Välkommen tillbaka !

Beskriv ditt projekt nedan. Vi har över 25.2 miljoner proffs som väntar på att få slutföra ditt arbete!

Freelancer laddar...

Spara tid och få bästa möjliga upplevelse genom att anslut till ditt Facebook-konto.

Anslut till Facebook

Det är gratis att lägga upp projekt!

Prova på idag!

 • Få bud från skickliga frilansare inom några minuter.
 • Se frilansarprofiler och omdömen, och chatta sedan direkt med dem.
 • Med endast 3 %* i provisionsavgift kan din favoritfrilansare börja jobba för dig idag.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Vilken typ av arbete behöver du få uträttat?
  1. Varför inte starta en designtävling?

   Få perfekta resultat eller pengarna tillbaka, garanterat! Starta en tävling, granska hundratals bidrag och betala för det du älskar.

 2. Vad handlar ditt projekt om?
 3. Berätta mer om ditt projekt.
  1. Förslag på kompetenser (lägg till 5 mer)
  2. Varning gällande "omdömesprojekt".

   Projekt skapade för att ge oseriösa eller falska omdömen är strikt förbjudna, och bryter mot våra villkor. Att lägga upp sådana projekt resulterar i att ditt konto suspenderas eller avslutas.

  3. Varning! Craigslist Inc. har tipsat oss om att vissa användare försöker få andra att bryta mot Craigslists Användaravtal. Detta meddelande visas med anledning av en lista med nyckelord som Craigslist har tillhandahållit oss. Försäkra dig om att du inte bryter mot Craigslists användarvillkor.

 4. Vilken budget har du tänkt dig?
  1. $ AUD
  2. $ AUD
 5. Få ut det mesta av ditt projekt! (valfritt)

  Succe' bunta (Spara 49%!)

  Vi har skapat detta skräddarsydda paket för att locka de bästa frilansarna till ditt projekt. Gör ditt projekt mer synligt, får snabbare svar redan inom 24 timmar efter inlägg och använd vår rekryteringstjänst för att säkerställa att du får de bästa resultaten från projektet.
  $ 46.80

  250% högre framgångsgrad!

  Vår praktiska rekryteringstjänst säkerställer att du får de bästa resultaten från ditt projekt. Våra rekryterare granskar personligen dina förslag, vilket gör att du sparar tid då du slipper gå igenom alla frilansare. Låt oss hitta rätt person för jobbet.
  $39.00
  Jag vill att mitt projekt ska markeras som ett brådskande projekt. Få snabbare svar av frilansare och kom igång med ditt projekt inom 24 timmar.
  $13.00
  Jag vill dölja projektinformation från sökmotorer och användare som inte är inloggade. Denna funktion rekommenderas för projekt där konfidentialitet är ett måste.
  $26.00
  Jag vill att alla bud förseglas för att frilansarna inte ska kunna se vad andra lägger för bud, vilket kommer leda till mer exakta och högkvalitativa bud.
  $13.00
  Detta projekt är antingen för en heltids- eller provisionsbaserad anställning (t.ex. försäljning) och du kommer spara pengar om du har löpande jobb. Avgifter debiteras endast om projektvärdet överstiger 5 000 USD.
  $268.00
  Frilansare ombeds skriva under ett sekretessavtal för att arbeta på ditt projekt. Frilansare förbinder sig att hålla detaljer som diskuteras genom privata meddelanden eller filer konfidentiella.
  $40.00

  Intellectual Property Transfer Agreement (Ny uppgradering)

  Var tydlig. Få din frilansare att skriva på ett avtal om immateriella rättigheter (IP). Detta visar att allt arbete som utförs tillhör dig
  $40.00

Genom att klicka på "Lägg upp projektet nu" antyder du att du har läst och godkänner Freelancers användarvillkor och integritetspolicy