Freelancer Företag gör det möjligt för företag att få mer utfört med mindre medel

Få tillgång till en global arbetsstyrka på över 43.0 miljoner frilansare, för att förverkliga din organisations idéer i stor skala, snabbare och till en bråkdel av priset.

Artikeldator ikon
Bild av global arbetskraft

Global arbetsstyrka

Freelancer.com (ASX: FLN) är tio-faldig vinnare av Webby Awards, och världens största frilansar- och crowdsourcing-plattform med sina över 43.0 miljoner användare från över 247 länder, regioner och territorier i 34 språk och 39 valutor. Ingen annan frilansmarknad är lika global som Freelancer.com.

Oöverträffad likviditet ikon

Oöverträffad likviditet

Över 80% av onlinejobben får bud inom 60 sekunder. Jobb på en viss plats får bud i genomsnitt inom 25 minuter och förbättras månad för månad. Ingen annan frilansmarknad är lika flytande som Freelancer.com.

"Inga avgifter" ikon

Inga avgifter

Freelancer Företag har inga tillträdesavgifter, abonnemang, månadsavgifter eller årsavgifter. Det finns inga avgifter för att lägga upp ett projekt eller skapa ett användarkonto. Arbetsgivaravgifter och uppgraderingsavgifter frångås också för volymkunder.

Ditt eget privata Freelancer Cloud är både globalt och lokalt

Oavsett om du behöver ett team av virtuella mjukvaruingenjörer eller en skicklig handelsman i ditt närområde, så kan du välj bland frilansare med över 1000 olika uppsättningar av kompetenser vilka redan har granskats och godkänts enligt de framgångskriterier som du definierat.

Oöverträffad likviditet ikon

Kvalitet, levererad i tid och inom budget

Våra projektchefer inom framgång garanterar att du kommer hitta de bästa frilansarna för arbete av högsta kvalitet och leverans i tid. De säkerställer en hög standard och friktionsfritt arbetsflöde från projektets start till dess slutförande.

Bild på kvalitet som levereras i tid
Talent Meets Compliance As A Service Image

Talang möter efterlevnad som en tjänst

Oavsett om du vill hyra direkt, lägga upp ett projekt eller köra en tävling, kommer våra efterlevnadstjänster i kombination med talang sourcing, matchande algoritmer och hanterade tjänster att skydda dig från klassificeringsrisker hos arbetstagare och hjälpa dig hitta den perfekta talangen snabbt.

FALLSTUDIE

NASA använder Freelancer Företag för att crowdsourca potentialen för mänsklig innovation.

Över 230 designförslag skickades in av frilansare i en tävling för gränssnittet av en smartwatch app, som astronauter ska använda på den internationella rymdstationen.

Framgångschefer inom projektet hjälpte sedan NASA att anställa de bästa programmerarna för att leverera den färdiga appen.

NASA Logo
Bild på NASA Smartwatch

Upptäck fördelarna med Freelancer Företag

Skydds ikon

"Öka förtroendet"-ikon

Våra efterlevands- och arbetsklassificeringslösningar, tillsammans med en inspektionstjänst av amerikanska advokater, kommer att säkerställa din komfort vid samarbete med ett globalt arbetslag i molnet. Vår stränga "känn din kund" och identitetsverifiering låter dig samarbeta med förtroende.

Automatiseringsikon

Arbetsflödesautomation

Vårt fullt utrustade API kan hjälpa dig att snabbt spåra arbetskraftens automatisering och frigöra tiden för din personal för att hålla fokus på vad som är viktigt. Integrera direkt i program-, intranät- eller backend-system och gör API-anrop till vårt virtuella arbetsmoln till uppgiftslösa frilansare.

Kundsupportikon

Förvaltningstjänster

Vi har ett flerspråkigt team av projektledare för framgång, spritt över flera tidszoner och geografier, vilka är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta frilansaren, kurera din tävling eller hjälpa till med att hantera dina engagemang.

Klockikon

Total transparens

Vi förstår att du vill ha den kvalitet och resultat du betalar för. Vår tidsuppföljningsprogram mäter utmatning, automatiserar skärmfångst och godkännanden av rutter för leveranser så att du kan ge feedback i realtid.

Tillväxt ikon

Öka insikter

Mät din framgång och spåra de data som är viktiga för dig. Få realtidsrapportering om mätvärden, inklusive användning och spendering på din anpassade instrumentpanel.

Applikationsikon

Effektivisera internt införande

Vi erbjuder workshops, videolektioner och dygnet-runt prioritetsupport för att hjälpa dig att komma igång snabbt. Teknisk- och utbildningsevangelister är redo att finnas på plats och förbereda din personal för framtidens arbete.

Över 70% av Fortune 500-företagen använder Freelancer.com för att få arbete utfört

MetLife ikon NBC ikon Panasonic ikon Boeing ikon Avery Dennison ikon Intel ikon Forbes ikon SAP ikon ESPN ikon Cisco ikon Walmart ikon PricewaterhouseCoopers ikon Microsoft ikon Apple ikon Lenovo ikon UBS ikon General Electric ikon eHarmony ikon

Redo att sätta igång?

Ta kontakt med vårt Företags-team idag