Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  5,000 unity 3d jobb har hittats, med prissättning USD
  3d joystick Avslutades left

  Hej, Vi gör Joystickar och skulle behöva hjälp med att rita upp en ny modell som vi skulle kunna 3d printa. Vi har möjlighet att skanna en modell som vi skulle vilja göra . Några små omändringar borde dock göras till den. Bifogar några bilder på en gammal modell.

  $414 (Avg Bid)
  $414 Snittbud
  7 bud
  Jakub Tyszko Media Avslutades left

  Hej! Jag söker en erfaren och intelligent spel skapare som är bra på att lösa problem i Unity eller Unreal. Jag ska starta en ny företag och jag behöver dig! Först du kommer jobba en gång i veckan, efter en månad kan vi utöka till två dagar i veckan osv. Hur mycket kan vi negocjera. Viktigt att du bor i omkring Eskilstuna området för regulara möten. Kontakta mig för mer info.

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Snittbud
  5 bud
  3d house model Avslutades left

  Hej Hassaan Bin F., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $300 (Avg Bid)
  $300 Snittbud
  1 bud
  3d-rendering pitctures Avslutades left

  3d rendering bilder interiör och exteriör Detta vill jag ha bilder på: Kök Badrum Vardagsrum Sovrum 2 exteriör bilder på huset på tomten Det är det här huset som ska ligga tomten:

  $171 (Avg Bid)
  $171 Snittbud
  34 bud
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $543 (Avg Bid)
  $543 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $501 (Avg Bid)
  $501 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas möjlig...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $590 (Avg Bid)
  $590 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $72 (Avg Bid)
  $72 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $309 (Avg Bid)
  $309 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $97 (Avg Bid)
  $97 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $164 (Avg Bid)
  $164 Snittbud
  10 bud

  ...Well Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $268 (Avg Bid)
  $268 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $346 (Avg Bid)
  $346 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $142 - $427
  $142 - $427
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $266 (Avg Bid)
  $266 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $169 (Avg Bid)
  $169 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $349 (Avg Bid)
  $349 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $317 (Avg Bid)
  $317 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud

  ...am seeking someone with proficiency in creating 3D models using Autodesk Revit. The project involves developing a Revit-based 3D model of an 11-story building from a PDF plan that I will provide. It's crucial to know that while most floors share a similar design, fundamental elements like the basement, walls, openings, and roof require detailed attention. Key responsibilities include: - Implementing the supplied PDF plan to create a 3D model - Ensuring the model emphasizes crucial elements such as the basement, walls, openings, and the roof. Essential Skills: - Proficiency with Autodesk Revit software - Experienced in 3D modelling and architectural visualisation using Revit - Ability to interpret and apply PDF building plans into a 3D model...

  $104 (Avg Bid)
  $104 Snittbud
  3 bud

  ...however, with your vast knowledge of materials, I'm sure we can come to the right decision together. Key Responsibilities: - Creation of detailed 3D designs of rings, necklaces and earrings. - Incorporation of classic and modern elements into all designs. Ideal Skills & Experience: - Proven experience in 3D CAD jewellery designing. - Familiarity with different styles such as classic and modern. - Strong understanding of various materials typically used in jewellery making. - Excellent creativity and a keen eye for details. - Effective communication and willingness to take in constructive feedback. By the end of this project, from your expert 3D CAD designs, I would have a range of exciting jewel pieces which I can then have manufactured. If you have...

  $904 (Avg Bid)
  $904 Snittbud
  1 bud

  ...experienced 3D modeler to create a compelling showreel that showcases a range of 3D models. The primary software to be used for this task is Maya, hence intermediate to expert knowledge with this software is crucial for the job. Criteria: - The showreel should include a mix of characters, environments, and objects. The chosen freelancer should possess a wide range of skill sets to deal with diverse modeling techniques. - I require the models to be both static and animated to provide a dynamic presentation. Prior experience with 3D animation is thus necessary. Given the diverse nature of the 3D models to be featured, a freelancer with a versatile background in different styles and 3D concepts would be highly preferred. The ideal freelancer would be so...

  $15 (Avg Bid)
  $15 Snittbud
  3 bud

  I am seeking an expert in Unreal Engine 5/Houdini/Unity to produce synthetic data of multi-view sky images, focusing specifically on medium-high-detail, photorealistic images of volumetric clouds by using a fisheye custom camera. This project also requires the generation of corresponding cloud shadows cast maps (ray tracing). Key Project Requirements: - Utilise Unreal Engine 5 to create synthetic multi-view fisheye sky images. - Generate medium-detail sky view images of volumetric clouds. - Create corresponding top view cloud shadows maps. - Delivery of a U5 project that can be easily extended. - Delivery of images in JPEG/PNG/TIFF format. Ideal Candidate Skills: - Proficiency in Unreal Engine 5. - Experience with synthetic data generation. - Excellent knowledge of cloud renderi...

  $124 (Avg Bid)
  $124 Snittbud
  20 bud

  Project Title: Avatar Design for Mobile Audio Tourist App Project Overview: We are seeking a talented and experienced character designer and animator to create a human-like, realistic cartoon avatar for our mobile application, which serves as an audio guide for tourists. The avatar will play a crucial role in the app, acting as a personal guide that talks and points out features, enhancing user engagement through interactive guidance. Project Requirements: Realistic Cartoon Human Face: The avatar should have a friendly and approachable face, with a slightly exaggerated head size to emphasize facial expressions. Upper Body and Hands: Visible and designed for making pointing gestures and other hand movements to guide users interactively. Face should be bigger in proportion than rest of t...

  $28 (Avg Bid)
  Garanterad
  $28
  14 bidrag

  As a home owner, I am seeking a skilled 3D artist to transform my existing AutoCad villa blueprint into high-quality, photorealistic images. The deliverables for the project are: - High-detail 3D renderings from provided AutoCAD files - The desired output format is JPEG, PNG or a similar image file format Applicants would improve their chances of success by: - Providing examples of past 3D architectural rendering work, specifically residential properties - Experience in creating high-detail renders from AutoCAD files I'm looking forward to seeing your creative interpretation of my dream villa. Let's build this beautiful home together, even if it's just a model... for now!

  $421 (Avg Bid)
  $421 Snittbud
  75 bud

  I need a talented individual who can assist me design and animation. The project requires a good level of graphics alongside moderate animation capabilities. I'm aiming to produce a truly engaging and compelling final product. Key aspects of the Role: - First, designing a 3D lion Mascot for a football academy, then Creating 3-5 animations using that mascot The perfect candidate for this role should be proficient with necessary software tools, present a creative flair, and be capable of delivering the project within a month. You need to demonstrate previous work in both animation and design, showcasing your ability to manage complex graphics and execute engaging animations. Your ability to work to deadlines is crucial, and a proven track record in timely project completion ...

  $403 (Avg Bid)
  $403 Snittbud
  43 bud

  I'm in need of a creative and skilled 3D artist to render over 100 specific pieces of bedroom furniture, namely dressers, nightstands, wardrobes, mirrors and drawers. These will be used on our website and in a printed brochure. Key Aspects: - We have 4 different ranges, so the style of the furniture will be dependant on what range they are in. We have examples of what we want them to look like from a previous artist. - High-quality renders that clearly demonstrate the unique design and features of each furniture unit. - The ability to capture the essence of different styles to satisfy diverse customer preferences. Ideal Skills and Experience: - Experience in rendering high-quality images of furniture. - Highly detailed oriented to accurately showcase the designs and style o...

  $1210 (Avg Bid)
  $1210 Snittbud
  70 bud

  I'm looking for an experienced 3D designer who can provide me with a design of a chaffing dish. The specific software to be used is up to you, but experience with Autodesk 3ds Max, Blender, or Rhinoceros 3D would be ideal. Your responsibilities: - Create a detailed and accurate 3D model of a chafing dish. - Although I haven't specified features for you to focus on, I ask that you pay attention to every detail of the dish to ensure it looks real and functional. Skills and Experience needed: - Proven experience with 3D design. - Familiarity with various 3D software such as Autodesk 3ds Max, Blender or Rhinoceros 3D. - Prior experience in designing kitchenware or similar items. - Strong attention to detail. Please include examples of y...

  $240 (Avg Bid)
  $240 Snittbud
  16 bud

  I want a full copy of the game "spin to kill" written in unity. It's a copy that only includes the parts that appear at the beginning of the game where swords rotate around us. The game will be mechanically almost identical to the beginning of the spin to kill game. I will give the assets. There will be sword abilities available and then we will add a few different sword abilities. Game iwll be written in unity with object oriented approach not data oriented (ECS etc). Only one level, 1 our player, 7 another players(bot, not real player)

  $207 (Avg Bid)
  $207 Snittbud
  10 bud
  High-Detail 3D Product Animation 6 dagar left
  VERIFIERAD

  If you've got a knack for high-detail 3D modeling and product animation, then I've got the right project for you. Specifically, I am looking for: - Expertise in creating 3D CAD models with a high level of detail, fit for up-close viewing. - Ability to animate said models for compelling product demonstrations, giving them a lifelike motion that appeals and connects to viewers. - Openness to work with various 3D animation software. While not a requirement, experience with Autodesk Maya, Blender, or Cinema 4D is a plus. Your strong portfolio showcasing high-detail 3D product animations will underline your competence for this task. If your passion is creating engaging animations that present products in their best light, then I would definitely love to...

  $172 (Avg Bid)
  Sekretessavtal
  $172 Snittbud
  21 bud

  Topp unity 3d community artiklar