Https docs google com spreadsheets d 1 woqkdtza4 ntgsxaspejsmvmwr4oij6th8m4j1w8a4 edit gid 190065917Jobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
    Jobbstat
    2,000 https docs google com spreadsheets d 1 woqkdtza4 ntgsxaspejsmvmwr4oij6th8m4j1w8a4 edit gid 190065917 jobb har hittats, med prissättning USD
    Urltiger- Google ads Avslutades left

    Urltiger- Google ads monthly......

    $70 (Avg Bid)
    $70 Snittbud
    1 bud

    Bifogad uppdragsbeskrivning och avtal gäller mellan parterna (Loopa / We-recycle-Sweden AB) och (Armin D. / Digifyspace). Genom inlämnande av anbud och betalning godkänner parterna avtalet som därmed görs gällande.

    $322 (Avg Bid)
    $322 Snittbud
    2 bud

    Hej GSK Webtech, jag noterade din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Snittbud
    1 bud

    Hej GSK Webtech, jag noterade din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Snittbud
    1 bud

    Hej Manju D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Snittbud
    1 bud
    Google Ads Avslutades left

    Jag letar efter någon som kan göra Google Ad's till mitt företag.

    $303 (Avg Bid)
    $303 Snittbud
    30 bud
    Project for Pinky D. Avslutades left

    Hej Pinky D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Snittbud
    1 bud
    Google Ads Avslutades left

    Hej Josef, jag hittade din profil och såg att du bland annat erbjuder hjälp med Google Ads. Jag skulle vilja erbjuda dig vårt projekt under förutsättning att du har tid. Projektet går ut på att hjälpa oss några timmar med vårt Google Ads konto. Hör gärna av dig om du är intresserad.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Snittbud
    1 bud
    Project for Martin D. Avslutades left

    Hej Martin D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Snittbud
    1 bud
    Google Adwords Expert Avslutades left

    marknadsföra företaget via google adwords på local nivå i södra Sverige. marknadsföring inom städbranch. Att uppdatera, förfina, förbättra annonserna. marknadsföring måste ske på svenska nativ språket. Dom flesta inställningar är redan gjorda sedan tidigare. Nu efterfrågas ett företag som kan ta över efter ett annat företags arbete och förbättra annonserna.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Snittbud
    16 bud

    Optimering av SEO för hemsida https:// i googles söknätverk. Vi letar efter ett företag som jobbar självständigt och kan få våran hemsidan att hamna överst på sida ett på runt 50-60 nyckelord och sökfraser. Hemsidan har redan optimerats med diverse backlinks och olika strategier men behöver underhållas och förbättras redan mer. Arbetet skall fortgå löpande per tim. Fungerar arbetet bra så har vi fler hemsidor som behöver optimeras samt fler arbetsuppgifter i form av facebook, bloggning. annonsering, adwords, pixel med mera. Känner ni till det Svenska språket och kan översätta till vårt nativ språk och göra ändringar i inneh...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Snittbud
    39 bud

    We are looking for someone who can edit pictures and divide a picture into anything from 2-5 parts and with different sizes for printing and then these will be mounted on canvas paintings. We want you to have marked the corners of each picture so you easily know where to put the canvas frame. We will have many pictures that we want to have done in rounds, so we are looking for a long and good collaboration. See examples of pictures how we mean.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Snittbud
    16 bud

    Hej Ekaterina D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Snittbud
    1 bud

    Hej Ekaterina D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Snittbud
    1 bud
    Project for Edmong D. Avslutades left

    Hej Edmong D., jag noterade din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $259 - $259
    $259 - $259
    0 bud
    Project for Emil D. Avslutades left

    Hi Emil D., jag har ett sitebuilders, som fungerar som wix.com. Men jag behöver en massa ändringar på systemet. Det är byggt i PHP Laravel. Kan du jobba i det? Du måste förstå hur tex. fungerar. Detta blir bara en del av projektet i första stegen. Hör gärna av dig.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Snittbud
    1 bud

    Hej! Vi letar efter nå...vill ha allt sammanställt i ett kalkylark, Excel eller Google Drive går bra. Varje influencer får en egen rad där vi vill ha länkar till deras profiler samt följarantal. Bifogar ett exempel på hur filen för en viss kategori ska fyllas i. Det är endast svenska kreatörer vi letar efter som lägger ut content som riktar sig till perosner som bor i Sverige. Ifall vi känner att detta funkar bra har vi många flera uppdrag i framtiden och även en kontinuerlig position vi kommer vilja fylla. Vi börjar med ett uppdrag och ifall det flyter på går vi över till timbetalning. Till en början kommer det vara i stötar om några timmar då och då ...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Snittbud
    2 bud
    Project for Abbas D. Avslutades left

    Hej Abbas D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Snittbud
    1 bud

    Hej! Vi skulle behöva hjälp med att skapa en logo för vårt nybildade företag. Företaget heter Praoud och logon ska vara i en stilren text och varje bokstav ska vara i en specifik färg. Vi tänker följande färgskala: P - #e40303 R - #ff8c00 A - #ffed00 O #008026 U #004dff D #750787 Bakgrunden ska vara en liggande rektangel (se bifogat exempel). Det vore perfekt att ha två olika format. En med svart bakgrund och en med vit bakgrund. Logon ska sitta som en mindre brodyr på b.la. pikéer och texten i logon får därför inte vara för smal. Tack!

    $57 (Avg Bid)
    $57 Snittbud
    38 bud
    Illustrera ritning Avslutades left

    Behöver hjälp med att från en svart/vit 2-d ritning på ett hus ta fram 3-d ritning som visar vyer på huset. Man ska även kunna se det i färg och materialen ska synas.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Snittbud
    12 bud

    Hej skulle behöva lite hjälp med en uppsats inom makroekonomi? Mvh

    $250 (Avg Bid)
    $250 Snittbud
    1 bud

    Hi Inge P., vi har cirka 50 atiklar gällande 50 forex artiklar vi behöver få lite omskrivna på svenska, artiklarna är klara men vi behöver någon som kan gå genom dem och skriva om på vissa punkter där det låter oklart eller google translatat.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Snittbud
    1 bud

    Hej Abhishek D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Snittbud
    1 bud
    Project for Petko D. Avslutades left

    Hej Petko D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Snittbud
    1 bud

    Hjälp med fräscha upp text till hemsidans sidor + göra den SEO optimerad. Hemsidan är på svenska så att du talar och skriver på svenska är ett krav.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Snittbud
    4 bud

    Uppgiften är att bygga en slumpgenerator i programmeringsspråket python i miljön google colab. Slumpgenreatorn ska kunna läsa in information(i det här fallet namn ifrån ett google spreadsheet och slumpa ut dem här namnen i basgrupper(6 basgrupper, 6 i varje grupp, där vissa grupper blir färre personer) i spreadsheatet. Så alla basgrupperna och elever får bra placeringar. progrmmaet ska och kunna t.e.x slumpa om placeringar och basgrupper i klassrummet om man vill det. Jag kanske inte har förklarat uppgiften så väl, så jag kan enkelt bara dela instruktionerna där allting är väl skrivet så ni får en ökad förståelse för uppgiften.

    $248 (Avg Bid)
    $248 Snittbud
    2 bud

    Hej Manish Narayandas D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $258 (Avg Bid)
    $258 Snittbud
    1 bud

    ...ökade även till uppemot cirka 1 per dag och det verkade rulla på. För marknadsföring anlitade jag en SEO-expert som optimerade min SEO, jag köpte google annons som fortfarande är aktiv och fick support med den och jag köpte även FB och Insta annonser cirka en gång per vecka. Allt verkade växa, försäljning, besök på hemsidan och prenumeranter på nyhetsbrev och erbjudande. I början av september tog det helt plötsligt tvärstopp och har inte haft en enda försäljning sedan den 9 september och inte heller någon prenumerant och besöken avtagit mycket. Jag försöker helt enkelt komma på vad som hänt och vad det kan bero på och skulle beh...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Snittbud
    22 bud

    Behöver hjälp för att få mer klick till min webshop via adwords, google shopping / smart shopping Jag tror jag behöver en adwords/google shopping expert som behärskar Svenska, då min webshop är på svenska. Är någon utländsk adwords / google shopping expert av annan åsikt är det bara att informera mig så kan även utländska experter godtagas. Jag har använt google shopping (google smart shopping) i över 1 år och det har fungerat utmärkt med i stort sett 20 klick/dag, men har nu sett att för de senaste månaderna har klickfrekvensen gått ner till c.a 1 klick/dag. Allt ser ut som förut så vet inte vad jag ka...

    $305 (Avg Bid)
    $305 Snittbud
    9 bud
    Project for Andre D. Avslutades left

    Hej Andre D., jag skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Jag översätter Wordnet 3.0 till svenska. Se Jag har en Excelfil , sorterad efter bl a ord,ordklass och betydelse. Min takt är 100 ord/timmen. Råöversättningar till svenska finns (ibland) 50 översättningar/timmen är ditt riktmärke. Verktyg är även och Se bedraggled#2,broken-down,derelict,dilapidated,ramshackle,tatterdemalion#2,tumble-down Vad säger du? /Anders F.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Snittbud
    1 bud

    Vi vill skapa en hemsida där företag kan anställa oss för att få mer trafik till deras kanaler och därmed generera mer kunder och försäljning. Vi behöver således hemsida på engelska där företagare kan köpa vår service och kunna kunna komma i kontakt med oss. I nuläget har vi en första hemsida (wordpress) men behöver hjälp att bygga den: https://buildawareness24.com Vi kommer arbeta som en mellanhand där företagare köper en tjänst av oss och vi sedan använder oss av vårat team för att marknadsföra företag på medier för att öka deras kundantal.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Snittbud
    5 bud
    $10 Snittbud
    1 bud

    Hi! I have a simple WebApp script that, via Webhook in WooCommerce, retrieves information about an order when it is created and inserts values into a new row in a Google Sheet. I would like to modify the script so that everything is not just added to a row, but the values that are retrieved are entered into specific cells of my choice (and updated in the same cell each time new information is retrieved). Thanks.

    $85 (Avg Bid)
    Framhäv
    $85 Snittbud
    2 bud

    Bygg en börsalgo/algotrader i med solid backtesting. Du skall ha erfarenhet av algotrading och api samt gärna av IG självfallet. Bygg en relativt enkel börsalgo men med solid backtesting. Jag erbjuder en fast summa samt ev. delägarskap. Behöver även hjälp med att koppla en hemsida till algo med börsgraf och där man kan se handelsresultatet. Du måste prata flytande svenska.

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Snittbud
    5 bud

    Hej Mohamed Djamel D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Snittbud
    1 bud

    Behöver hjälp för att få mer klick till min webshop via adwords, google shopping / smart shopping Jag tror jag behöver är en adwords/google shopping expert som behärskar Svenska, då min webshop är på svenska. Är någon utländsk adwords / google shopping expert av annan åsikt är det bara att informera mig så kan även utländska experter godtagas

    $812 (Avg Bid)
    $812 Snittbud
    8 bud

    Jag behöver hjälp med följande: Design av två 8-sidiga broschyrer, 1 roll up, en offertmapp och två foldrar, vikt A4.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Snittbud
    15 bud

    Jag behöver hjälp av någon Svensk person som är bra på Google shopping och då gärna smart shopping. Jag har tidigare haft väldigt bra utfall på min smart google shopping kampanj, men har på sluttampen sett att visningarna gått ned, och jag kommer aldrig upp i att spendera min dagliga budget

    $517 (Avg Bid)
    $517 Snittbud
    1 bud

    Hej! Behöver en författare som kan hjälpa mig (ghost writer) att skriva en bok om mitt liv. Vill inte säga här vad den kommer innehålla och vad syftet är med dem. Tar upp detta med rätt person för projektet. Jag har varit med om mycket sedan barnsben och vill hjälpa andra genom min bok. Jag bor i Stockholm, så bäst vore om d också gjorde det men inget krav. kontakta mig via chatten om du ät intresserad.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Snittbud
    1 bud
    Project for Wanyi D. Avslutades left

    Hej Wanyi D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Snittbud
    1 bud

    Hej Moise Mangelusz D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Snittbud
    1 bud

    Hej Debalina D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Snittbud
    1 bud

    Hej Polosych D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Snittbud
    1 bud

    Hej Polosych D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Snittbud
    1 bud

    Behöver få AdWords och google store up and running för att marknadsföra våra produkter. Vi använder Quickbitik som site host

    $258 (Avg Bid)
    $258 Snittbud
    3 bud
    Google adwords Avslutades left

    vi behöver ett helt nytt och fräsch google adwords konto. det befintliga som vi har vill vi radera och skapa ett helt nytt konto enligt googels föreskrifter för bästa resultat. detta behöver vi hjälp med per omgående

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Snittbud
    5 bud
    Project for Joakim D. Avslutades left

    Hej Joakim, Vi söker efter någon som kan göra en liten CSS förändring på vår site. Siten är uppbyggd med ett publiceringverktyg som heter Sitoo och som har modifierats med CSS för att se snyggare ut. Nu behöver vi göra några små förändringar som troligtvis inte tar mer än någon timma i anspråk. Intresserad av att hjälpa oss?

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Snittbud
    1 bud

    Vill skapa en hemsida med kartgränssnitt och ett nytt sätt att boka taxi på, det skall finnas en positioneringssystem där man kan se alla taxi bilar på kartan och kunna följa deras rutter. till det behöver jag 2 applikationer för förare och passagerare både för ios och Android plattformar.

    $6993 (Avg Bid)
    $6993 Snittbud
    45 bud