Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  293,863 taobao api jobb har hittats, med prissättning USD
  Integrationer Avslutades left

  Vi håller på att gå över till en Shopify-butik. Vi behöver hjälp med bl.a. att sätta upp automatiska importer av produkter. Det handlar t.ex. om att hämta produktdata från en ONIX-fil och få in det på rätt sätt i Shopify. Vidare behöver vi t.ex. hjälp med att implementera Axiell Medias API för distribution av digitala böcker.

  min $50 / hr
  min $50 / hr
  0 bud

  ...skicka information från en beställning på vår e-handel till denna webbtjänst och sedan koppla ihop detta med ett API som levereras av vårt tryckeri. Mer specificerad info på vad som behöver göras: 1. Skapa en extern webbtjänst i PHP med databaskoppling, förslagsvis använda Laravel. Den bör vara skyddad av inloggning eller liknande. Jag hade lagt upp denna på Fortrabbit. 2. Skapa en sida för att redigera posters, likt den som finns på nuvarande sida 3. Med hjälp av Starwebs(vår nya plattform) API skapa en sida som listar alla produkter. För varje produktvariation ska det gå att koppla en poster ungefär som det är gjort idag på. Kan förse er m...

  $2150 (Avg Bid)
  $2150 Snittbud
  26 bud

  Jag vill bygga en hemsida för företag och kandidater med hjälp av färdiga api.

  $1940 (Avg Bid)
  $1940 Snittbud
  16 bud

  We need to make some minor updates on the site: Basically we need help with the following updates: 1. The map on the front page does not show all case studies available. We need the map ...start-up to scale-up. We are looking for a web developer who have experience with Wix sites that can make these changes. We are also interested in building a relationship with freelancers as our in-house development capacity is reached and we need more developers who can help us with client websites (WP, Wix, Ghost etc). Preferably someone with frontend and backend experience and outputs of AI/API data. It would be on project basis and you would be free to accept or decline projects as they come in. Please list your Wix experience and provide examples in your offer.

  $197 (Avg Bid)
  $197 Snittbud
  8 bud

  ...Connectorn ska presentera en ikon i Windows statusfält. Vid klick på ikonen öppnas ett fönster med konfigurationsalternativ: • API-nyckel (sträng, max 128 tecken) • URL (sträng, max 1024 tecken) • Sökväg till Visma Administration Gemensamma filer (bläddra-knapp) • Sökväg till Visma Administration Företag (bläddra-knapp) Konfigurationen lagras på lämpligt ställe på disken, förslagsvis XML. Kommandopollning Huvudsyftet för Connectorn är att ”polla” ett REST-API efter kommandon som ska utföras mot vald Visma Administration-databas. Varje kommando ska utföras i presenterad ordning. Innan nästa kommando utförs måste Con...

  $1971 (Avg Bid)
  $1971 Snittbud
  7 bud
  Project for Anna K. Avslutades left

  Hej Som vi kom överens via chatten så behöver vi hjälp löpande med vårt API projekt. $35 per timme i max 40h per vecka under kanske 2 veckors tid, fungerar det?

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej! Jag har hemsida som är ej färdig. Du bör kunna är följande: NextJS React JS Skriva och använda API-anrop Javascript Bootstrap

  $2000 (Avg Bid)
  $2000 Snittbud
  1 bud

  Vi har fått flere henvendelser fra kunder om å levere en ankomst registrering for pasienter som kommer til typisk legekontor/fysio/tannleger. Det finnes flere bra løsninger på markedet, men man må ofte ut med en månedlig utgift så lønnsomheten blir dårlig. Vi ønsker å få laget vår egen løsning som vi kan integrere med API til de forskjellige leverandørene av journalsystem. Vi ønsker å lage en løsning der pasient blir møtt av en delikat tablett, hvor dem blir bedt om å registrer f-dato. Om dem har en time denne dagen vil det komme en melding om at de kan sitte ned å vente. De ansatte på klinikken vil få en varsel i fagsystemet om at pasient...

  $1992 (Avg Bid)
  $1992 Snittbud
  7 bud

  Bygg en börsalgo/algotrader i med solid backtesting. Du skall ha erfarenhet av algotrading och api samt gärna av IG självfallet. Bygg en relativt enkel börsalgo men med solid backtesting. Jag erbjuder en fast summa samt ev. delägarskap. Behöver även hjälp med att koppla en hemsida till algo med börsgraf och där man kan se handelsresultatet. Du måste prata flytande svenska.

  $1225 (Avg Bid)
  $1225 Snittbud
  5 bud

  Underhålla befintliga Sidor samt bygga nya. Har några ideer på api från andra program som vi vill ha in i WP..

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  15 bud

  Vänligen Vänligen Registrera dig eller Logga in för att se mer information.

  Sekretessavtal
  Uppehåll av hemsida Avslutades left

  Hjälp med kontroll av hemsida. Program som används. MongoDB SailsJS Elastic Search Python MVC - generellt API

  $402 (Avg Bid)
  $402 Snittbud
  2 bud

  Jag behöver hjälp med att sätta upp ett framework med Angular, Vue eller OpenUI5. Web appen ska ha 5-6 sidor, Inloggning, Konfig, Kundreg, Produkter, Order, Logg. Viss logik i appen, men det mesta sker i backend som anropas via json REST API. Web appen skall köra på Azure linux server.

  $545 (Avg Bid)
  $545 Snittbud
  4 bud

  Hej! Jag skulle vilja få hjälp av en duktig programmerare att skapa ett API till xmlsoccer.com. Gärna i R, men jag är öppen för annat också. Jag vill att API:t ska skapa en stor fil som innehåller data från alla spelade matcher från alla ligor samt alla kommande matcher denna säsong. Kolumner i filen blir hemmalag, bortalag, vilken liga, datum som matchen spelades/ska spela, odds från samtliga tillgängliga bookmakers, resultat. (Jag har inte full koll på vilka uppgifter xmlsoccer erbjuder så jag kanske vill utöka detta). Jag tänker mig att det filen ska se ut ungefär som de man hittar på football-data () Jag vill dock ha alla uppgifter i samma fil och inte uppdelat i olika flika...

  $91 (Avg Bid)
  $91 Snittbud
  3 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Behöver en hemsida byggd på WordPress helst. Hemsidan ska ha responsiv design och vara optimerad för SEO. Vi ska sälja 2 produkter (Personliga rapporter) enbart på hemsidan. Produktköpet ska ske genom att mata in sina detaljer i ett formulär. Det ska vara två betalningsmetoder: Kortbetalning (via Mondido payments) och Paypal. Leveransen ska ske genom att rapporten skapas via API anrop mot leverantören och därefter skickas den till beställarens epost som en bifogad PDF fil. Admin gränsnitt önskas för att hantera alla betalningar och rapporter.

  $1340 (Avg Bid)
  $1340 Snittbud
  20 bud

  Jag vill ha en ny webbsida Designa och bygga den Hemsida för småföretag Mäklarsite med API mot mäklarsystem. Full sökbarhet. Wordpress.

  $2122 (Avg Bid)
  $2122 Snittbud
  18 bud

  API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $388 (Avg Bid)
  $388 Snittbud
  3 bud

  Windows Övrigt eller vet ej API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $316 (Avg Bid)
  $316 Snittbud
  1 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Vi behöver ett CRM system till vårt företag. Där ska alla säljare kunna registrera sina kunder. Sen ska man kunna lägga till produkter på kunderna. Då vi är en webbyrå jobbar vi med SEO och behöver därför hämta information via ett API från SERPBook som räknar ut hur många dagar ett visst sökord har legat topp 10. Vissa produkter ska vara engångsprodukter och vissa ska vara så man abonnera årsvis.

  $567 (Avg Bid)
  $567 Snittbud
  13 bud
  api skype call Avslutades left

  configurar api skype call en mi web

  $146 (Avg Bid)
  $146 Snittbud
  5 bud

  **Swedish version** (English version follows) Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Facebooks API för annonspublicering, och som kan hjälpa oss att automatisera processen att publicera målgruppsanpassade annonser från vårat system till Facebook. Vårt system bygger på en Java-miljö, där vi har en mängd olika jobbannonser riktade till olika målgrupper lagrade i en databas. Vissa av dessa jobb vill vi på ett enkelt sätt kunna publicera som facebook-annonser, riktade till just rätt målgrupp (kön/ålder/region). Antingen görs projektet genom att du skriver något i Java, som lägg till som en modul i vårt befintliga system, som publicerar utvald data ...

  $1465 - $2930
  $1465 - $2930
  0 bud

  Vi letar efter en erfaren webb utvecklare som kan göra en hemsida och jobba med STEAM API.

  $474 (Avg Bid)
  $474 Snittbud
  4 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Vi är i behov av en PHP utvecklare för att interagera vår bokningsprogram med(online baserad)olika Ekonomiprogram genom API-intergeration.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snittbud
  1 bud
  Bygga en hyrbil sida Avslutades left

  En hyrbils sida med koppling till Alamo´s och Enterprise car rental´s API behöver en sida som är responsiv och välutvecklad

  $2282 (Avg Bid)
  $2282 Snittbud
  6 bud

  We require a swedish talking freelancer for this project! Vi vill ha en koppling mellan vårt Prestashop 1.5.3 och Visma e-ekonomi. Vi har API från Visma och vill ha möjlighet att importera ordrar, artiklar och kunder till vårt bokföringsprogram. Vi vill helst kunna göra detta manuellt och tex med olika tidsintervall, bocka för vilka ordrar eller liknande.

  $748 (Avg Bid)
  $748 Snittbud
  1 bud

  phonegap app & rest api programming

  $100 - $100
  $100 - $100
  0 bud
  Skapa en onlinebutik Avslutades left

  Hej, Vi ska bygga en ny webshop och tittar både på färdiga lösningar som Askås, men även på opensource. VI är nu inne på att eventuellt göra en lösning med Wordpress och Woocommerce. Är du duktig på att anpassa designen efter våra önskemål samt installera och konfigurera de extensions vi önskar är du välkommen att höra av dig. VI önskar även utveckling av ett antal API för automatisk koppling till tex Fyndiq och CDOn marketplace. Väntar på att Ni hör av Er! Allt gott Johan Carlzon

  $3771 (Avg Bid)
  $3771 Snittbud
  8 bud
  Build a Website Avslutades left

  asp.net, devloper mssqldatabase ,api asp.net, devloper mssqldatabase ,api

  $74 (Avg Bid)
  $74 Snittbud
  5 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Skulle behöva hjälp med att implementera Unibets API - json eller xml på sidan Wordpress

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 bud
  Fyndiqs api Avslutades left

  Jag behöver hjälp med att göra ett api som jobbar mellan min sida och fyndiq, tradera. Min sida är byggd i joomla och vitualmart

  $257 (Avg Bid)
  $257 Snittbud
  1 bud

  Tôi muốn viết 1 trang website dịch vụ check giống trang website ifreeicloud có thể kết nối API DHRU site và có Curl cho người dùng kết nối bot telegram

  $416 (Avg Bid)
  $416 Snittbud
  3 bud
  C# and Unity tutor -- 78022 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Your requirements; 1. Watch over my shoulder and fix any issues or render helps when I need them. 2. Guide me on how to integrate purchased assets to playable games based on xr source codes (github) terms: 3 weeks budget: 200USD refs: https://www.freelancer.com/projects/c-sharp-programming/Azure-kinect-Kinect-gesture-programmer-35184090/proposals h...https://www.freelancer.com/projects/c-sharp-programming/Azure-kinect-Kinect-gesture-programmer-35184090/proposals https://www.freelancer.com/projects/game-design/level-design-for-archery-game-35175111/details Your skills: 3D Max, Maya, Unity 3D, XR SDK/API, C#, Github and documentation skills

  $170 (Avg Bid)
  $170 Snittbud
  2 bud

  I have a website for transfer from one location to another like ordering private cab which has a custom module you choose two destinations , distance is calculated and so according to that the price , that's were an error occur and i need help fixing it, the error is in the photo attached the distance is calculated via google distance api and multiplied by the price entered from the backend within the module , the distance api is outdated or doesn't work anymore and hence issue error at the step, that needs to be fixed the site is not online at the moment unfortunately so you will have to download it to the localhost with the database to try and see the error, they are bigger than the allowed attachment size so text me to send them

  $22 (Avg Bid)
  $22 Snittbud
  9 bud

  C# Upload File and Message Through POST API Send Messages to my custom POST API I have already tested API with Postman

  $72 (Avg Bid)
  $72 Snittbud
  5 bud

  I have an issue where I am using 2 APIs, I got one of them to work but the other isn't working due to a bug/issue that I cannot fix myself. Basically I have a FlatList that displays 'albums' from one API (which I got it to work), when the user clicks it, its supposed to display the id, username, and title from the second API (which I am having issues with). This should take like 5-10 minutes max to fix because it is really simple but I just can't figure it out myself

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  10 bud

  The project is following: - The user will upload a image, we will give that image to our model and return some data via rest api. - The deep learning Model is already trained. - Our endpoint is already written and the whole project works in local as expected. It runs in docker. I need to host my flask app so i can use the api. There are 2 important things you need to know. 1) The hosting platform should provide SSL by default. And it should be free (Heroku, google cloud, aws, firebase,vercel only for 1 month) I mean we need to use our api like https:// not http:// 2) The model only needs to run once. WE WILL NOT IMPROVE OUR MODEL WHEN THE USER UPLOADS A NEW IMAGE. WE WILL JUST CLASSIFICATION THE GIVEN IMAGE ACCORDING TO OUR MODEL AND RETURN THE DATA. That's it. ...

  $26 (Avg Bid)
  $26 Snittbud
  3 bud

  I have my GTM set up with facebook conversion API & GA4 I have 5 Tags for Facebook Pixel & 5 Tags for GA4. My website is built in Webflow and i have added the GTM code to the head section all is working but now i need a dataLayer added to the site and set up with GTM and also Facebook conversion API. Also when i test a payment it fires the purchase event in GTM as seen the photos but comes through as a pageview in GA4. I just really need someone whos a professional at this to come in and clean and optimise GA4 and Facebook conversion API with GTM. Please see the screenshots for more information.

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  6 bud

  Vänligen Vänligen Registrera dig eller Logga in för att se mer information.

  Framhäv Brådskande Försegla

  We need a plugin that has 3 functions, "Face detection", "Document Text Read" and "Eye Blink Detection to take a photo".

  $224 (Avg Bid)
  $224 Snittbud
  15 bud
  Implementar API de bunny.net 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Estoy buscando un desarrollador que pueda implementar la API de a un script comprado en codecanyon, quiero usar a para almacenamiento de videos y fotos Este es la dirección pueden revisar y ver si pueden agregar el almacenamiento de

  $31 (Avg Bid)
  $31 Snittbud
  4 bud

  Vänligen Vänligen Registrera dig eller Logga in för att se mer information.

  Framhäv Brådskande Försegla

  We want to develop a Translation API and looking for a end to end developer who can not only deliver product but also work as a team and provide advice to make it better,

  $106 (Avg Bid)
  $106 Snittbud
  2 bud
  Windows Form Application 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Need to develop a small app that reads and prints labels from an REST API.

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Snittbud
  32 bud

  Create an API integration from scratch. The process needs to run at least once a week. We need limited data points, they will be specified in private convos. Feel free to contact with any questions. Thanks.

  $534 (Avg Bid)
  $534 Snittbud
  17 bud

  HI, we are an online car parts retailer on a ebay. We have a number of new supplier brands we would like to bulk list into our Ebay shop but need assistance with extracting the correct data from the Tecdoc Api feed and putting it into the correct format for Ebays Bulk CSV uploader to accept and upload.

  $653 (Avg Bid)
  $653 Snittbud
  7 bud

  I need someone who can help me clear a cybersecurity interview as proxy for the below skill set and I would like to even use their services to support the project. Application Security, Security Architecture & Design, Network Security Identity and Access Management (IAM) AWS Cloud Security API Security, Penetration Testing Mobile Security Cryptography PKI Security Information Event Management (SIEM) Security Controls and Validation IT Risk Assessments Regulatory Compliance and DevSecOps. Testing techniques to identify flaws, weakness and vulnerabilities and attack vectors in web applications (DAST, SAST, IAST). OWASP top 10

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr Snittbud
  5 bud
  json ETL and API 6 dagar left

  Pull down nested json data from sites, extract data, and create front end for viewing as well as API for client to send queries and get responses.

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Snittbud
  22 bud

  I need to integrate Exact Spotter to Pipefy using Zapier, but the Exact API sends a payload wich is not being correctly divided in field's on Zapier so I ca make the correspondence between the fields. Probably I wil need some code work for that.

  $142 (Avg Bid)
  $142 Snittbud
  7 bud
  Automatic start-stop recording 6 dagar left
  VERIFIERAD

  We are creating a voice assistant application. We want the application to be always listening, but only record when the user talks to it, stops recording when the user finish talking, and save that audio (to send it via an API later to an AI platform, but that's not part of this). To be clear, we don't want to press a button to record, or esle there will be no need for this project. What we want is the recording triggered to start once the web application is addressed, stop recording by itself when thr user stops talking and save the wave file. We've seen possible solutions to make that happen, but we will want to hear from you before sharing suggestions. Possibly, key there is for the system to start recording by comparing the background standard voice level to the ...

  $27 (Avg Bid)
  $27 Snittbud
  4 bud

  Please read carefully, otherwise i dont answer auto bids. I get error FILE NAME TOO LONG #!/usr/bin/bash BACKDIR=/home/ykose/yedekBOX DATE=`date +'%m-%d-%Y'` WPDOSYA=`for file in $BACKDIR/*$; do echo "${file}"; done` BASE64=$( base64 $WPDOSYA -w 0) curl -X 'POST' '' -H 'accept: /' -H 'Authorization: Bearer $2b$10$DQmaItvVtZUUpEDCwGLPCOazPAms02NytCa81uWTQgVqJcS4_5g4m' -H 'Content-Type: application/json' -d @< '{ "phone": "999999999", "filename": '', "base64": "data:file/pdf;base64", '$BASE64', "isGroup": "false" }' How can i fix the FILE NAME TOO LONG error? $20 for the correct answer.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snittbud
  2 bud