Starta ditt företag på nätet med en webbplatsutvecklare

Oavsett om det är en blogg, e-handel butik eller personliga hemsida, att anlita en frilansande utvecklare till att bygga en webbplats åt dig är det bästa sättet att få ditt företag på nätet.

Lägg upp projekt
Illustration av en bärbar dator

Lägg upp projekt

Att hitta en bra frilansande webbutvecklare är snabbt och enkelt. Det är bara att lägga upp ett projekt och få gratis offerter från världens bästa utvecklare inom bara några sekunder.

Illustration av chattmeddelanden

Samarbeta

Chatta med expert frilansande utvecklare om deras offert och tidigare erfarenhet innan du tilldela ditt projektet och anlitar dem.

Illustration av en medalj

Nöjdhetsgaranti

Betala säkert med vår enkla milstolpsbetalning-system. Släpp betalningar i etapper och bara när du är 100% övertygad om att arbetet är klart.

Modernisera ditt företag strategi

Du kommer att vara öppen 24/7

Att lansera ditt företag på nätet med en webbplats som har ett professionellt utseende är ett bra sätt att öka verksamheten och samarbeta med kunder oavsett plats eller tid.

Illustration av vad din webbplats kan vara
Webbsida designad för $800 USD av wsiddigui på Freelancer Lägg upp ett likadan projekt
Illustration av en fyrtorn

Synlighet

Visste du att 44% av onlinehandlare börjar leta efter produkter och tjänster med hjälp av en sökmotor? Att ha en väl optimerad webbplats är nyckeln till att öka trafiken, leads och försäljning på nätet.

Illustration av en radiostation

Funderar du på att utöka din kundbas? Över 2,4 miljarder människor runt om i världen använder internet, 90% av dessa har gått och köpt eller kontaktat en online-verksamhet. Gå inte miste om den stora skaran potentiella kunder.

Illustration av en darttavla och pil

Tävling

Stå ut från mängden med en väl utformad webbplats och bra strategi för att interagera med dina kunder. Bryt ner murarna mellan dig och dina konkurrenter och visa upp ditt arbete till din online-marknad.

Få ditt lokala verksamhet online

Visste du att 85% av online-konsumenter använder internet för att söka efter ett lokalt företag?

Som ett lokalt företagsägare, är nyckeln att ha en stor webbplats eftersom fler människor i ditt område använder nätet för att hitta kontaktinformation och produktinformation. Om du saknar en webbplats kan det betyda skillnaden mellan en kund som hittar ditt företag och inga som vet om dig alls.

Illustration av en webbsida designad för $190 USD av creationidea på Freelancer.
Webbsida designad för $190 USD av creationidea på Freelancer

Nå alla hörn av världen

Lansering av ditt företag på nätet med en bra webbplats betyder att du inte längre är begränsad till att bara göra affärer i din stad.

På en webbplats kan du lista de tjänster du har att erbjuda, de produkter som du har till försäljning, och samla leads från potentiella kunder. Nå fler kunder med en professionell hemsida, genom att anställa en frilansande utvecklare idag.

Illustration av en webbsida designad för $120 USD av shashankbinjols på Freelancer.
Designad för $120 USD av shashankbinjols på Freelancer
Projektutställning

Se några av de mest populära hemsidutvecklingsprojekt

Bygga en mottaglig webbsida Jag behöver en hemsida utvecklat som ser bra ut på både stationära och mobila enheter. Denna webbplats måste vara snabb, särskilt på mobila enheter.
Utveckla en wordpress-tema Jag lanserar en wordpress-webbplats och behöver ett eget tema byggd som matchar mitt varumärke, inklusive; blogg, produkt och kontaktsidor.
Lägg funktionalitet till en webbplats Min nuvarande webbsida kräver tilläggning av ny funktionalitet. Jag måste också samla kundernas kontaktuppgifter när de gör ett köp.
Skapa en näthandelsbutik Jag behöver en webbplats byggd som har en butik på nätet. Jag vill ta betalningar på kreditkort och PayPal. Jag har 50 produkter redo att sälja.