Project project jobs

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  2,444,248 project project jobb har hittats, med prissättning USD
  $8 Snittbud
  1 bud

  Hej Shehzad A., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Snittbud
  1 bud

  Hej Shehzad A., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  1 bud

  Hej Saju G., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Snittbud
  1 bud

  مرحبا بعد إذنك عندي اختبار SHL لوظيفه، الاختبار online ممكن تخدميني فيه اذا نعم ممكن تواصلي معي:0566636785

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  Hej Kwanrudee K., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snittbud
  1 bud

  Hej Chintan M., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $1188 (Avg Bid)
  $1188 Snittbud
  1 bud

  Hej! Vi behöver hjälp att skriva cirka SEO-texter för olika varugrupper som är väldigt enkla. Det är för e-handel där det exempelvis är kategorin hushåll som ska ha en text, och bestick, glas & muggar, köksförvaring, matlådor, redskap etc ska ha texter. Varje text cirka 100 ord. Vissa instruktioner kommer att finnas från...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  ...like to meet a programmer, to discuss an idea I have for how to change the reading of e-books. The problem is that I do not know any programmer who could help me complete the project. It would be good with some more insight as I do not have much knowledge in programming....

  $55 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $55 / hr Snittbud
  1 bud
  $8 Snittbud
  1 bud

  Hej Pawel S., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $55 (Avg Bid)
  $55 Snittbud
  1 bud

  Hej Luliia, Jag jobbar för ett utbildningsföretag som producerar teorimaterial för körkort. Vi behöver en person som kan hjälpa oss med ett InDesign-projekt. Är du intresserad? I så fall kan jag berätta mer om projektet

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  Hej Engin Y., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Snittbud
  1 bud

  Hej Viktor! Jag är i behov av en frilansare som kan InDesign. Har du erfarenhet av programmet? Ser fram emot att höra av dig!

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  Tjena! Jag jobbar i Stockholm med ett utbildningsföretag som fokuserar på körkortsutbildning. Vi är i slutskeded för att lansera en betaversion av en IOS-app (swift) och går den BETA-lanseringen bra kommer vi även att göra en kopia för android. I dagsläget har vi outsourcat allt till Kina, men vi skulle behöva en svensk konsult som kan hj&au...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  Hej Christian D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snittbud
  1 bud

  Hej Linda, Kan du översätta lite mer från engelska till svenska?

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Simon! Jag fick dina uppgifter av Liu / bluediscover här på Freelancer.com. Han rekommenderade dig vad gäller front-end jobb i react. Jag håller på med ett projekt för mitt företag, Liu har byggt grunden med Django / React. Jag har mer jobb som ska göras och Liu föreslog att han skulle fokusera på back-end och om du har tid tyckte han att j...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Simon! Jag håller på med ett projekt som bluediscover / Liu arbetar med och han tipsade om en duktig / expert vad gäller frontend jobb. Idag har Liu gjort både back-end och front-end men han säger att han hellre fokuserar på back-end (django) och att du var riktigt duktig på react. Hur ser din allokering ut framöver? Mvh Tobias Gårdner

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud

  Hej Elias, nu ska vi se om jag lyckas tilldela dig ett privatprojekt. Tror att efter du godkänt detta, kan jag lägga upp uppdragsbeskrivningen och milstolpar för ersättning

  $879 (Avg Bid)
  $879 Snittbud
  1 bud

  Hej Kevin vi behöver en lua kodare till en fivem server på den fivem server vi håller på med är det roleplay relaterat, vi skulle vilja ha nytänkande scripts mer info får du sen, vi undrar ifall du skulle kunna hjälpa oss med det, språket du ska programmera i är lua

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snittbud
  1 bud

  Hej happymarli, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Snittbud
  1 bud

  Hej Chintan M., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $800 (Avg Bid)
  $800 Snittbud
  1 bud

  Hej Erkki O., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt. Jag ser att du har stora kunskaper kring Lean och six sigma som jag skulle behöva hjälp med. Mitt första problem är att hitta information om PULS-möten som ingår i Lean.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Nisha K., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $110 (Avg Bid)
  $110 Snittbud
  1 bud

  Hej Versatile Translators, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Enrique P., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $234 (Avg Bid)
  $234 Snittbud
  1 bud

  Söker någon som till senast måndag kan skriva en artikel på 2500 tecken baserat på ett pressmeddelande på engelska från en turistbyrå. Ska publiceras på nyhetssajt. Ditt namn kan vara med om du så önskar.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  1 bud

  Hej Naveen A., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  1 bud

  Översättning DK-ENg

  $2231 (Avg Bid)
  $2231 Snittbud
  1 bud
  $10 Snittbud
  1 bud

  Hej Faizan S., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Snittbud
  1 bud

  Hej Jag har en guide på 470 ord om hur man kan förhöja smaken av öl hemma. Är du intresserad av att skriva rent för att optimera så att den ger ett bra värde för potentiella kunder? Mvh Martin Isaksson

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej jag har en text på 470 ord på svenska som jag behöver hjälp med att skriva rent och fakta kolla. Det är en kort gratis guide om att dricka öl som ska ge värdefulla tips till potentiella kunder. hoppas du har tid. Mvh Martin Isaksson

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Zvonko, Annie här. Jag behövde byta internt konto för att sätta upp en milestone.

  $15 (Avg Bid)
  $15 Snittbud
  1 bud

  Tja, letar efter ett privat fusk till cs go. Är mest ute efter aim assistence, gärna så diskret som möjligt. Ska givetvis bypassa faceit, easea , eac osv. Vi kan diskutera pris när du återkopplar till mig. Tack på förhand!

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud

  Hej Topu I., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  1 bud

  Hej jag har skrivit lite marknadsförings material i form av en guide till en japansk produkt jag tänker lansera i Sverige. Det jag behöver hjälp med är att skriva om den med ett bra flöde som är lättläst och engagerade. Om har tid nästa vecka för ca 3 timmars jobb skulle det va toppen. MVH Martin Isaksson

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Merci M., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $31 (Avg Bid)
  $31 Snittbud
  2 bud

  Hej Suvadip D., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snittbud
  1 bud

  Hej BRD Global Translations, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $2098 (Avg Bid)
  $2098 Snittbud
  1 bud

  Hej Dreamers Consulting LTD, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $100 / hr (Avg Bid)
  $100 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej Kennet, jag undrar om du är tillgänglig för översättningsarbete. Jag har 6 mindre broschyrer 10-15 sidor vardera och relativt lite text på varje sida inom ämnet psykologi. De behöver översättas från amerikansk engelska till svenska. Är du tillgänglig och intresserad kan jag skicka över dom så du får titta p&ari...

  $37 (Avg Bid)
  $37 Snittbud
  1 bud

  Hej Shariful I., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Snittbud
  1 bud

  ...food menu for me. The menu will 3 options (it all have to fit on one page). I have uploaded my logotype, and some examples i have found that looks good. This is quite a small project but if i find someone that im happy with i will post more projects soon. Meny 1 Komplett Taco Buffè från Taco Bar Komplett Vego Taco Buffè från Taco Bar + 1 dryck - välj

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Snittbud
  29 bud

  Hej Rajesh K., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $230 (Avg Bid)
  $230 Snittbud
  1 bud

  Hej Seshadev S., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Snittbud
  1 bud