Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  5,000 taobao api jobb har hittats, med prissättning USD
  Integrationer Avslutades left

  Vi håller på att gå över till en Shopify-butik. Vi behöver hjälp med bl.a. att sätta upp automatiska importer av produkter. Det handlar t.ex. om att hämta produktdata från en ONIX-fil och få in det på rätt sätt i Shopify. Vidare behöver vi t.ex. hjälp med att implementera Axiell Medias API för distribution av digitala böcker.

  min $50 / hr
  min $50 / hr
  0 bud

  ...skicka information från en beställning på vår e-handel till denna webbtjänst och sedan koppla ihop detta med ett API som levereras av vårt tryckeri. Mer specificerad info på vad som behöver göras: 1. Skapa en extern webbtjänst i PHP med databaskoppling, förslagsvis använda Laravel. Den bör vara skyddad av inloggning eller liknande. Jag hade lagt upp denna på Fortrabbit. 2. Skapa en sida för att redigera posters, likt den som finns på nuvarande sida 3. Med hjälp av Starwebs(vår nya plattform) API skapa en sida som listar alla produkter. För varje produktvariation ska det gå att koppla en poster ungefär som det är gjort idag på. Kan förse er m...

  $2150 (Avg Bid)
  $2150 Snittbud
  26 bud

  Jag vill bygga en hemsida för företag och kandidater med hjälp av färdiga api.

  $1940 (Avg Bid)
  $1940 Snittbud
  16 bud

  We need to make some minor updates on the site: Basically we need help with the following updates: 1. The map on the front page does not show all case studies available. We need the map ...start-up to scale-up. We are looking for a web developer who have experience with Wix sites that can make these changes. We are also interested in building a relationship with freelancers as our in-house development capacity is reached and we need more developers who can help us with client websites (WP, Wix, Ghost etc). Preferably someone with frontend and backend experience and outputs of AI/API data. It would be on project basis and you would be free to accept or decline projects as they come in. Please list your Wix experience and provide examples in your offer.

  $197 (Avg Bid)
  $197 Snittbud
  8 bud

  ...Connectorn ska presentera en ikon i Windows statusfält. Vid klick på ikonen öppnas ett fönster med konfigurationsalternativ: • API-nyckel (sträng, max 128 tecken) • URL (sträng, max 1024 tecken) • Sökväg till Visma Administration Gemensamma filer (bläddra-knapp) • Sökväg till Visma Administration Företag (bläddra-knapp) Konfigurationen lagras på lämpligt ställe på disken, förslagsvis XML. Kommandopollning Huvudsyftet för Connectorn är att ”polla” ett REST-API efter kommandon som ska utföras mot vald Visma Administration-databas. Varje kommando ska utföras i presenterad ordning. Innan nästa kommando utförs måste Con...

  $1971 (Avg Bid)
  $1971 Snittbud
  7 bud
  Project for Anna K. Avslutades left

  Hej Som vi kom överens via chatten så behöver vi hjälp löpande med vårt API projekt. $35 per timme i max 40h per vecka under kanske 2 veckors tid, fungerar det?

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej! Jag har hemsida som är ej färdig. Du bör kunna är följande: NextJS React JS Skriva och använda API-anrop Javascript Bootstrap

  $2000 (Avg Bid)
  $2000 Snittbud
  1 bud

  Vi har fått flere henvendelser fra kunder om å levere en ankomst registrering for pasienter som kommer til typisk legekontor/fysio/tannleger. Det finnes flere bra løsninger på markedet, men man må ofte ut med en månedlig utgift så lønnsomheten blir dårlig. Vi ønsker å få laget vår egen løsning som vi kan integrere med API til de forskjellige leverandørene av journalsystem. Vi ønsker å lage en løsning der pasient blir møtt av en delikat tablett, hvor dem blir bedt om å registrer f-dato. Om dem har en time denne dagen vil det komme en melding om at de kan sitte ned å vente. De ansatte på klinikken vil få en varsel i fagsystemet om at pasient...

  $1992 (Avg Bid)
  $1992 Snittbud
  7 bud

  Bygg en börsalgo/algotrader i med solid backtesting. Du skall ha erfarenhet av algotrading och api samt gärna av IG självfallet. Bygg en relativt enkel börsalgo men med solid backtesting. Jag erbjuder en fast summa samt ev. delägarskap. Behöver även hjälp med att koppla en hemsida till algo med börsgraf och där man kan se handelsresultatet. Du måste prata flytande svenska.

  $1225 (Avg Bid)
  $1225 Snittbud
  5 bud

  Underhålla befintliga Sidor samt bygga nya. Har några ideer på api från andra program som vi vill ha in i WP..

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  15 bud

  Vänligen Vänligen Registrera dig eller Logga in för att se mer information.

  Sekretessavtal
  Uppehåll av hemsida Avslutades left

  Hjälp med kontroll av hemsida. Program som används. MongoDB SailsJS Elastic Search Python MVC - generellt API

  $402 (Avg Bid)
  $402 Snittbud
  2 bud

  Jag behöver hjälp med att sätta upp ett framework med Angular, Vue eller OpenUI5. Web appen ska ha 5-6 sidor, Inloggning, Konfig, Kundreg, Produkter, Order, Logg. Viss logik i appen, men det mesta sker i backend som anropas via json REST API. Web appen skall köra på Azure linux server.

  $545 (Avg Bid)
  $545 Snittbud
  4 bud

  Hej! Jag skulle vilja få hjälp av en duktig programmerare att skapa ett API till xmlsoccer.com. Gärna i R, men jag är öppen för annat också. Jag vill att API:t ska skapa en stor fil som innehåller data från alla spelade matcher från alla ligor samt alla kommande matcher denna säsong. Kolumner i filen blir hemmalag, bortalag, vilken liga, datum som matchen spelades/ska spela, odds från samtliga tillgängliga bookmakers, resultat. (Jag har inte full koll på vilka uppgifter xmlsoccer erbjuder så jag kanske vill utöka detta). Jag tänker mig att det filen ska se ut ungefär som de man hittar på football-data () Jag vill dock ha alla uppgifter i samma fil och inte uppdelat i olika flika...

  $91 (Avg Bid)
  $91 Snittbud
  3 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Behöver en hemsida byggd på WordPress helst. Hemsidan ska ha responsiv design och vara optimerad för SEO. Vi ska sälja 2 produkter (Personliga rapporter) enbart på hemsidan. Produktköpet ska ske genom att mata in sina detaljer i ett formulär. Det ska vara två betalningsmetoder: Kortbetalning (via Mondido payments) och Paypal. Leveransen ska ske genom att rapporten skapas via API anrop mot leverantören och därefter skickas den till beställarens epost som en bifogad PDF fil. Admin gränsnitt önskas för att hantera alla betalningar och rapporter.

  $1340 (Avg Bid)
  $1340 Snittbud
  20 bud

  Jag vill ha en ny webbsida Designa och bygga den Hemsida för småföretag Mäklarsite med API mot mäklarsystem. Full sökbarhet. Wordpress.

  $2122 (Avg Bid)
  $2122 Snittbud
  18 bud

  API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $388 (Avg Bid)
  $388 Snittbud
  3 bud

  Windows Övrigt eller vet ej API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $316 (Avg Bid)
  $316 Snittbud
  1 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Vi behöver ett CRM system till vårt företag. Där ska alla säljare kunna registrera sina kunder. Sen ska man kunna lägga till produkter på kunderna. Då vi är en webbyrå jobbar vi med SEO och behöver därför hämta information via ett API från SERPBook som räknar ut hur många dagar ett visst sökord har legat topp 10. Vissa produkter ska vara engångsprodukter och vissa ska vara så man abonnera årsvis.

  $567 (Avg Bid)
  $567 Snittbud
  13 bud
  api skype call Avslutades left

  configurar api skype call en mi web

  $146 (Avg Bid)
  $146 Snittbud
  5 bud

  **Swedish version** (English version follows) Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Facebooks API för annonspublicering, och som kan hjälpa oss att automatisera processen att publicera målgruppsanpassade annonser från vårat system till Facebook. Vårt system bygger på en Java-miljö, där vi har en mängd olika jobbannonser riktade till olika målgrupper lagrade i en databas. Vissa av dessa jobb vill vi på ett enkelt sätt kunna publicera som facebook-annonser, riktade till just rätt målgrupp (kön/ålder/region). Antingen görs projektet genom att du skriver något i Java, som lägg till som en modul i vårt befintliga system, som publicerar utvald data ...

  $1465 - $2930
  $1465 - $2930
  0 bud

  Vi letar efter en erfaren webb utvecklare som kan göra en hemsida och jobba med STEAM API.

  $474 (Avg Bid)
  $474 Snittbud
  4 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Vi är i behov av en PHP utvecklare för att interagera vår bokningsprogram med(online baserad)olika Ekonomiprogram genom API-intergeration.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snittbud
  1 bud
  Bygga en hyrbil sida Avslutades left

  En hyrbils sida med koppling till Alamo´s och Enterprise car rental´s API behöver en sida som är responsiv och välutvecklad

  $2282 (Avg Bid)
  $2282 Snittbud
  6 bud

  We require a swedish talking freelancer for this project! Vi vill ha en koppling mellan vårt Prestashop 1.5.3 och Visma e-ekonomi. Vi har API från Visma och vill ha möjlighet att importera ordrar, artiklar och kunder till vårt bokföringsprogram. Vi vill helst kunna göra detta manuellt och tex med olika tidsintervall, bocka för vilka ordrar eller liknande.

  $748 (Avg Bid)
  $748 Snittbud
  1 bud

  phonegap app & rest api programming

  $100 - $100
  $100 - $100
  0 bud
  Skapa en onlinebutik Avslutades left

  Hej, Vi ska bygga en ny webshop och tittar både på färdiga lösningar som Askås, men även på opensource. VI är nu inne på att eventuellt göra en lösning med Wordpress och Woocommerce. Är du duktig på att anpassa designen efter våra önskemål samt installera och konfigurera de extensions vi önskar är du välkommen att höra av dig. VI önskar även utveckling av ett antal API för automatisk koppling till tex Fyndiq och CDOn marketplace. Väntar på att Ni hör av Er! Allt gott Johan Carlzon

  $3771 (Avg Bid)
  $3771 Snittbud
  8 bud
  Build a Website Avslutades left

  asp.net, devloper mssqldatabase ,api asp.net, devloper mssqldatabase ,api

  $74 (Avg Bid)
  $74 Snittbud
  5 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Skulle behöva hjälp med att implementera Unibets API - json eller xml på sidan Wordpress

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 bud
  Fyndiqs api Avslutades left

  Jag behöver hjälp med att göra ett api som jobbar mellan min sida och fyndiq, tradera. Min sida är byggd i joomla och vitualmart

  $257 (Avg Bid)
  $257 Snittbud
  1 bud

  Project Details: We're seeking a seasoned .NET Core API Resource to join our team onsite in Delhi NCR. The ideal candidate should have 5-6 years of solid experience in .NET development, focusing on building robust APIs using .NET Core. Requirements: 1. Experience: 5-6 years of .NET development experience. 2. Skills: Proficiency in .NET Core, API design, and development. 3. Technologies: Familiarity with RESTful APIs, JSON, Entity Framework Core, and SQL databases. 4. Location: Candidates must be available to work onsite in Delhi NCR. Responsibilities: 1. Design, develop, and maintain APIs using .NET Core. 2. Collaborate with cross-functional teams. 3. Participate in code reviews and debugging. 4. Ensure code quality, performance, and security. Duration: Long-term, Fu...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Snittbud
  1 bud

  I'm looking for an experienced developer to build a web app using FastAPI and Keycloak. This project would involve the construction of an app that centers on user authentication and data management, ...are all stored in database I want to user keycloak for user management which i already have created. So I want to create endpoints using fastapi where users will be able to see list of apps available, list of data categories available and give consent according to app or datacatogories. I want user to create its own consent according to specific app and specific data categories. I also need api where user will be able to see the list of accepted consent and withdrawal consent I want to use user which are stored in keycloak and its internal database and give consent I want...

  $581 (Avg Bid)
  $581 Snittbud
  50 bud

  Tasks: Improve loading time and performance for our web app's main page. Currently the page takes an extreemly long time to load (over one minute) where the same page using the SAME API endpoint to access data from the same DB in loads in a few seconds. If you are awarded the task we expect you to accept IMMEDIATELY and if the project is not accepted immediatly we will award it to another developer. This task should be delivered in 1 day and if it is successfully completed we would like to keep the developer long term with 20-40 hours a week working on converting our angular.js to (we have already converted 50-60% to ). Details of our current project STACK can be seen here -> 1) Improve loading time for 1 of our webapp pages and remove a few bugs

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Snittbud
  6 bud

  Tasks: Improve loading time and performance for our web app's main page. Currently the page takes an extreemly long time to load (over one minute) where the same page using the SAME API endpoint to access data from the same DB in loads in a few seconds. If you are awarded the task we expect you to accept IMMEDIATELY and if the project is not accepted immediatly we will award it to another developer. This task should be delivered in 1 day and if it is successfully completed we would like to keep the developer long term with 20-40 hours a week working on converting our angular.js to (we have already converted 50-60% to ). Details of our current project STACK can be seen here -> 1) Improve loading time for 1 of our webapp pages and remove a few bugs

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  10 bud

  I'm searching for an adept Kotlin Android Developer to help tackle a few issues with my current app and enhance its functionality. The specific tasks you'll be addressing are: * HTTP API Improvement - I want added fields such as country name, advertisement_id and mobile model data. * configure R8 for encript apk Ideal Skills: 1. Strong proficiency with Kotlin and Android Development 2. Experience with debugging and improving UI/UX 3. Knowledge in implementing login/authentication in apps 4. Familiarity with manipulating HTTP API's If you have these skills, you are the right fit for the project. Looking forward to your bids.

  $47 (Avg Bid)
  $47 Snittbud
  12 bud

  A total of 11 Figma layouts have been prepared ((Copy)?type=design&mode=design&t=RXSZgOhSaMQrXJT8-0): Main page, Room listing, Room details, Contacts, Spa, Gym, Wellness, Massage, Restaurants, Premium services, Attractions listing and The description of the attractions. Backend: Wordpress; API is ready. Labor and design costs must now be calculated. Payment will be made according to the readiness of the layouts. For our part, we arrange designer control as well as access to the frontend repository on Github. We expect the contractor to organize short meetings (up to 30 minutes) to discuss finished pages. Deadline for layout/design: 1 month.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Snittbud
  66 bud

  ...adjunto para saber cómo crearlo, puedes crear html, css y js. Aquí la API de la aplicación GoodBarber: Para que se active la función que queremos agregar al botón se debe generar un código donde primero se debe utilizar un servicio de terceros para hacer el stickers y luego implementarlo en WhatsApp. Por tanto, generando ese código, con un servicio de terceros, y ajustándose a los requisitos de goodbarber con el archivo adjunto, es posible integrarlo sin problema. Necesitas escribir 3 scripts API: - Uno para goodbarber. - Uno para WhatsApp y - Un tercero para los stickers. Por lo tanto, se requiere una integración de API personalizada. Para probar, puedes crear una cuenta gratuita en goodbarber

  $229 (Avg Bid)
  $229 Snittbud
  12 bud

  ...freelancer to integrate the API from our channel manager, Hostaway, into our custom-built PHP website. The ultimate goal is to easily read and manage all our reservation check-in and check-out details directly on our site. Key details about the job include: - Working with Hostaway's open free API documents to ensure a smooth and proper integration. - Skill in PHP programming language is a necessity, as is experience with custom-built websites. - I envision the reservation data to be displayed in a list view, so experience with UI/UX design focused on readability and user-friendliness is preferred. I have attached a screen shot of what we are using right now with different channel manager and we want the same thing for the new channel manager API hostaway. A...

  $41 (Avg Bid)
  $41 Snittbud
  21 bud
  PHP/SQL Web App Development 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I am seeking a proficient full stack developer with expertise in HTML, CSS, PHP, JavaScr...I'd like interested freelancers to showcase past work with your bid. This will help me gauge your experience and quality of work. Please ensure that these projects align with the requirements outlined above. Your proficiency in PHP/SQL is a must, and experience in creating interactive UI/UX for e-commerce platforms would put you at a distinct advantage. As would experience with WordPress, AWS, API and integration development. I'm looking for someone based in or around the UK, so as to remain aligned on time zone when communicating. Please only bid for this work is you are 100% fluent in English, and based in the UK or Europe. Any bids not meeting this requirement will be rejected ...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Snittbud
  93 bud
  ASP.NET MVC Core C# Development 6 dagar left
  VERIFIERAD

  ...in adding an edge to this project. The role for this job includes: - Developing a user registration and authentication system. - Integrating and managing data from a database for one form. - Integrating with third-party APIs. User will simply be asked to provide a vechile VIN Code. My local API will be called with this VIN as a paramter. We then need to display the data we get from the API in a View, which we should be able to print as a report filled with about 10 fields (which we get from the API). The design of the application should be minimalistic and clean, ensuring the application remains user-friendly. The aim is to keep the design simple while not compromising the aesthetic value of the application. You have a month to complete this job and hand over a...

  $316 (Avg Bid)
  $316 Snittbud
  42 bud

  ...Integration & Configuration” For this project, I am in search of an experienced APIM developer who can set up an independent API Management (APIM) system for me. This will include: • Establishing custom domains • Developing and managing an online portal • Crafting products • Setting API proxies • Implementing policies in APIM • Providing API reference documentation The Management Portal In the management portal, I am seeking the following features: - User authentication: You should have robust knowledge of Azure Active Directory (AAD) authentication as it will be implemented in the portal. - API documentation: An integral part of this project will be the development of detailed API reference documentation. You sh...

  $654 (Avg Bid)
  $654 Snittbud
  12 bud

  ...craft a language-input web application integrated with Google Web API. This project requires building a web application(blazor server) with a specific focus on transliteration typing. Key Features: - The application should provide the user with the ability to type in English and have it converted to the other script based on character mapping. - Most importantly, the transliteration should be flexible to work with multiple languages. One should be able to type in English and have the text transliterated to other languages using Google's Web API. Ideal Skills: - Proficiency in web application development(Blazor, Razor, Javascript), particularly with language input applications. - Demonstrated experience with Google Web API integration. - Strong understanding...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  16 bud

  I am in need of a practicing lawyer based in India who is well-versed in Indian legal scenarios. The ideal candidate should have experience in the following areas: - Criminal Law - Civil Law - Family Law We are building a Legal AI for India. We have built one for Singapore. Please test at is built with an AI api which is trained with a huge amount of documents in pdf format. As we want to build one for India, we want a lawyer to provide all necessary documents in pdf format for us to train the AI. Sample documents are as follows. 1. Rules of Court 2. Practice Directions of different Courts 3. Penal Code of India 4. All other documents necessary Thank you for your consideration and looking forward to collaborating with you on this legal journey.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Snittbud
  5 bud

  I'm in need of a skilled developer who can effectively create Meta Conversions API events for my website. Specifically, the API events should be able to track purchases, add-to-cart actions, and when a visitor begins the checkout process. For this task, it's crucial that the events are compatible with a website-based platform. Here is a little about the expected skills and tasks: Requirements: - Proficiency in online marketing and advertising, having good knowledge of Meta (formerly Facebook) Conversions API - Familiarity with Shopify's server would be an asset. - Capable of making the API events compatible only for website. Tasks: - Create API events that track: 1. Purchases 2. Add to cart 3. Begin checkout Please bear in mind that the...

  $93 (Avg Bid)
  $93 Snittbud
  4 bud

  I'm in need of a skilled developer to create a Telegram bot specifically designed with the primary function to send important alerts to our company's internal team members. Ideal Skills: - Advanced JavaScript knowledge - Familiarity with Telegram and its bot API. Proven experience preferred. Responsibilities: - Build a Telegram bot from scratch, tailor-made for our needs - Ensure the bot can effectively send important alerts to our internal team members - Regularly maintain and potentially upgrade the bot as required by the company Detailed task specification will be sent to a qualified developer. Exact budget and terms will be discussed personally. Russian knowledge would be an advantage but not necessary.

  $1089 (Avg Bid)
  $1089 Snittbud
  52 bud

  For this project, I am in search of an experienced APIM developer who can set up an independent API Management (APIM) system for me. This will include: • Establishing custom domains • Developing and managing an online portal • Crafting products • Setting API proxies • Implementing policies in APIM • Providing API reference documentation The Management Portal In the management portal, I am seeking the following features: - User authentication: You should have robust knowledge of Azure Active Directory (AAD) authentication as it will be implemented in the portal. - API documentation: An integral part of this project will be the development of detailed API reference documentation. You should be well-versed in developing such ...

  $819 (Avg Bid)
  $819 Snittbud
  10 bud

  I'm in need of a seasoned Flutter developer or someone with similar expertise to generate a webview APK from my already developed Angular application. This is for an Android pla...WebView APK using Flutter or similar technology. - Inclusion of specific features from the Angular app into the APK, specifically, a pop-up for user mobile number and email input. Ideal qualifications for this project: - Proven experience in working with Flutter/Angular. - Solid understanding of Android application development. - Previous exposure to user authentication, database integration and API consumption would be advantageous. - Experience with pop-up integrations for user input is significant as well. Your bid will be more attractive if it demonstrates understanding of WebView APK generat...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Snittbud
  15 bud

  I'm looking for a skilled developer with proficiency in Flutter and AWS API to enhance the performance and user experience of my cross-platform application, available for both iOS and Android devices. Recently, I’ve noticed some issues with the application. Details of the job include: • Fixing the slow performance of the app: The app needs to be optimized for faster loading times. As it currently stands, the slow performance negatively affects the user experience. • Rectifying UI/UX issues: I'm seeking a professional who can provide a sleek, intuitive, and optimized UI design that will improve our users' interactions with the app. • Resolving bugs and errors: The application has several bugs and errors that need immediate attention and correct...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  41 bud

  I'm looking to have a desktop application developed that effectively connects with an array of API services, namely a payment gateway, social media platform, and email service provider. Key Requirements: - The application should be capable of taking text data input from these APIs. - It also needs to process this input, taking it from each API call, then provide the output formatted as JSON. Ideal Candidate: - Experience in desktop application development and integrating multiple APIs - Expertise in data analysis and processing - Proficient in handling text data and converting it to JSON. Deliverables: - A fully functional desktop app that seamlessly integrates with listed API services - Robust text data processing system - Reliable output delivery in JSON ...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  10 bud

  ...Google Cloud stack, specifically: Big Query Cloud Dataflow Cloud DataProc Cloud Storage Cloud DataPrep Cloud PubSub Cloud Composer & Airflow Experience designing and deploying large scale distributed data processing systems with few technologies such as PostgreSQL or equivalent databases, SQL, Hadoop, Spark, Tableau Hands on Experience with Python-Json nested data operation. Exposure or Knowledge of API design, REST including versioning, isolation, and micro-services. Proven ability to define and build architecturally sound solution designs. Demonstrated ability to rapidly build relationships with key stakeholders. Experience of automated unit testing, automated integration testing and a fully automated build and deployment process as part of DevOps tooling. Must have the abi...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Snittbud
  7 bud