Video editingJobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  5,000 video editing jobb har hittats, med prissättning USD
  Göra Youtube video Avslutades left

  Jag tänkte starta en Youtube kanal och behöver hjälp med att komma igång och hjälp med att göra videos. Detta är endast några timmars jobb i veckan och lämpligt som extrajobb för någon som studerar och vill jobba extra eller kanske har ett jobb och vill köra detta lite vid sidan av det andra jobbet. Lämpligt om du bor i Göteborg / Trollhättan området.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  9 bud
  animerad video Avslutades left

  Vi vill göra en "explainer" animerad video på ca 30 sekunder på svenska utan musik

  $328 (Avg Bid)
  $328 Snittbud
  45 bud

  We are looking for someone who can edit pictures and divide a picture into anything from 2-5 parts and with different sizes for printing and then these will be mounted on canvas paintings. We want you to have marked the corners of each picture so you easily know where to put the canvas frame. We will have many pictures that we want to have done in rounds, so we are looking for a long and good collaboration. See examples of pictures how we mean.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Snittbud
  16 bud

  Hej Olena K., jag noterade din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $625 (Avg Bid)
  $625 Snittbud
  1 bud
  Skapa en video åt mig Avslutades left

  Jag söker någon som är kreativ och duktig och kan skapa en video av mitt företag inför marknadsföring. Videon kommer att användas i Facebook/Instagram ads och behöver vara anpassat för både flöde och story.

  $147 (Avg Bid)
  $147 Snittbud
  9 bud
  Skapa video annons Avslutades left

  Skapa video annonser åt Fetch. Fetch är in digital livsmedelsbutik med snabba leveranser från 30min till 60min. Lokalt i örebro. Jag har en app som vi säljer igenom. storlek 1080 för instagram & facebook Mer info vid kontakt

  $121 (Avg Bid)
  $121 Snittbud
  6 bud

  två korta filmer för social media och liknande kanaler riktade mot ungdomar 15-24 år gamla. Söker en voice över som är tjej och också tonåring alt. väldigt ung röst. Manus 1. Vill du jobba extra och tjäna egna pengar? På Yepstr väntar tusentals hushåll på hjälp från duktiga ungdomar. Nu kan du dessutom tjäna pengar varje gång du värvar en kund När du tar betalt via Yepstr jobbar du vitt, är försäkrad, på en trygg plattform och får semesterersättning!" Video2 Vill du tjäna extra pengar? På Yepstr väntar tusentals enkla och ofarliga hushållsjobb för ungdomar Skapa din profil där du själv väljer nä...

  $57 (Avg Bid)
  $57 Snittbud
  7 bud
  need video ads Avslutades left

  Behöver en kort video. Ska användas som Facebook reklam för min hemsida. Svensk tal.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Snittbud
  5 bud

  Projekt för video-produktion av enklare slag. Handlar om att skapa content för en klinik-kedja som inriktar sig på laserbehandlingar. Film för hemsida, sociala medier och how-to:s. Total arbetstid uppskattas till 30/h för totalt produktion om 2-3 minuter film.

  $1083 (Avg Bid)
  $1083 Snittbud
  3 bud
  Editing Svenska Avslutades left

  Söker efter en editor som kan redigera 3-4 mindre klipp som ska bli ca 2-5 minuter var. Formatet ska vara likt denna videon

  $101 (Avg Bid)
  $101 Snittbud
  3 bud

  Vi söker en riktigt kompetent person som kommer att skapa våra marknadsförings-kampanjer. Du kommer att använda dig utav klipp på vår produkt, du kommer att redigera och skapa liv till dessa klipp för att sedan skapa kompletta marknads-föringsvideos, som ska konvertera direkt via Facebook och Instagram. Stuket på videosen som du ska skapa kommer ungefär att se ut såhär: Vi söker en långsiktig person att ta ombord för många projekt framöver. Skicka dina tidigare projekt och arbeten.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  1 bud

  Jag och min utvecklare behöver hjälp i vår headless application, vi behöver hjälp med live video integrering via peer to peer! [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] //Jonathan

  $403 (Avg Bid)
  $403 Snittbud
  4 bud
  Promo video Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att göra en video. Tanken är att göra en video med ljudvågor som går in i våra produkter och försvinner. Här har ni ett exempel på hur vi tänker oss: Ni kan se vad vi gör för produkter här detta är bara första projektet

  $750 (Avg Bid)
  $750 Snittbud
  1 bud

  jag har gjort en låt och jag behöver en kort animerings "GIF" F som musik video

  $319 (Avg Bid)
  $319 Snittbud
  9 bud

  Hej copywriters! Letar efter en duktig copywriter som kan hjälpa mig med manus till animerade filmer. Kika gärna på för att se våra tidigare produktioner. Har nu ett uppdrag för en IT konsult firma som jag behöver hjälp med omgående. Låter det intressant så hör av dig så tar vi vidare diskussionen!

  $93 (Avg Bid)
  $93 Snittbud
  1 bud

  Svenska röstartister se hit! Jag behöver hjälp från en svensk röstartist som kan både svenska och engelska. Du kommer att läsa upp röstmanus från svenska och ev engelska animerade videor på ungefär 30-120 sekunder. Vänligen bifoga ett exempel på både din talade svenska och engelska!

  $36 (Avg Bid)
  $36 Snittbud
  1 bud

  Hej! Jag har gjort en YouTube-video på svenska, men vill ha engelska subtitles. Jag behöver därför någon som kan lyssna på vad som sägs på svenska och lägga till undertext på engelska.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  14 bud

  Jag behöver en svensk/engelsk talande copywriter som kan skriva manus/skript till 60-90 sekunder långa animerade explainer videos. Du behlver kunna skriva både ett svenskt & engelskt skript.

  $270 (Avg Bid)
  $270 Snittbud
  12 bud

  AKUT. Hej, den 28 mars i MALMÖ under förmiddagen (3timmar) behöver vi hjälp med filmning en presentation. Du har kamera, ljus och mygga. Vänligen hör av dig genast, kort om tid. Ser fram emot ditt svar!

  $316 (Avg Bid)
  Lokalt
  $316 Snittbud
  1 bud
  Gör en video Avslutades left

  Hej, den 28 mars under förmiddagen (3timmar) behöver vi hjälp med filmning en presentation. Du har kamera, ljus och mygga. Vänligen kontakta Fredrik Sunmo på: fredrik (at) Ser fram emot ditt svar!

  $371 (Avg Bid)
  Lokalt
  $371 Snittbud
  2 bud
  $418 Snittbud
  14 bud

  ...content relevant för våra kunder och nära vår affärsverksamhet. Detta är dock för tidskrävande för oss att göra in-house så därför letar vi efter någon som kan agera redaktör och vara den drivande motor i arbetet från idé till publicering. Vi tänker att vi vill publicera två artiklar i månaden. Grundjobbet kommer att göras av våra konsulter men i rollen kommer det också innefatta korrekturläsning, editing, förslag på illustrationer osv. Vi tänker att produktionsprocessen kommer se ut som följande: 1) Vi kommer internt komma upp med förslag på ämnen/fokusområden för artiklar. 2) Vi kommer med f&oum...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud
  Skapa en video Avslutades left

  vi ha ett data program som ska säljas som kompetensverktyg för företag. till det vil vi ha en beskrivande animerad video som berättar om fördelar med vår tjänst. videons längd 2-3 minuter

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  3 bud
  Skapa en video Avslutades left

  Vi ska börja använda elearning portalen Docebo och behöver göra om ett antal ppts till SCORM el tincan format för att kunna ladda upp dem. Vi har färdiga presentationer med Voice overs och kommer lägga in all info. det vi behöver hjälp med är att producera presentationerna med quizzar så vi får in dem i programmet. Vi behöver även hjälp med att designa presentationerna så de passar vår profil.

  $723 (Avg Bid)
  Brådskande
  $723 Snittbud
  7 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektAnimate a simple educational video'

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektAnimate a simple educational video (Video 7)'

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud
  Skapa en video Avslutades left

  Jag vill att någon ska göra en lyrics video typ så här: Ex. 1: Ex. 2:

  $8 - $29
  $8 - $29
  0 bud
  Create a Video Avslutades left

  Audio Editing & Video Editing wedding, party, etc. Video creativ edit

  $394 (Avg Bid)
  $394 Snittbud
  16 bud
  Virgo Video Flyer Avslutades left

  Animate Still Image

  $50 (Avg Bid)
  $50 Snittbud
  1 bud
  Skapa en video Avslutades left

  Hej behöver hjälp med att färdigställa en video i after effects eller motsvarande. Jag har ett grundunderlag som ska slutföras. Det som ska slutföras är denna. Se länk. Bilder tillhandahålls av mig.

  $113 (Avg Bid)
  $113 Snittbud
  4 bud

  Hej! Referens: Här är texten jag vill spela in till min video. 00:00-00:04 Välkommen till IHC- som är marknadsledande inom förmedling av hårtransplantationer till Istanbul. 00:04 – 00:11Letar du efter en prisvärd hårtransplantation, men är osäker på vilken förmedlare du ska välja? 00:012- 00-18 Vi som förmedlingsbyrå arrangerar din konsultation, organiserar din resa, och hjälper dig på plats. 00:18-00:31 Så här funkar det: på vår webbsida hittar du all information du behöver veta inför din behandling… dessutom är våran IHC-Team bara ett samtal eller meddelande bort om du behöver något råd. 00:32 -00: 42 Nä...

  $29 - $244
  $29 - $244
  0 bud

  Skapa en header navbar (Röd med vit bold text) med namn devilsuited (center) Och body backround svart. Gå till Youtube besök min Youtube kanal embed mina första tolv heads-up videos. Skapa two-column Layout (ui-grid-a, two columms 50%/50% Corresp...heads-up videos. Skapa two-column Layout (ui-grid-a, two columms 50%/50% Corresponds To ui-block-a|b) önskemål om du kan skapa att varannan är two columms 50%/50% där två videos visas bredvid varandra. Om du kan göra dem till 170/120px. Och sedan vill jag ha en annons på 340/240 px som visas 100% nedanför sen two columms 50%/50% tills du kommer upp i de tolv video. (Jag laddar upp banners till dig) Jag vill att när man klickar på en video att den...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Snittbud
  1 bud
  Opcore - Teaser video Avslutades left

  I'm engegerad in an entrepreneurial project for a cloud-based IT service service called Opcore. I now want to create a corporate video including voice matching with the goal to be able to use it as a teaser and introduction to our meetings, etc. Enclosed please find a draft script.

  $565 (Avg Bid)
  $565 Snittbud
  3 bud

  Behöver någon som tar mina texter - läser genom dom - redigerar dom - gör frågetecken tydliga - ändrar i text så det blir konsekvent och förståligt. Jag följer en process som är tänkt att bli en färdig bok, processen heter 90 minute book och beskrivs på ex ilovemarketing.com. Principen bakom hela processen är att jag har färdigt material som jag dikterat, och fått utskrivet till text. Första steget för dig är att bara gå genom textmassan och få en grov uppfattning, sedan göra ett utkast vad som borde vara vart och till slut börja redigera så det blir en förstålig text. "90 minute book" - processen lägger fokus på att f...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Snittbud
  7 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projekt10second Video'

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud

  As a portrait photographer, I require a seasoned professional...seasoned professional to undertake the task of removing backgrounds from a selection of images. This particular task involves: - Manipulating a collection of 11 to 50 images and efficiently removing their corresponding backgrounds. - Creative instincts are essential as the newly added background style has not yet been established. The ideal candidate will have a robust background in photo editing, particularly with background removal and replacement. Experience working with portrait photography and an insightful understanding of composition, lighting and consistency will make you a strong contender. Your portfolio should demonstrate previous work in a similar vein. Let's transform these portraits into something...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Snittbud
  8 bud

  I'm in need of a comprehensive video that showcases one of our agriculture products - a biostimulant. The main aim of the video is to explain the mechanism of the product and how it works in plants. Your task will be to highlight its benefits and explain the application methods clearly. Key Points to Include: - Detailed explanation of the biostimulant's mode of action and how it works on plants - Benefits of using this biostimulant - Clear and concise explanation of the application methods Ideal Skills and Experience: - Strong background in video production, with experience in creating educational or instructional videos - Knowledge in agriculture, specifically in the field of biostimulants, would be a huge advantage - Excellent communication skills to en...

  $129 (Avg Bid)
  $129 Snittbud
  20 bud

  ...skilled freelancer who can create a comprehensive training video on Microsoft Excel aimed at beginner to intermediate level users. Requirements: - The video should be between 20-30 minutes long and should cover the following topics: - Introduction to Excel - Formulas and functions - Data analysis and visualization - PivotTables and charts - Use of excel in corporate world Skills and Experience: - Strong expertise in Excel - Experience in creating educational/training content - Ability to explain complex concepts in a simple, easy-to-understand manner - Good video editing skills The ideal candidate should be able to provide a detailed plan on how they will structure the content and engage the viewers throughout the video. If you have exper...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  ...clips suitable for TikTok. Key Responsibilities: - Edit my podcast episodes for TikTok: The objective is simple editing, such as trimming, adding simple transitions, and ensuring everything is concise and impactful within a TikTok length. - Posting: Once the clips are edited, I will need you to post them on my TikTok account. Each post should link back to the original podcast for those interested in more detailed content. Requirements: - Proficiency in Danish: As my podcast is in Danish, you need to be proficient in the language to understand the content and edit it effectively. - Experience in podcast editing: While I only need basic editing, having a background in podcast editing, in general, would be beneficial. Frequency: - The deliverable will be nee...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Snittbud
  16 bud

  I'm looking for an experienced animator and voiceover artist to create a 3-5 minute 3D animated video (9 Short Videos). See Attached Stories. You will not own the copywrite. Step 1: Generate AI Photos Step 2: Animate AI Photo to Video Step 3: Generate AI Voice Over Male or Female Step 4: Consolidate to Make a Short Video Lile Videos Below youtube channel. @azrstory Key Requirements: - 3D Animation: The video should be animated in a high-quality, engaging 3D style. - Voiceover: A professional voiceover artist is needed to narrate the stories. Please note: - I have no preference for the gender of the voice over artist. - The videos are to be engaging for both children and adults, so should be suitable for a broad audience. - I'm looking for someo...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Snittbud
  6 bud
  Safari video playback issue -- 2 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Video 4gb in size playing smoothly in chrome when we use our website. But same video of our website playback or buffering when run in safari browser. Video is compressed verson of original using ffmpeg

  $93 (Avg Bid)
  $93 Snittbud
  4 bud

  I'm in need of a video editor to create a 4-5 minute cinematic wedding video. I specifically want the style to be fun and energetic. Key requirements: - Experience in creating cinematic wedding videos is an advantage, but not mandatory - Proficiency in editing software and must be able to edit to a high standard - Ability to edit and merge a mix of songs into the background of the video - Potential inclusion of special moments or speeches, as required Please note the specific questions and choices the client provided: - No specific song is provided, so you'll need to choose and mix suitable songs - The client hasn't specified any special moments or speeches, but this could be a possible addition Ideal candidates for this project will be creati...

  $86 (Avg Bid)
  Lokalt
  $86 Snittbud
  3 bud

  I'm in need of a skilled editor familiar with the structure and requirements of comedy theater scripts. I have a script that runs between 1-2 hours and it needs some expert editing. It would be a plus if the bidder has previous experience in comedy writing and editing. Key Responsibilities: - Proofread and edit the script - Ensure the dialogue and stage directions are effective - Facilitate readability and pacing of the script Ideal Skills: - Experienced in script editing - Strong understanding of comedy - Familiar with theater script formats - Excellent proofreading skills Reliability and a good sense of humor are a must. I am looking forward to working with an experienced and passionate professional who can bring this theater script to life.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Snittbud
  30 bud

  ...professional who can work on various website projects of my clients. The ideal candidate will need to focus on content writing, editing, and user experience (UX) analysis while maintaining an innovative and edgy style. Key responsibilities include: - Crafting compelling website messages in an innovative and edgy tone that resonates with a business professional audience - Optimizing the overall UX of the website to ensure the audience has an engaging and seamless interaction with the content - Editing and fine-tuning the existing content to ensure it is aligned with the desired messaging and style The applicant must have: - Experience in content writing and editing, particularly for business audiences - Proven track record in optimizing UX for websites - Ability t...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  15 bud

  I'm in need of a skilled individual who can help me with background removal for a set of images. The goal is to have clean, high-quality im...background removal for a set of images. The goal is to have clean, high-quality images with no distracting background elements. Key Requirements: - Remove background effectively, ensuring no remnants are left. - If applicable, replace the background with a customized image that I will provide. Skills and Experience: - Proficiency in photo editing software such as Adobe Photoshop. - Experience in background removal for product photography or portrait editing. - Attention to detail to ensure high-quality final images suitable for professional use. Please note that the intended use of the images after the background removal is stil...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  26 bud

  I'm seeking a skilled photo editor to work on a batch of my personal photos. The project involves: - Color Correction: I'm looking for a natural and realistic style for the editing, so it's crucial that you're proficient in this specific type of editing. - Retouching: This includes subtle touch-ups to enhance the overall look and feel of the photos. - Background Removal: Some of the photos may require background removal, so experience with this is also necessary. I have approximately 1-10 photos for editing. Please provide examples of your previous work in similar editing styles, as this will be a key factor in my decision-making process.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  24 bud

  I'm looking for an experienced video creator to develop an introductory Alteryx training video. The goal is to provide a comprehensive beginner-level understanding of the software. Key Topics to Cover: - Basic concepts and interface navigation - Data import and preparation - Creating and sharing workflows Requirements: - The training should be tailored to those with no prior experience of Alteryx. - The training video should be engaging and easy to follow. - The style is crucial; I'm looking for a clear, concise, and visually appealing presentation. - Please ensure compatibility with the latest version of Alteryx Designer.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  2 bud

  I'm looking for a skilled video editor to help with my YouTube content. The videos I create typically span more than 10 minutes. I need someone who can handle all aspects of video editing, including: - Trimming and splitting videos - Incorporating text and graphics where necessary - Applying various filters and effects to enhance the overall viewing experience Additionally, I make use of background music tracks in my content, so the ability to work with multiple audio tracks and seamlessly integrate this is crucial. The ideal candidate should have prior experience working on longer YouTube videos. I will be looking for examples of past work that demonstrate their proficiency in these areas.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Snittbud
  17 bud
  Beginner's Power BI Training Video 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I am seeking an expert in Power BI, to create a comprehensive 30-minute training video targeting beginners. Key Requirements: - Introduction to Power BI interface: The video should start with a simple and thorough introduction to the Power BI interface, explaining it in a way that is easy for first-time users to understand. - Creating basic visualizations: I want the video to cover the creation of basic visualizations, providing a step-by-step guide on how to develop simple and effective graphs and charts. - Publishing reports and dashboards: The third section should focus on how to publish reports and dashboards, breaking down the process into easy-to-follow steps. I am looking for a professional who can make the content engaging and easy for beginners to follow. Ex...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  6 bud

  ...develop a video for an online casino advertisement. Key Elements: - The video should incorporate engaging visuals of various casino games to capture the audience's attention. - The background music should be lively and exciting to maintain interest throughout the video. - The usage of a green screen is preferred for potential future modifications or the addition of other visuals. The Video: - The desired duration of the video is between 30-60 seconds. Primary Goal: - The primary aim of the video is to boost sign-ups and registrations for the online casino platform. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in creating engaging and high-quality video content, particularly in the online gambling or gaming industry is h...

  $362 (Avg Bid)
  $362 Snittbud
  20 bud

  Topp video editing community artiklar