Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  5,000 paypal api jobb har hittats, med prissättning USD
  Integrationer Avslutades left

  Vi håller på att gå över till en Shopify-butik. Vi behöver hjälp med bl.a. att sätta upp automatiska importer av produkter. Det handlar t.ex. om att hämta produktdata från en ONIX-fil och få in det på rätt sätt i Shopify. Vidare behöver vi t.ex. hjälp med att implementera Axiell Medias API för distribution av digitala böcker.

  min $50 / hr
  min $50 / hr
  0 bud

  ...skicka information från en beställning på vår e-handel till denna webbtjänst och sedan koppla ihop detta med ett API som levereras av vårt tryckeri. Mer specificerad info på vad som behöver göras: 1. Skapa en extern webbtjänst i PHP med databaskoppling, förslagsvis använda Laravel. Den bör vara skyddad av inloggning eller liknande. Jag hade lagt upp denna på Fortrabbit. 2. Skapa en sida för att redigera posters, likt den som finns på nuvarande sida 3. Med hjälp av Starwebs(vår nya plattform) API skapa en sida som listar alla produkter. För varje produktvariation ska det gå att koppla en poster ungefär som det är gjort idag på. Kan förse er m...

  $2150 (Avg Bid)
  $2150 Snittbud
  26 bud

  Jag vill bygga en hemsida för företag och kandidater med hjälp av färdiga api.

  $1940 (Avg Bid)
  $1940 Snittbud
  16 bud

  We need to make some minor updates on the site: Basically we need help with the following updates: 1. The map on the front page does not show all case studies available. We need the map ...start-up to scale-up. We are looking for a web developer who have experience with Wix sites that can make these changes. We are also interested in building a relationship with freelancers as our in-house development capacity is reached and we need more developers who can help us with client websites (WP, Wix, Ghost etc). Preferably someone with frontend and backend experience and outputs of AI/API data. It would be on project basis and you would be free to accept or decline projects as they come in. Please list your Wix experience and provide examples in your offer.

  $197 (Avg Bid)
  $197 Snittbud
  8 bud

  ...Connectorn ska presentera en ikon i Windows statusfält. Vid klick på ikonen öppnas ett fönster med konfigurationsalternativ: • API-nyckel (sträng, max 128 tecken) • URL (sträng, max 1024 tecken) • Sökväg till Visma Administration Gemensamma filer (bläddra-knapp) • Sökväg till Visma Administration Företag (bläddra-knapp) Konfigurationen lagras på lämpligt ställe på disken, förslagsvis XML. Kommandopollning Huvudsyftet för Connectorn är att ”polla” ett REST-API efter kommandon som ska utföras mot vald Visma Administration-databas. Varje kommando ska utföras i presenterad ordning. Innan nästa kommando utförs måste Con...

  $1971 (Avg Bid)
  $1971 Snittbud
  7 bud
  Project for Anna K. Avslutades left

  Hej Som vi kom överens via chatten så behöver vi hjälp löpande med vårt API projekt. $35 per timme i max 40h per vecka under kanske 2 veckors tid, fungerar det?

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Snittbud
  1 bud

  Hej! Jag har hemsida som är ej färdig. Du bör kunna är följande: NextJS React JS Skriva och använda API-anrop Javascript Bootstrap

  $2000 (Avg Bid)
  $2000 Snittbud
  1 bud

  Vi har fått flere henvendelser fra kunder om å levere en ankomst registrering for pasienter som kommer til typisk legekontor/fysio/tannleger. Det finnes flere bra løsninger på markedet, men man må ofte ut med en månedlig utgift så lønnsomheten blir dårlig. Vi ønsker å få laget vår egen løsning som vi kan integrere med API til de forskjellige leverandørene av journalsystem. Vi ønsker å lage en løsning der pasient blir møtt av en delikat tablett, hvor dem blir bedt om å registrer f-dato. Om dem har en time denne dagen vil det komme en melding om at de kan sitte ned å vente. De ansatte på klinikken vil få en varsel i fagsystemet om at pasient...

  $1992 (Avg Bid)
  $1992 Snittbud
  7 bud

  Bygg en börsalgo/algotrader i med solid backtesting. Du skall ha erfarenhet av algotrading och api samt gärna av IG självfallet. Bygg en relativt enkel börsalgo men med solid backtesting. Jag erbjuder en fast summa samt ev. delägarskap. Behöver även hjälp med att koppla en hemsida till algo med börsgraf och där man kan se handelsresultatet. Du måste prata flytande svenska.

  $1225 (Avg Bid)
  $1225 Snittbud
  5 bud

  Underhålla befintliga Sidor samt bygga nya. Har några ideer på api från andra program som vi vill ha in i WP..

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  15 bud

  Behöver flera personer till ett enkelt röstinspelningsjobb. Det är 200 fraser som ska spelas in på svenska (Swedish). Jobbet görs direkt i Chrome och tar ca 20 min. Ersättningen är 12$ som betalas ut via PayPal inom 2 veckor. 30 platser finns tillgängliga - först till kvarn!

  $17 (Avg Bid)
  $17 Snittbud
  3 bud

  Vänligen Vänligen Registrera dig eller Logga in för att se mer information.

  Sekretessavtal
  Uppehåll av hemsida Avslutades left

  Hjälp med kontroll av hemsida. Program som används. MongoDB SailsJS Elastic Search Python MVC - generellt API

  $402 (Avg Bid)
  $402 Snittbud
  2 bud

  Jag behöver hjälp med att sätta upp ett framework med Angular, Vue eller OpenUI5. Web appen ska ha 5-6 sidor, Inloggning, Konfig, Kundreg, Produkter, Order, Logg. Viss logik i appen, men det mesta sker i backend som anropas via json REST API. Web appen skall köra på Azure linux server.

  $545 (Avg Bid)
  $545 Snittbud
  4 bud

  Hej! Jag skulle vilja få hjälp av en duktig programmerare att skapa ett API till xmlsoccer.com. Gärna i R, men jag är öppen för annat också. Jag vill att API:t ska skapa en stor fil som innehåller data från alla spelade matcher från alla ligor samt alla kommande matcher denna säsong. Kolumner i filen blir hemmalag, bortalag, vilken liga, datum som matchen spelades/ska spela, odds från samtliga tillgängliga bookmakers, resultat. (Jag har inte full koll på vilka uppgifter xmlsoccer erbjuder så jag kanske vill utöka detta). Jag tänker mig att det filen ska se ut ungefär som de man hittar på football-data () Jag vill dock ha alla uppgifter i samma fil och inte uppdelat i olika flika...

  $91 (Avg Bid)
  $91 Snittbud
  3 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Behöver en hemsida byggd på WordPress helst. Hemsidan ska ha responsiv design och vara optimerad för SEO. Vi ska sälja 2 produkter (Personliga rapporter) enbart på hemsidan. Produktköpet ska ske genom att mata in sina detaljer i ett formulär. Det ska vara två betalningsmetoder: Kortbetalning (via Mondido payments) och Paypal. Leveransen ska ske genom att rapporten skapas via API anrop mot leverantören och därefter skickas den till beställarens epost som en bifogad PDF fil. Admin gränsnitt önskas för att hantera alla betalningar och rapporter.

  $1340 (Avg Bid)
  $1340 Snittbud
  20 bud

  Jag vill ha en ny webbsida Designa och bygga den Hemsida för småföretag Mäklarsite med API mot mäklarsystem. Full sökbarhet. Wordpress.

  $2122 (Avg Bid)
  $2122 Snittbud
  18 bud

  API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $388 (Avg Bid)
  $388 Snittbud
  3 bud

  Windows Övrigt eller vet ej API Koppling mellan webbshop och kassasystem. Båda har öppen API. Kassasystemet heter eskassa och deras API skall kopplas till webbshopen.

  $316 (Avg Bid)
  $316 Snittbud
  1 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Vi behöver ett CRM system till vårt företag. Där ska alla säljare kunna registrera sina kunder. Sen ska man kunna lägga till produkter på kunderna. Då vi är en webbyrå jobbar vi med SEO och behöver därför hämta information via ett API från SERPBook som räknar ut hur många dagar ett visst sökord har legat topp 10. Vissa produkter ska vara engångsprodukter och vissa ska vara så man abonnera årsvis.

  $567 (Avg Bid)
  $567 Snittbud
  13 bud
  api skype call Avslutades left

  configurar api skype call en mi web

  $146 (Avg Bid)
  $146 Snittbud
  5 bud

  **Swedish version** (English version follows) Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Facebooks API för annonspublicering, och som kan hjälpa oss att automatisera processen att publicera målgruppsanpassade annonser från vårat system till Facebook. Vårt system bygger på en Java-miljö, där vi har en mängd olika jobbannonser riktade till olika målgrupper lagrade i en databas. Vissa av dessa jobb vill vi på ett enkelt sätt kunna publicera som facebook-annonser, riktade till just rätt målgrupp (kön/ålder/region). Antingen görs projektet genom att du skriver något i Java, som lägg till som en modul i vårt befintliga system, som publicerar utvald data ...

  $1465 - $2930
  $1465 - $2930
  0 bud

  Vi letar efter en erfaren webb utvecklare som kan göra en hemsida och jobba med STEAM API.

  $474 (Avg Bid)
  $474 Snittbud
  4 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Vi är i behov av en PHP utvecklare för att interagera vår bokningsprogram med(online baserad)olika Ekonomiprogram genom API-intergeration.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snittbud
  1 bud
  Bygga en hyrbil sida Avslutades left

  En hyrbils sida med koppling till Alamo´s och Enterprise car rental´s API behöver en sida som är responsiv och välutvecklad

  $2282 (Avg Bid)
  $2282 Snittbud
  6 bud

  Jag har nyligen köpt en datingsite, som till stora delar var klar, men dels bytte jag tema för sidan i Wordpress, vilket förstås inte var så klokt, för då blev hela sidan fel, men de flesta funktio...för sidan i Wordpress, vilket förstås inte var så klokt, för då blev hela sidan fel, men de flesta funktioner finns dock kvar, som medlemmar osv. Nu vet jag inte om det går att återställa till det ursprungliga temat? Inregistreringen för nya medlemmar "försvann" och hur återställer jag det eller skapar nytt? Och sist, så behöver jag få min paypal integrerad med inregget för nya medlemmar. Det ska inte gå att fullfölja inregget utan att h...

  $9 / hr (Avg Bid)
  Brådskande
  $9 / hr Snittbud
  2 bud
  Bygg en hemsida Avslutades left

  Hej Bygga en hemsida och design på för att presentera olika uthyrningslägenheter samt en enkel betalösning förslagsvis PayPal med kortbetalning. (konto för detta finns) Blir nog runt 5 undersidor med info om olika objekt. Vi vill helst ha en som kan prata svenska och kan diskutera över telefon. Mvh

  $280 (Avg Bid)
  $280 Snittbud
  9 bud

  ...och installerat woocommerce getaway paypal express checkout plugin från () men kan inte få en transaktion att slutföras. Problem exempel: Jag lägger en produkt i cart ----> förflytas till paypal ----> loggar in på paypal och ska test betala ----> trycker på knappen betala -----> då slutförs inte transaktionen på paypal istället hamnar jag på min hemsida och inga transaktioner har gjorts. Jag vill ge kunden möjlighet att betala allt på Paypal och på slutet återgå till min /thank-you hemsida. Jag kan betala en fastpris på $100 om nån kan hjälpa. Lite info: -Hemsidan är i wordpress -X-market 8theme ä...

  $158 (Avg Bid)
  $158 Snittbud
  1 bud

  We require a swedish talking freelancer for this project! Vi vill ha en koppling mellan vårt Prestashop 1.5.3 och Visma e-ekonomi. Vi har API från Visma och vill ha möjlighet att importera ordrar, artiklar och kunder till vårt bokföringsprogram. Vi vill helst kunna göra detta manuellt och tex med olika tidsintervall, bocka för vilka ordrar eller liknande.

  $748 (Avg Bid)
  $748 Snittbud
  1 bud

  phonegap app & rest api programming

  $100 - $100
  $100 - $100
  0 bud
  Skapa en onlinebutik Avslutades left

  Hej, Vi ska bygga en ny webshop och tittar både på färdiga lösningar som Askås, men även på opensource. VI är nu inne på att eventuellt göra en lösning med Wordpress och Woocommerce. Är du duktig på att anpassa designen efter våra önskemål samt installera och konfigurera de extensions vi önskar är du välkommen att höra av dig. VI önskar även utveckling av ett antal API för automatisk koppling till tex Fyndiq och CDOn marketplace. Väntar på att Ni hör av Er! Allt gott Johan Carlzon

  $3771 (Avg Bid)
  $3771 Snittbud
  8 bud
  Build a Website Avslutades left

  asp.net, devloper mssqldatabase ,api asp.net, devloper mssqldatabase ,api

  $74 (Avg Bid)
  $74 Snittbud
  5 bud
  DeTomaso webshop Avslutades left

  Söker någon som kan bygga en hemsida som ser ut som Sidan skall se nästan likadan ut och skall även innehålla en webbshop så att beställningar kan göras. Betallösningen skall ske till paypal.

  $635 (Avg Bid)
  $635 Snittbud
  22 bud

  Hemsida med webbshop ska kunna rymma mycket produkter samt fler produkt varianter, integrerat batalsystem så som paypal, Klarna, Payson och faktura betalning.

  $814 (Avg Bid)
  $814 Snittbud
  3 bud
  Skriv lite programvara Avslutades left

  Skulle behöva hjälp med att implementera Unibets API - json eller xml på sidan Wordpress

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 bud

  ...och som du har tid att slutföra. Du får betalt för varje utvärdering som du gjort klart och till ett fast pris som du har accepterat innan du gjort utvärderingen klar. För varje butik får du betalt mellan €10 till €40 per utvärdering och utvärderingen tar ca 1 till 1 och en halv time att göra klar. Du får betalt en gång i månaden för de butiker du avslutat antingen via banktransfer eller via Paypal. Om Helion har bett dig göra ett inköp, får du ersättning för denna kostnad som överenskommits på förhand. Beloppet för utvärderingarna du kan avsluta varje månad beror på följande - -Hur ofta du ansöker för butiker...

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Snittbud
  1 bud

  ...och som du har tid att slutföra. Du får betalt för varje utvärdering som du gjort klart och till ett fast pris som du har accepterat innan du gjort utvärderingen klar. För varje butik får du betalt mellan €10 till €40 per utvärdering och utvärderingen tar ca 1 till 1 och en halv time att göra klar. Du får betalt en gång i månaden för de butiker du avslutat antingen via banktransfer eller via Paypal. Om Helion har bett dig göra ett inköp, får du ersättning för denna kostnad som överenskommits på förhand. Beloppet för utvärderingarna du kan avsluta varje månad beror på följande - -Hur ofta du ansöker för butiker...

  $706 / hr (Avg Bid)
  $706 / hr Snittbud
  1 bud
  Fyndiqs api Avslutades left

  Jag behöver hjälp med att göra ett api som jobbar mellan min sida och fyndiq, tradera. Min sida är byggd i joomla och vitualmart

  $257 (Avg Bid)
  $257 Snittbud
  1 bud

  ...payment method on our current platform. Currently, we only accept payments via PayPal. The newly integrated Apple Pay method will be primarily for web users, so your primary focuses will be towards browser compatibility and responsiveness. Key requirements: - Strong PHP Laravel and payment gateway integration skills. - Experience with Apple Pay integration particularly for web platforms. Please note: - Design guidelines were not specified. Apply your expert discretion to ensure the implementation aligns with the existing platform's design and functionality without disrupting the user experience. By successfully completing this project, users on our platform will have the flexibility of using Apple Pay, alongside PayPal. Your expertise can significantly enhance ou...

  $144 (Avg Bid)
  $144 Snittbud
  43 bud
  Trading Bot for Telegram Channel 6 dagar left
  VERIFIERAD

  ...developer to build a bot that can automatically copy and paste contracts from Telegram call channels. This bot should seamlessly paste the copied contracts and execute buying orders through it. Additionally, it should have a feature for setting profit taking levels. You should have: - Significant experience in bot and trading algorithm development. - Strong understanding and experience with Telegram API. - Proven knowledge and experience working with trading platforms, particularly Telegram. To be successful, please include in your application: - Your relevant experience in similar project Your skills will be put towards building a robust system that streamlines trading processes enabling efficiency in executing trades and profit taking. With this project, we aim to liberate ...

  $3292 (Avg Bid)
  $3292 Snittbud
  11 bud

  ...Supervisores y Dueños Panel de control con métricas clave de ventas y rendimiento del personal. Reportes automatizados sobre el volumen de ventas, la eficiencia del chatbot, y la satisfacción del cliente. Indicadores de desempeño individual y colectivo del personal. Alertas y notificaciones sobre eventos importantes o anomalías detectadas. d. Capacidades Técnicas Integración con la API de WhatsApp Business. Implementación de la API de OpenAI para el procesamiento del lenguaje natural (PLN). Backend escalable para manejar múltiples conversaciones simultáneas. Interfaz administrativa para cargar y actualizar manuales y otros documentos. 4. Requisitos del Desarrollador Experiencia comprobada en desarrollo ...

  $1166 (Avg Bid)
  $1166 Snittbud
  22 bud

  Create auto script that will do the following: 1) Connect to namecheap API and buy 10 random domains (I will put money in the account) 2) Configuring NS record on Namecheap of the newdomains to connect to cloudflare 3) Connect to API Cloudflare to add the domains and point the A record 4) Connect to cPanel and add the new domains

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  18 bud

  I'm i...should encompass Finance and Accounting, Hospital Management, Procurement, Risk Management, Supply Chain Management, Enterprise Performance Management, Manufacturing Process, Human Resources, Customer Relationship Management, and Project Management. - User-friendly design: The interface should be intuitive and easy for multiple users to operate. - Key features: Real-time reporting, Scalability, API integration, and User Reporting Tools. Ideal Skills and Experience: - Proven track record: Demonstrable experience in developing ERP systems. - Strong technical background: Proficient in web technologies and frameworks. - UX/UI expertise: Ability to design a user-friendly interface. - Excellent communication: The role will require constant communication to ensure all requir...

  $4306 (Avg Bid)
  $4306 Snittbud
  62 bud
  Next JS Developer Needed for SaaS 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Hello, I am looking for developer to complete the following: - Link an existing API to my SaaS front-end - Develop an algorithm that detects keywords set by a user in the data pulled in by the API and displays the content in the SaaS front-end - Develop a notification system by Twilio and SendGrid to notify the user when a keyword is detected - Clear up any UX/UI issues Please detail how you would look to complete this task PS: Please add "NextJS-API" at the beginning of your proposal to confirm that you have checked the task description carefully. Thanks

  $126 (Avg Bid)
  $126 Snittbud
  56 bud

  I'm looking for a seasoned developer with a strong background in JavaScript development, RESTful APIs, and data visualizations. Your primary tasks will be: - Develop frontend in JavaScript - Integrate the front end with a RESTful API, ensuring seamless data visualization, user authentication, and real-time updates. - Code the functionality to enable me to place orders to brokers directly from the frontend. This will include developing a reliable system to submit order forms and track order statuses. I strongly prefer developers who have previous experience in real-time data visualization, user authentication, and broker order placements. An understanding of the specific constraints of RESTful APIs is also crucial.

  $165 (Avg Bid)
  $165 Snittbud
  14 bud

  I'm looking for a web developer to design and build an e-commerce website for me. The site will need to have the following features: - E-commerce Capabilities: The main function of this website will be to enable users to purchase products online. This includes a shopping car...website will be to enable users to purchase products online. This includes a shopping cart, product pages, and a secure checkout process. - Product Range: I plan to sell a moderate range of products, so the website should be able to handle 11-50 items. The site will also require integration with PayPal as the payment gateway. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in E-commerce website development - Experience with UI/UX design for online retail - Specific experience with integrating PayPal...

  $332 (Avg Bid)
  $332 Snittbud
  48 bud
  Modern Web Hosting Site with WHMCS 6 dagar left
  VERIFIERAD

  ...a professional web developer who can help me create a comprehensive and modern web hosting website. This includes integrating WHMCS for seamless client management and billing. Key requirements: - The site should offer shared hosting, VPS hosting, dedicated hosting, domain API, and website design services. - It should have a modern design style. - Essential features include a client portal for account management, live chat support, automated backups, and integration of payment gateways (specifically Paystack and Paypal). Ideal freelancer should have: - Proven experience in building websites with WHMCS integration. - Strong knowledge of web hosting services and the IT industry. - Skilled in creating modern, intuitive UI/UX designs. - Experience with integrating payment g...

  $41 (Avg Bid)
  $41 Snittbud
  29 bud

  I am in need of a skilled website developer to bring to life a fully-functional website. I will be providing the UI design and API details for the project. The key objective is to create a platform that can effectively carry out the functions that have been specified to you by me in our chats. This project requires an individual who is proficient in web development and has a good understanding and experience in working with APIs. Experience in the following areas would be beneficial: - Web development - UI/UX design - API integration and management Please refer to our chat for further details and let me know if you need any additional information.

  $443 (Avg Bid)
  $443 Snittbud
  88 bud

  ...assist me in creating a Microsoft Azure SQL function app. The primary function of this app will be to listen for webhooks, receive JSON data, and subsequently perform a POST command to an API. Key Responsibilities: - Develop a Microsoft Azure SQL function app utilising the programming languages of JSON, C++, and Python - Implement the webhook listener functionality to receive and process incoming JSON data - Execute a POST command to an API based on the received webhook data Ideal Skills and Experience: - Proficient in JSON, Python, C++, and Microsoft Azure SQL - Previous experience with webhook listeners and API integration - Strong understanding of database management and data processing - Excellent problem-solving and communication skills This project aims to...

  $144 (Avg Bid)
  $144 Snittbud
  22 bud

  I'm in need of a dedicated LinkedIn API expert to help me with a personal project. Requirements: - Proficient in utilizing the LinkedIn API for personal purposes - Experience in network growth and engagement analysis - Ability to set up real-time monitoring for my LinkedIn account Skills: - LinkedIn API - Network analysis - Real-time data monitoring Your primary goal will be to assist me in analyzing my network growth and engagement, and setting up real-time monitoring. This will be a personal project.

  $51 / hr (Avg Bid)
  $51 / hr Snittbud
  22 bud