Berätta vad du behöver få gjort.

Få gratis offerter från kompetenta frilansare inom bara några minuter, se profiler, omdömen, portföljer och chatta med dem. Betala frilansaren bara när du är 100% nöjd med hans/hennes arbete.

 1. Välj ett namn för ditt projekt
 2. Berätta mer om ditt projekt
  1. Bra projektbeskrivningar inkluderar lite uppgifter om dig själv, detaljer om vad du försöker uppnå, och eventuella beslut som du redan har tagit i ditt projekt. Oroa dig inte om du känner dig osäker på något, en frilansare kommer kunna hjälpa dig att fylla i det som saknas.
  2. Varning gällande "omdömesprojekt".

   Projekt skapade för att ge oseriösa eller falska omdömen är strikt förbjudna och bryter mot våra villkor. Att lägga upp sådana projekt resulterar i att ditt konto suspenderas eller avslutas.

  3. Varning! Craigslist Inc. har tipsat oss om att vissa användare försöker få andra att bryta mot Craigslists Användarvillkor. Detta meddelande visas med anledning av en lista med nyckelord som Craigslist har tillhandahållit oss. Försäkra dig om att du inte bryter mot Craigslists användarvillkor.

 3. Vilka kompetenser krävs?
  1. Förslag på kompetenser
  2. Vill du lägga upp en tävling istället?

   Med en tävling skickar hundratals frilansare in sitt arbete, som du kan granska innan du tilldelar en vinnare. Pengar-tillbaka-garanti.

   Switch to Contest →
 4. Hur vill du betala?
  Vilken är din beräknade budget?
  1. kr SEK
  2. kr SEK
 5. Valfria uppgraderingar

  Genom att klicka på 'Lägg upp mitt projekt’, anger du att du läst och godkänner våra Användarvillkor och Integritetspolicy
  Om du bestämmer dig för att tilldela ditt projekt tar vi en 3% provision (minimum på projektavgifter gäller).