Översätt nu och sälj till dina kunder på deras språk

72.4%1 av konsumenterna föredrar att köpa produkter från webbplatser på sitt eget språk

Lägg upp projekt

Hitta din målgrupp

Säljer du till kunder utomlands?

Troligtvis är att din webbplats skriven på engelska, men det är även dina konkurrenters. Att översätta din webbplats är ett bra sätt att nå fler människor. 90% av folk som shoppar på internet pratar endast 13 språk.

llustration av allmänt talat språk runt om i världen.

Upptäck möjligheterna

Komma igång med att översätta din webbsida

Illustration av en växt som gror.

Börja litet

Att översätta hela din webbplats kan vara ett stort åtagande. Börja med dina viktiga sidor och språk som bidrar mest till trafik och försäljning på din sida.

Illustration av ett linjediagram.

Titta på datan

Använd Google Analytics för att kontrollera var dina kunder bor. Om du får en hel del trafik från Latinamerika eller Kina, börja med att översätta innehållet till spanska eller mandarin.

Illustration av en flagga som säger hej.

Anlita personer som har språket som modersmål

Se till att varje detalj är perfekt genom att anlita rätt översättare för ditt projekt. Publicera ett projekt eller kolla igenom vår frilansarkatalog för att hitta de bästa experterna i världen. Sedan kan du anlita någon med en knapptryckning.

Omdömen

"Tyskland är en viktig marknad för mitt företag. Jag använde Freelancer för att hitta en person med tyska som modersmål att översätta min hemsida och jag kunde inte vara nöjdare med resultatet."

Emma McCormack

Illustration av ett förstoringsglas

Öka söktrafik med 47%

Visste du att översättning av din webbplats kan öka söktrafik med 47%2. Google och andra sökmotorer rankar innehållet baserat på relevansen för användaren och språk är en enorm faktor i rankningen för internationella användare 2 Neil Patel

Illustration av ett linjediagram.

Nå nya marknader

Enligt Harvard Business Review, tillbringar 72.1%1 av konsumenter större delen av eller hela sin tid på webbplatser på sitt eget språk. Detta innebär att du per automatik utesluta en stor del av nya kunder genom att tillhandahålla en webbplats på bara ett språk. 1 Harvard Business Review

Illustration av en person

Hitta den perfekta frilansaren

Att hitta en översättare med expertkunskap har aldrig varit enklare - det behöver inte ta längre tid än några minuter. Svara bara på några enkla frågor så kommer frilansare från hela världen omedelbart att bli inbjudna till att översätta innehållet till sitt modersmål.

Sälj din produkt

Skräddarsy dina produkter och sales funnel till dina kunder. Ord-för-ord översättning räcker inte när du försöker förmedla en emotionell koppling. Anlita en infödd som kan sätta en lokal tvist på din plattforms språk.

Lägg upp projekt Anlita de bästa översättare
Animering av en webbplats som översätts till ett annat språk.

Undvika att gå vilse i översättning

När du kommunicera med kunder via sociala medier eller via e-post, se till att konversationen är kristallklar utan pinsamma översättningsfel från Google Translate!

Lägg upp projekt Se öppna översättningsjobb
Animering som säger hej på olika språk.

Projektutställning

Se några av de mest populära översättningsprojekten

Översätt min bloggartikel Jag har en bloggartikel som jag har skrivit på engelska som jag behöver översätta till kinesiska.
Person med franska som modersmål krävs Jag letar efter en person med franska som modersmål som kan hjälpa mig prata med kunder över telefon.
Översätt min hemsida Jag behöver 3 översättare med spanska och tyska som modersmål, som kan skriva om min hemsida från engelska till spanska och tyska.
Skriv 500 ord på italienska Skriv en bloggartikel på 500 ord i italienska med lokala sökordsforskning inkluderad.