlighet. Ta gärna kontakt med mig för mer information.

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Snittbud
    3 bud
    Uppehåll av hemsida Avslutades left

    Hjälp med kontroll av hemsida. Program som används. MongoDB SailsJS Elastic Search Python MVC - generellt API

    $402 (Avg Bid)
    $402 Snittbud
    2 bud
    Project for Simon E. Avslutades left

    Hej! VI behöver en webbutvecklare till lite olika projekt på Univrses. Dels till vår webbsida, där vi skall göra en del justeringar och lite nytt. Utöver det skall vi bygga på en webbaserad Dashboard till en produkt. Därutöver kan det bli webbfrontend till en del computer vision-/AI-komponenter. Det kan också bli att vi vill ha lite WebbGL-grejer på sidan men det tas i så fall fram av någon annan så det är mer för dig att få in det på sidan i så fall. Hör gärna av dig, här eller på annat sätt! Så kan vi diskutera vad som passar när det gäller betalning, tid per vecka och hur långsiktigt vi vill göra det.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Snittbud
    1 bud

    För kunds räkning söker vi en erfaren AI-utvecklare för ett spännande uppdrag i Stockholm. Arbetet går ut på att konsulten tillsammans med kunden ska vidareutveckla deras befintliga plattform för att bättre utnyttja AI-teknologi och automatisering. Uppdraget passar en nyfiken person som gillar att testa nya idéer samt dela med sig sina kunskaper. Kvalifikationer För detta projekt söker vi en person med följande kvalifikationer: - En erfaren AI-utvecklare - Meriterande om du har tidigare jobbat med, .Net och Azure - Driven, noggrann och drivs av nyfikenhet - Flytande i svenska Plats: Stockholm Omfattning: Deltid From: 14.01.2019 Tom: Löpande Är du intresserad eller har några fr&ari...

    min $37 / hr
    min $37 / hr
    0 bud
    Travel app with AI Avslutades left

    Jag behöver en Android-app. Jag vill att du designar och bygger den.

    $2299 (Avg Bid)
    $2299 Snittbud
    46 bud

    sKils: -Docker Hub -Git -Python -Django -AWS -Redis -S3 -NodeJS -Go

    $17 (Avg Bid)
    $17 Snittbud
    9 bud
    Web development Avslutades left

    Jag vill fixa till en webbsida Pandas Python django

    $555 (Avg Bid)
    $555 Snittbud
    1 bud
    Software in Python Avslutades left

    Good programming skills

    $30 (Avg Bid)
    $30 Snittbud
    1 bud
    Programmering i Python Avslutades left

    Hej, Kolla bifogade filer för ytterligare information! Mvh t1f0

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 bud

    Hej, har du möjlighet att hjälpa mig med tre deluppgifter i Python? Ämnet är, som nämns i rubriken, sortering och sökning. Deadline fredag 8.5.2015 kl. 22:00 Information om projektet finns bifogat som filer. Med vänlig hälsning, t1f0

    $30 - $30
    $30 - $30
    0 bud
    Vigenerechiffer Python Avslutades left

    Uppgift 1: Di...def decrypt(key, msg): cipher = make_cipher() # ...mer kod Uppgift 2: Testa programmet med exemplet på vigenere-sidan (nyckel "RELATIONS" och meddelande "TO BE OR NOT TO BE THAT IS THE QUESTION") och kolla att du får samma resultat. Uppgift 3: Kan du dekryptera följande meddelanden? IYGVRE KUMWETP UHCXXRY GD JCXUZL. SIRKELRKFEXVZLI ZSV PCYSEMRT TR! (Nyckel: QUEENLY) 'GHWSCF EM KEMH, AI JOZO TE QMVASHCSYF!' (Nyckel: GOD SAVE THE QUEEN) OBS! Om nyckeln innehåller flera ord skall ditt program ta bort alla mellanslag i den både vid kryptering och dekryptering. För detta ändamål kan du använda t.ex. funktionen replace i string-modulen. # Tar bort alla mellanslag i strä...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Snittbud
    1 bud

    for och sekvenser (python) 1) Skriv ett program som tar hand om röstberäkningen i ett val. Kandidaterna numreras 2-7, och vi lagrar varje kandidats sammanlagda röstantal i en lista (rösterna för nr. 2 ska lagras i position 2, rösterna för nr. 3 i position 3 etc). Tänk noga på hur stor lista du behöver! Varje element ska 0-ställas innan man börjar mata in de enskilda rösterna (ingen valfusk här!). För övningens skull antar vi att antalet röstberättigade är 10 personer, av vilka alla röstar (men de kan rösta blankt eller ge proteströster, så varje given röst måste kontrolleras!). Sist ska varje kandidats röstantal skrivas ut 2) För att göra r...

    $15 - $15
    $15 - $15
    0 bud
    Wallart and WallQuotes Avslutades left

    Vi letar efter partner som kan förse oss med wallart och wallquotes på engelska. Du letar efter populära fraser och designar dessa efter eget tycke samt förser oss med vector filer i .ai format. Titta gärna på vår sida för inspiration,

    $28 (Avg Bid)
    $28 Snittbud
    3 bud

    hej jag en kurs programmering( python ) som är databaserad och behöver hjälp med. Det är för nybörjare . Pris kan vi komma överens om . hör av dig så fort som möjligt Med vänlig hälsning,

    $155 (Avg Bid)
    $155 Snittbud
    1 bud
    Programkurs att göra Avslutades left

    hej jag en kurs programmering( python ) som är databaserad och behöver hjälp med. Det är för nybörjare . Pris kan vi komma överens om . hör av dig så fort som möjligt Med vänlig hälsning,

    $150 (Avg Bid)
    $150 Snittbud
    1 bud
    uppgift python Avslutades left

    olika delmoment: Kodskelett Innan programmet skrivs ska en specifikation i form av ett kodskelett lämnas in. Syftet är att du ska tänka igenom problemet innan du försöker lösa det. Prototyp När ditt kodskelett har blivit godkänt så är det dags att börja arbeta med en prototyp av programmet. En prototyp är en första körbar version av programmet som innehåller den mest grundläggande funktionaliteten. Syftet med att lämna in en prototyp är att vi ska kunna ge tips och råd om förbättringar och ändringar redan innan programmet är helt klart. Beskrivning av upgiften: Varudeklaration: Filhantering. Str¨anghantering. Hantering av datastrukturer samt s¨ok...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Snittbud
    2 bud
    Skriv lite programvara Avslutades left

    Programmeringsspråk: Openwrt (ev. kan Python vara möjligt) Plattform: Carambola2 Applikation: Vid power-on ska enheten kolla GPIO pinnar, koppla upp mot ett av några förutbestämda WiFi-nät och skicka ett e-post och sedan göra sig beredd på power-down. Slutapplikationen är olika, men enkla och ska helst kunna skrivas i ett ANSI-C program som kallar på det som beskrevs ovan, Alternativt en kort intensivkurs att programmera slutapplikationen i Openwrt. WiFi inställningar, e-postadress, e-posstmeddelande och ev. övriga inställningar ska kunna konfigureras via t.ex. USB från en PC (Teraterm duger). Om möjligt vore det bra att kunna ändra dessa inställningar genom att t.ex. skicka e...

    $29 - $245
    $29 - $245
    0 bud

    Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektpython programming'

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Snittbud
    1 bud
    uppgift python Avslutades left

    olika delmoment: Kodskelett Innan programmet skrivs ska en specifikation i form av ett kodskelett lämnas in. Syftet är att du ska tänka igenom problemet innan du försöker lösa det. Prototyp När ditt kodskelett har blivit godkänt så är det dags att börja arbeta med en prototyp av programmet. En prototyp är en första körbar version av programmet som innehåller den mest grundläggande funktionaliteten. Syftet med att lämna in en prototyp är att vi ska kunna ge tips och råd om förbättringar och ändringar redan innan programmet är helt klart. Beskrivning av upgiften: Varudeklaration: Filhantering. Str¨anghantering. Hantering av datastrukturer samt s¨ok...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Snittbud
    1 bud

    ...a skilled Python developer with experience in using Playwright to develop a set of flexible data scraper tools. These tools will be deployed to capture data and screenshots from a variety of popularly visited websites such as e-commerce platforms, directories, social media and news sites which includes but not limited to eBay and clinicaltrials.gov. Key functionalities should include: - Capturing various data types such as product details, pricing information, ratings, reviews, and any other elements visible in a full-page screenshot. - Organizing the captured data and screenshots in a clear, easy-to-navigate folder structure. - Being adaptive enough to scrape data from a widely diverse set of websites. To be successful in this role, you should have a solid knowledge of P...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Snittbud
    31 bud

    ...application called "AI Scanner" that allows users to input any website URL or document, scan the website/document for relevant data, and then interact with an AI model to retrieve information from the scanned website. The application will also include a chatbot feature that can be easily integrated into other websites as a microservice. Additionally, the application will support payment methods for premium features. Requirements: Website / Document Scanning Functionality: * Users should be able to input any website URL or document into the application. * The application should scan the website and extract relevant data for processing. * Extracted data should be stored in a database for future reference. AI Model Integration: * The application should int...

    $471 (Avg Bid)
    $471 Snittbud
    33 bud

    Buenos días, Por favor, OMITIR OFERTAS aquellas personas que NO HABLAN ESPAÑOL y que no son expertas en el tema. Necesito transcribir el código de SAS () a python. El objetivo es realizar el cálculo del gini luego de realizar una regresión logística donde "default" es el target y el resto de variables son la features. La base de datos se llama "" y "df_train_filter_results" contiene los resultado del cálculo del gini para cada variable y "Gini - with missing" es el valor del cálculo. Además, la lista de dummies que se menciona en el código SAS es list_especial_values = [1111111111, -1111111111, 2222222222, -2222222222,3333333333, -3333333333, 4444444444, 5555555555, 6666...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Snittbud
    3 bud

    Please do not apply with AI responses. Please read the entire job and do not apply if you dont have relevant experience and a lot of examples in you portfolio. The company sells Double Glazing Windows and Doors B2C in UK. I'm in need of a talented website content writer to craft engaging and creative content for my product-focused website. The tone should be both creative and engaging, with a focus on selling a product or service to professionals aged 30-50. Content should be made without the use of any AI as this will be tested. Key Requirements: - Experience in writing compelling website content - Understanding of product-focused content aimed at home owners and professionals - Proven ability to write in a creative and engaging tone - SEO knowledge to optimize conte...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Snittbud
    41 bud

    I require an expert proficient in Python, SQL, and Java to work on a Codility assessment. The assessment will be conducted at an intermediate level and will be inclusive of various tasks that I will be solving in the language of the question. Key Requirements: - Comprehensive Knowledge in Python, SQL, and Java - Proficiency in tackling Codility assessments - Understanding of the assessment's specific concepts and frameworks Remember to adhere to Codility's test format and code-writing guidelines. Your completion and success of this project will greatly depend on your ability to grasp and execute these particularities.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Snittbud
    27 bud

    I am in need of an expert Python developer with specific experience in Flask framework and Amazon DynamoDB. The primary task is to fix a database connection issue. We are finding it difficult to establish a stable connection with DynamoDB. • Required Skills: Python, Flask, Amazon DynamoDB, Monolithic architecture experience • Task: Diagnosing and troubleshooting connection issue between Python/Flask backend and DynamoDB. • Bonus: Working knowledge of monolithic architecture and associated best practices would be beneficial. Please submit your bids if you're confident in diagnosing and rectifying such connectivity issues. Your insight and expertise would be highly appreciated.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Snittbud
    4 bud

    I need comprehensive details extracted from the Parivahan vehicle RC database. Data output must be within range upto 1k range at once. Specific requirements include the: - Owner's name - Registration number - Vehicle model and make - Insurance expiration date - Owner contact number The need is urgent, so a quick turnaround is vital. An adept hand at data mining, especially relative to the Parivahan database, would be an asset. Familiarity with Indian vehicle registration systems or similar projects will also be advantageous. The project should prioritize accuracy of data above all, and a proven record in precise information extraction is essential.

    $179 (Avg Bid)
    $179 Snittbud
    5 bud
    Multilingual Coding Problem Solver 6 dagar left
    VERIFIERAD

    I need assistance to solve three coding tasks using Python, Java, and SQL. The challenge involves - Analytical problem-solving - Implementing quality checks - Code compilation The challenges require proficient skills in the aforementioned languages, while also ensuring code efficiency. Prior experience in problem-solving and understanding how to efficiently check and maintain the quality of code is a big plus.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Snittbud
    20 bud

    I need a coding whiz capable of handling a rigorous coding assessment on my behalf. Proficiency in Python, Java, JavaScript and NPL. I have my recorded answers already just need someone to help me make sure they are correct. The use of AI like chatgpt will not work for this. - Assignment Details: The assessment will include tasks revolving around Algorithmic Problems and Object-Oriented Programming Problems. - Ideal Candidate: A highly experienced developer with a proven track record handling similar tasks and delivering under tight deadlines. Please, only bid if you meet the above criteria and you're ready for an immediate start.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Snittbud
    46 bud

    I'm in need of skilled programmers to develop interfaces for my Place and Route EDA flows. The ideal candidate will have experience in the following: - Proficiency in Python and/or C++ - Familiarity with VHDL, Verilog, and SystemVerilog - Experience in file input generation - Strong file parsing capabilities - Ability to manage EDA flows using TCL The interfaces need to be able to handle the entire EDA flow, from file input generation to error reporting. Experience in developing similar interfaces will be a big advantage. Please include relevant work samples in your bid.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Snittbud
    24 bud

    I have a Python project that performs analysis similar to my strategy used on TradingView, and I would like it to be refined to be more accurate, as there are some inaccuracies in the market analysis.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Snittbud
    15 bud
    Quantitative analysis system 6 dagar left
    VERIFIERAD

    I need to create a quantitative analysis system for the Finance market. I already have the calculations, but I need someone to pull the data using an API and perform the calculations to achieve the desired result using Python.

    $288 (Avg Bid)
    $288 Snittbud
    39 bud

    ...of a skilled Python developer for a project that involves building a robust backend for an e-commerce platform. The primary goal of the platform is to facilitate a user-friendly, secure and efficient e-commerce experience for our customers. Key Requirements: - **Database Integration**: The backend should be integrated with MongoDB, ensuring a scalable, high-performance database system is in place. - **Development of E-commerce Platform**: The core focus of this project is to build a platform that supports a range of functions necessary for an e-commerce business; from product listings, cart management, to order processing. Your role is to implement these functionalities in a way that's user-friendly and efficient. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in Py...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Snittbud
    43 bud

    I am in need of a highly skilled and experienced Python developer to join our team. This can be the full time remore job opportunity to work on EST. My ideal candidate must have over 8 years of experience in Python, with proficiency in web development, data analysis, and machine learning. Key Responsibilities: - Develop the website from scratch, ensuring it is user-friendly and responsive. - Implement and integrate user registration and login functionalities. - Create interactive data visualizations to help users understand and explore the data. - Incorporate real-time chat support for enhanced user engagement. The ideal candidate should have: - Over 8 years of experience in Python. - Proven expertise in web development, data analysis, and machine learning. - Strong...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Snittbud
    54 bud

    I am seeking a skilled Python developer with expertise in troubleshooting to resolve an issue with an application. The main purpose of the application is data analysis, web scraping and automation. Currently, the application has been crashing or freezing right at the startup. The ideal candidate for this job should have: - Extensive experience in Python programming - A background in data analysis, automation and web scraping domains - Proven track records troubleshooting application start-up crashes or freezing - Good problem-solving skills, ability to diagnose and fix bugs efficiently. Your main task will be to identify and fix the issue causing the application to crash during the startup. This is a critical project, so a timely resolution is vital.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Snittbud
    25 bud

    ...developer who is skilled in machine learning and natural language processing, with a particular focus on training models for Text-to-Speech (TTS) applications. In this project, I require assistance in training a dataset from scratch to create a functional, ready-to-use model for Coqui AI TTS specifically designed for the French language using a specific voice. Key requirements: - Intermediate to Advanced level experience in machine learning and NLP. - Previous experience in training TTS models, especially with Coqui AI. - Proficiency in French is a plus. - Familiarity with working on a model for a specific voice. The ideal candidate should be able to guide me through the process of dataset preparation, model training and fine-tuning, and assist in making the model ready ...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Snittbud
    25 bud

    ...for someone to develop a real-time human movement speed detection system using Python and a dynamic vision camera. Key Requirements: - Real-time Monitoring: The system should be able to monitor and calculate the speed of human movement in real-time. - Moderate Precision: Speed calculation should be at a moderate level of precision. It's crucial that the system can accurately detect and measure the speed of human movement in a real-time scenario. Ideal Skills: - Proficiency in Python programming - Experience with real-time monitoring systems - Understanding of image processing and computer vision - Knowledge of camera systems and their integration with software Your deliverable will be a well-documented Python program that can calculate and display the spee...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Snittbud
    30 bud

    I'm in need of assistance with Codility assessments, specifically focusing on intermediate-level problem-solving tasks. Your work should encompass: - Expertise in SQL or Python. Familiarity with both languages is advantageous. - Proficiency in algorithmic programming, capable of thinking strategically to solve intermediate-level problems. - Ability to assist in solving three different task types in Codility, including: 1. Time complexity problems 2. Sorting and searching problems 3. Counting elements problems Ideal candidates would have experience preparing or mentoring for codility assessments and a strong background in programming. Your intricate knowledge of problem-solving within the realms of algorithmic programming would be highly beneficial. A methodical appro...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Snittbud
    17 bud

    I am looking for a freelancer who has experience in installing python libraries that are not included in their package manager. I am looking to install bridge-style library so that I can process the layer styles into a database in geostyler format. I have the script to do this I just need access to the library. I am looking for a step by step process to install the library globally or in the current project if it cant be done globally. Library link. This project requires: - Proficiency in ArcGIS Pro 2.8 - Knowledge of Windows operating system - Experience with Python libraries - Understanding installing 3rd party python libraries Please, hit me up if you hold practical experience in these areas; I would love to get your assistance on this.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Snittbud
    9 bud