Excel keywordJobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  368,720 excel keyword jobb har hittats, med prissättning USD

  ...Installera Wordpress på ett webbhotell, lägga till tema, plugins och göra inställningar enligt instruktioner. - SEO-relaterad research & analys - Migrera webbplatser mellan webbhotell enligt tydliga instruktioner. - Underhåll av webbplatser. T.ex. ta backup och genomföra enkla uppdateringar - Hantera webbplatser genom cPanel, Directadmin på olika webbhotell. lägga upp e-postkonton - Hantera data i Excel eller motsvarande program. Handlar mest bara om att samla data från övriga uppgifter på ett och samma ställe. - Översätta texter med översättningsprogram, korrekturläsa och förbättra texterna. - Berika blogginlägg med bilder, videoklipp från Youtube och liknande. Lad...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  4 bud

  Jag behöver hjälp att lägga in information från papperslappar till ett excel-dokument.

  $314 (Avg Bid)
  $314 Snittbud
  9 bud
  $40 Snittbud
  1 bud
  Project for Amanda R. Avslutades left

  Hej Amanda, jag tänkte höra om du fortfarande söker jobb via Freelancer? Det gäller timjobb, inmatning av data i Excel från webbsidor.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  uppgifter i fysik Avslutades left

  iuppgifter i fysik. Ska även finnas med fullständiga uträkningar. Skall även göras diagram i MS Excel.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Snittbud
  4 bud

  Jag arbetar med statistik. Idag hämtar jag data manuellt från ett antal olika webbsidor och sammanfogar datan i ett excelark, alldeles för tidsödande. Antingen behöver jag hjälp med att tanka hem och tvätta datan för att sedan få den levererad i .xlsx, .csv eller annat lämpligt format. Eller behöver jag hjälp att sätta upp en funktion som låter mig ladda ned datan själv. Jag vet inte vad som är bäst, men det vet du.

  $373 (Avg Bid)
  $373 Snittbud
  13 bud

  ...drivs av resultat och nöjer dig inte med ett ”bra”. Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs att jobba självständigt på distans. Din erfarenhet är inte det viktigaste utan hur du tar dig an utmaningar, problem, ditt driv och intresse för området är det! Du har erfarenhet utav Google AdWords, du kan uppvisa väldigt goda kunskaper inom Excel, du är väldigt resultatinriktad. BESKRIVNING AV FÖRETAGET Mångfaldigt prisbelönta Creditstar är ett av Europas ledande fintech företag under tillsyn av Finansinspektione i Sverige. Vi är ett dynamiskt team med folk från 15 olika länder och en h&...

  $54984 (Avg Bid)
  $54984 Snittbud
  2 bud

  Tidrapportering via web *Inloggning med mailadress *Rapportering via formulär (Projekt,Start tid, sluttid, rast, utlägg, milersättning) totalt antal timmar per dag Admin inloggning *Skapa användare (personal) *Skapa projekt *Lägg på projekt på användare *Skapa månadsrapport (totalt eller per användare) *...*Inloggning med mailadress *Rapportering via formulär (Projekt,Start tid, sluttid, rast, utlägg, milersättning) totalt antal timmar per dag Admin inloggning *Skapa användare (personal) *Skapa projekt *Lägg på projekt på användare *Skapa månadsrapport (totalt eller per användare) *Kolla gamla månadsrapporter (datum till datum) (totalt eller per använd...

  $113 (Avg Bid)
  $113 Snittbud
  13 bud
  Excel fixande Avslutades left

  Uppdraget går ut på att ta bort flytta om, lägga till och ta bort data från ett excel ark.

  $445 (Avg Bid)
  $445 Snittbud
  5 bud

  Behöver hjälp med att gå igenom en lista på knappt 2500 ord i Excel och plocka ut de som uppenbart är felstavade vanliga svenska ord. Se bifogat. Listan är ett utdrag över undantag för felstavningar som rapporterats in och syftet med denna genomgång är att hitta ord som inte hör hemma här, dvs faktiskt är felstavade. Detta måste göras manuellt eftersom rättstavningen i Excel kommer att tycka att samtliga ord är felstavade.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Snittbud
  5 bud
  Project for Madelite Avslutades left

  Hej Madelite, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 ischias.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): ischias symtom, ischias övningar, falsk ischias, ischias behandling, ischias träning, ishias gravid. hör av dig om du är intresserad!

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej DanIsaksson, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 ischias.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): ischias symtom, ischias övningar, falsk ischias, ischias behandling, ischias träning, ishias gravid. hör av dig om du är intresserad!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej dreamtezz, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 ischias.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): ischias symtom, ischias övningar, falsk ischias, ischias behandling, ischias träning, ishias gravid. hur lång tid skulle detta ta för dig? hör av dig om du är intresserad!

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Snittbud
  1 bud
  Project for Faffri Avslutades left

  Hej Faffri, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 ischias.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): ischias symtom, ischias övningar, falsk ischias, ischias behandling, ischias träning, ishias gravid. hör av dig om du är intresserad!

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud
  Project for emmpan91 Avslutades left

  Hej emmpan91, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 ischias.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): ischias symtom, ischias övningar, falsk ischias, ischias behandling, ischias träning, ishias gravid. hör av dig om du är intresserad!

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud

  Jag är intresserad av en artikel med content på 1200 ord keyword: h1 löparknä.. samt nyckel orden (under rubriker h2,h3,h4,h5,): löparknä behandling, löparknä övningar, löparknä symptom, löparknä stretch övningar. ord som skall förekomma i texten löparknä rehab, löparknä strech, tejpa löparknä, strecha löparknä hör av dig om du är intresserad!

  $10 - $10 / hr
  $10 - $10 / hr
  0 bud

  Behöver skapa en funktion som extraherar variabler från en kolumn till en annan, Textsträngen består av en lång text där man skall leta reda på visa textsträngar översätta dem till en numersik siffra.

  $110 (Avg Bid)
  $110 Snittbud
  3 bud
  Find an Accountant Avslutades left

  Excel - quickbooks - finacial plannning

  $36 (Avg Bid)
  $36 Snittbud
  4 bud
  fill excel sheets Avslutades left

  fill excel sheets fill excel sheets fill excel sheets

  $123 (Avg Bid)
  $123 Snittbud
  49 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  ...kommunnivå. Det är könsuppdelad statistik som ska samköras med utbildningsnivåer, ålder, födelseland osv, och som ska synliggöras utifrån olika temaområden. Tänk ungefär såhär: Tanken är att siffrorna ska vara autogenererade från en Excelfil, eftersom siffrorna kommer att tas fram från statistikdatabaser som lätt kan konverteras till Excel.. Det vi gör i ett inledningsskede kommer att vara en pilotsatsning, så tanken är att vi ska kunna bygga vidare på den beroende på gensvar. Det ska finnas olika flikar för olika temaområden, så att en till exempel kan titta på ”Arbetsmarknad” eller ”Branscher”, en ...

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Snittbud
  5 bud

  excel vba programming convert excel sheet function into VBA

  $23 (Avg Bid)
  $23 Snittbud
  14 bud
  Do some Excel Work Avslutades left

  Data entry, grammar correction.

  $123 (Avg Bid)
  $123 Snittbud
  21 bud

  Vi får in Excel-filer som vi önskar konvertera till XML för att kunna läsa in dem maskinellt i en programvara. Filen vi får in är på formen som Excelfilen som är bifogad. Den kan ha olika antal rader och alla rader skall infogas i XML-filen på formen som finns i XML-filen som är bifogad. Vissa av fälten i Excelfilen är konstanta och skall läggas i ett huvud i XML-filen medan de variabla skall läggas som datarader i XML:en på det sätt som är angivet i exemplen. Det är inte en nackdel om det går att göra detta med XSLT. I detta läget behöver fel inte hanteras. Du kommer att bli tilldelad ett Bitbucket-repository som skall användas för detta projekt. Både ...

  $172 (Avg Bid)
  $172 Snittbud
  5 bud
  Dataregistrering Avslutades left

  Vi har 400 rader, 3 kolumner data som är handskrivna som vi vill ha inskrivet i Excel. Datat levereras som PDF och vi önskar Excel-ark i retur.

  $31 (Avg Bid)
  $31 Snittbud
  3 bud
  Do some Excel Work Avslutades left

  data entry,web desining, abobe flash,coreldraw...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud
  Do some Excel Work Avslutades left

  My skill Is CopyWriting ,data entry

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snittbud
  2 bud
  Submit some Articles Avslutades left

  Data entry computer networks firewall excel Adds

  $155 (Avg Bid)
  $155 Snittbud
  1 bud
  Do some Excel Work Avslutades left

  data entry- Do some Excel Work data processing, Excel

  $171 - $513
  $171 - $513
  0 bud

  översättning av de mail du fått i excelfilen.

  $77 (Avg Bid)
  $77 Snittbud
  1 bud

  Jag behöver hjälp att översätta ca 3600 ord från svenska till norska. Orden/meningarna finns i Excel och du översätter direkt i Excelfilen och skickar tillbaka till mig. Det är gällande resor och kommer användas online för resebokningar. Du måste vara helt flytande på norska så det blir korrekt och du måste förstå svenska i text.

  $302 (Avg Bid)
  Brådskande
  $302 Snittbud
  8 bud
  Do some Excel Work Avslutades left

  Good excel skills

  $7 - $22
  $7 - $22
  0 bud
  Small excel update Avslutades left

  Small excel update

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  1 bud

  my name chandra shekhar District Raebareli State Uttar Pradesh Pin Code 229001 Indiamy name chandra shekhar District Raebareli State Uttar Pradesh Pin Code 229001 Indiamy name chandra shekhar District Raebareli State Uttar Pradesh Pin Code 229001 Indiamy name chandra shekhar District Raebareli State Uttar Pradesh Pin Code 229001 Indiamy name chandra shekhar District Raebareli State Uttar Pradesh Pin Code 229001 India

  $150 - $150
  $150 - $150
  0 bud
  For Neha project Avslutades left

  Project budget: $2000 Project skills: Data entry, Excel, SEO, Facebook Marketing, Virtual Assistant

  $2000 (Avg Bid)
  $2000 Snittbud
  1 bud

  Hitta Svenska lärares emailadress och koppla dom till skola och kommun i ett excel ark.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Snittbud
  1 bud

  Projektet är en jämförelsesida. Har statisk data i ett excel-dokument som jag vill att man ska kunna sortera på en hemsida. Det ska gå att sortera efter pris, produkt och geografiskt område. Det är dock inga stora datamängder utan endast runt 50 produkter i ett fåtal områden och alla data är som sagt statisk. Denna måste dock överföras till en databas på något sätt.

  $1862 (Avg Bid)
  $1862 Snittbud
  10 bud

  I'm trying to solve a business case study for a project. The report must cover a feasibility study of a new product launching. The output should be in two forms: 1) Proforma in the format of excel sheet that helps to address a few bullet questions 2) 3 - 5 slide high level presentation addressing whether or not the company should pursue the initiative of launching this product (hint questions provided to help structure the deck) This needs to be ready by 5th of December at 8PM (GMT7+ Time zone) Thank you

  $51 (Avg Bid)
  $51 Snittbud
  30 bud

  Hi, I have a simulation tool based on vba. If you are good in VBA, it's a 30 min's work. Moreover if have been running the monte carlo simulation tool, it's a 5 mins work. So I am sure this project will be done soon. [login to view URL] please put the bid with the result of the simulation. Thanks,

  $19 (Avg Bid)
  $19 Snittbud
  5 bud

  Hello we need an aggregator can scour Se and web and find results for query and put into spreadhseet See info inside zip Budget $90 - $111 Data Entry, Data Processing, Excel, Web Scraping, Web Search

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Snittbud
  11 bud

  So my 10 employees can input their daily hours confidentially and it feeds to person doing payrolls on one sheet

  $359 (Avg Bid)
  $359 Snittbud
  20 bud

  Automatic coloum updated from one excel to other excel I have to Excel files need to update required coloums from download excel to master excel

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  16 bud
  Excel macro work 6 dagar left

  macro to convert excel to spss

  $15 (Avg Bid)
  $15 Snittbud
  11 bud

  Hi, I have a simulation tool based on vba. If you are good in VBA, it's a 30 min's work. Moreover if have been running the monte carlo simulation tool, it's a 5 mins work. So I am sure this project will be done soon. please put the bid with the result of the simulation. Thanks,

  $22 (Avg Bid)
  $22 Snittbud
  5 bud

  I am looking for someone to create a business dashboard (good looking charts/graphs that coincide with our brand) that would be integrated with excel reporting. Additionally looking to create a standard dashboard for all of the members of our sales team. This would be something that as we populate the data it would automatically update on the dashboard. Examples of tiles would be: - Gross Revenue YTD - Revenue as a % of last year - New Business revenue YTD - Lost business revenue YTD - % of sales goal met YTD - # of cross sells - retention rate

  $204 (Avg Bid)
  $204 Snittbud
  19 bud

  I need an Excel and macro expert.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  18 bud

  Provide a Tech Newsletter template in word document or excel where items can easily be put in and updated regularly.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Snittbud
  14 bud

  ...various content and visual tools -Monitoring and tracking app store rankings using the latest analytic tracking tools -Performing keyword research in multiple languages -Writing app descriptions, titles using researched keywords -Proofreading and editing reports Required Skills and Experience:: -Experience with ASO – Must -A strong understanding of Keyword research -Proven knowledge of mobile platforms and technologies -An excellent understanding of the different App stores and their processes -Native English speaker -Proficiency in additional languages – strong advantage -Excellent analytical skills -Experience in Client Relations- strong advantage -High proficiency in Excel -Organized, creative and detail oriented -An avid smartphone user who is passio...

  $94 (Avg Bid)
  $94 Snittbud
  7 bud

  Hello. I need a wordpress plugin developed in JavaScript, which is compatible to woocommerce. This Plugin will be used in a Printing Text Website. The users(Customers) will access this plugin and the user should be able to select the 1)font Text, 2) Color, 3) Size+height of text in cm , 4) Price, 5) Quantity, 6) Add to card, 7)Check out. After the Users(Customers) pla...used in a Printing Text Website. The users(Customers) will access this plugin and the user should be able to select the 1)font Text, 2) Color, 3) Size+height of text in cm , 4) Price, 5) Quantity, 6) Add to card, 7)Check out. After the Users(Customers) place the orders, we should be able to receive the orders in woocommerce and our Email. And it should be developed in French. Please refer to the excel file for mo...

  $681 (Avg Bid)
  $681 Snittbud
  41 bud
  Article writing and make live 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I want one live article in 15 days seo friendly with keyword linking to my website

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Snittbud
  25 bud