Bygg en hemsida

Stängt Publicerat 7 år sedan Betalades vid leverans
Stängt

Jag har en wordpress sajt som jag vill vidareutveckla och börja marknadsföra. Jag vill helst hitta en lämplig utvecklare som kan vara partner i själva verksamheten och kan ta ansvar för vidareutveckling och marknadsföringen på nätet. Jag står redan för startkostnaden samt all den affärsmässiga som krävs för att starta igång verksamheten.

Samarbetsformen kan vara att du får provision på vinsten alternativt att våra bolag ingår ett parterskap där du får ta del av vinsten.

Det är en Wordpress sajt som är till 80% klart. Den behöver vidareutvecklas lite för att det ska vara produktionsfärdig och därefter krävs det marknadsföring på nätet för att komma igång.

Återkom om detta verkar intressant och du vill vara delaktig i detta projekt.

Grafisk design HTML PHP Webbdesign

Projekt-id: #11929613

About the project

6 offerter Distansprojekt Aktivt 7 år sedan

6 frilansare har lagt bud på i genomsnitt kr148/timme för det här jobbet

pvnordic

Tjena Robert heter jag och har över 15 års erfarenhet av webbdesign och utveckling. Tycker det låter mycket intressant och skulle gärna vilja vet amer om projektet. Jag kan även SEO och är Google adwords certifierad. H Mer

kr142 SEK / timme
(13 omdömen)
5.3
damasterbdz

Dear Hiring Manager, First of all thanks for creating an opportunity. Hope you are doing well. I will not propose what the maximum Freelancer do. I dont believe in copy paste Cover letter. I read your project details, Mer

kr142 SEK / timme
(22 omdömen)
5.4
lennie1

Vi har kompetens inom utveckling av siter i skandinavium. Hör av dig om intresse finns för samarbete.

kr222 SEK / timme
(1 omdöme)
0.6