Välkommen tillbaka !

Beskriv ditt projekt nedan. Vi har över 23.4 miljoner proffs som väntar på att få slutföra ditt arbete!

Freelancer laddar...

Spara tid och få bästa möjliga upplevelse genom att anslut till ditt Facebook-konto.

Anslut till Facebook

Det är gratis att lägga upp projekt!

Prova på idag!

 • Få bud från skickliga frilansare inom minuter.
 • Granska frilansares profiler och feedback och chatta sedan med dem i realtid!
 • För en provisionsavgift på endast 3%* kan din favoritfrilansare börja arbeta för dig idag!
 • Betala frilansaren när du är 100% nöjd. *Minimiavgifter kan tillkomma.
 1. Vilken typ av arbete behöver du få uträttat?
  1. Varför inte starta en designtävling?

   Få perfekta resultat eller pengarna tillbaka, garanterat! Starta en tävling, granska hundratals bidrag och betala för det du älskar.

 2. Vad handlar ditt projekt om?
 3. Berätta mer om ditt projekt.
  1. Förslag på kompetenser (lägg till 5 mer)
  2. Varning gällande "omdömesprojekt".

   Projekt skapade för att ge oseriösa eller falska omdömen är strikt förbjudna, och bryter mot våra villkor. Att lägga upp sådana projekt resulterar i att ditt konto suspenderas eller avslutas.

  3. Varning! Craigslist Inc. har tipsat oss om att vissa användare försöker få andra att bryta mot Craigslists Användaravtal. Detta meddelande visas med anledning av en lista med nyckelord som Craigslist har tillhandahållit oss. Försäkra dig om att du inte bryter mot Craigslists användarvillkor.

 4. Vilken budget har du tänkt dig?
  1. kr SEK
  2. kr SEK
 5. Få ut det mesta av ditt projekt! (valfritt)

  Succe' bunta (Spara 58%!)

  Vi kuraterade denna sed bunt för att attrahera de bästa frilansare till projektet. Gör ditt jobb mer synlig, får snabbare svar inom 24 timmar efter inlägg och få tag på rekryteringstjänst för att säkerställa att du får de bästa resultaten från projektet.
  kr 239.00

  250% högre framgångsgrad!

  Vår rekryteringstjänst försäkrar dig om att du får de bästa resultaten för ditt projekt. Våra rekryterare går personligen igenom dina bud vilket sparar dig tid vid granskningen av frilansare. Låt oss hitta rätt person för jobbet.
  kr239.00
  Jag vill att mitt projekt ska markeras som ett brådskande projekt. Få snabbare svar av frilansare och kom igång med ditt projekt inom 24 timmar.
  kr77.00
  Jag vill att alla bud förseglas för att frilansarna inte ska kunna se vad andra lägger för bud, vilket kommer leda till mer exakta och högkvalitativa bud.
  kr77.00
  Jag vill dölja projektinformation från sökmotorer och användare som inte är inloggade. Denna funktion rekommenderas för projekt där konfidentialitet är ett måste.
  kr162.00
  Detta projekt är antingen för en heltids- eller provisionsbaserad anställning (t.ex. försäljning) och du kommer spara pengar om du har löpande jobb. Avgifter debiteras endast om projektvärdet överstiger 5 000 USD.
  kr1689.00
  Frilansare ombeds skriva under ett sekretessavtal för att arbeta på ditt projekt. Frilansare förbinder sig att hålla detaljer som diskuteras genom privata meddelanden eller filer konfidentiella.
  kr247.00

Genom att klicka på "Lägg upp projektet nu" antyder du att du har läst och godkänner Freelancers användarvillkor och integritetspolicy