3d modellingJobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  264,558 3d modelling jobb har hittats, med prissättning USD
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $646 (Avg Bid)
  $646 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $42 (Avg Bid)
  $42 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $598 (Avg Bid)
  $598 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas möjlig...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $770 (Avg Bid)
  $770 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $86 (Avg Bid)
  $86 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $120 (Avg Bid)
  $120 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $172 (Avg Bid)
  $172 Snittbud
  11 bud

  ...Well Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $369 (Avg Bid)
  $369 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $476 (Avg Bid)
  $476 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $195 - $586
  $195 - $586
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $2041 (Avg Bid)
  $2041 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $336 (Avg Bid)
  $336 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $213 (Avg Bid)
  $213 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $440 (Avg Bid)
  $440 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $435 (Avg Bid)
  $435 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Logo for Studio 6 dagar left

  We seeking for a Logo ! Our studio name: 896 Creative Crew 896 Creative Crew, is a studio of Engineers and Product designers, Which provide to Manufacturing organizations a, 2D Sketches, 3D Modeling, Technical Copywrite And printing materials. Vector file: PDF, SVG files are fine. Thank you.

  $125 (Avg Bid)
  Garanterad Försegla
  $125
  109 bidrag

  looking for pharmacy store designer who can provide , 2D, 3D drawings with innovative ideas

  $94 (Avg Bid)
  $94 Snittbud
  15 bud

  I want you to create a 3d metaverse video like the video given below

  $27 (Avg Bid)
  $27 Snittbud
  6 bud
  Blender 3D Animator 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I need Blender Animator who can make smooth Animation if I provide Rigged characters and stuff. I have many videos to be done! The animator must be able to do a walking animation from the character rigged file that I will send This is a long-term project! I have all assets in the blender Must be able to do a sample animation which will be paid.

  $1875 (Avg Bid)
  $1875 Snittbud
  13 bud

  We have requirement for 3d designing. Layout is already available.

  $85 (Avg Bid)
  $85 Snittbud
  16 bud

  We have requirement for 3d designing. Layout is already available.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Snittbud
  16 bud

  I have some armor and detail parts that I'd like extracted out as seperate files. The parts I'm after are circled in red.

  $84 (Avg Bid)
  $84 Snittbud
  19 bud

  Hi, I need a skilled freelancer to build a nicely detailed, realistic style 3D model of a person from a set of about 30 photos of a man in the T-position (see attached photo). Mesh and materials. Rigged if possible. Thank you!

  $135 (Avg Bid)
  Framhäv
  $135 Snittbud
  23 bud

  I have an anatomy model of the temporal bone which I want to make accessible on the internet for people who are interested. I would like to receive a quote for the cost of uploading the model on a webpage. People should be able to click the different structures to refer to an agenda. I have the model available in stl and mimics. Please find a foto...interested. I would like to receive a quote for the cost of uploading the model on a webpage. People should be able to click the different structures to refer to an agenda. I have the model available in stl and mimics. Please find a foto of the model attached. something like this, but then I would like to have the white bone on the picture transparent:

  $1528 (Avg Bid)
  $1528 Snittbud
  27 bud
  Dog harness 9 dagar left

  Hi Faisal, I saw you made a 3D modeling of a dog harness and I love it. Are you interested in doing mine?

  $153 (Avg Bid)
  $153 Snittbud
  1 bud

  Already I have a 3d plan for my home with source file. Need to modify based on the new idea. Total - 2600 sqt Ground and first floor One's bidding is done,Don't waste my time by negotiating.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snittbud
  18 bud

  We're building a Unity-based mobile app (primarily testing on iphone right now). The app is an augmented reality social media service that uses avatars. Unfortunately, right now we are having some "screen tearing" and content jitter effects on our 3D models when they are dropped into AR view. We need some help fixing this bug and getting things in AR to run smoothly. The jitter effects is similar to the issue mentioned in this thread: Please let us know if you're interested! The project should be very compelling for the right person, and success on this issue may lead to further work :)

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  6 bud
  Trophy icon A new backpack 5 dagar left

  I need a 3d rendered picture for a new bag. The bag itself should have the shape of two wings like i showed you in the picture i uploaded. The bags colour should be black. The materials for the bag are shown in the 3 pictures i uploaded. Materials and colour should be the same as in the pictures i uploaded. Zipper and buttons should be the same colour like in the blue backpack picture ( i think its silver ) The position from the bag should be like the bags i uploaded

  $103 (Avg Bid)
  Garanterad
  $103
  3 bidrag

  Web development of 3D isometric website, with navigation and animations based on isometric objects including: UI design, 3D art, main page, lyrics page, tours page, mailing list page, about/discography page and merch page.

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Snittbud
  1 bud

  We need 3D rendering of entire buildings showing exploded components. The graphics are used to illustrate component-based high resolution risk assessment of real assets against natural hazards. 3D structural models of buildings can be provided, but interior contents and non-structural elements will need to be added in Blender or similar software. We require this service for: 1. immediate need: Template pitch presentation and marketing pamphlet 2. on-going need: Graphics for project delivery. An example is uploaded to illustrate our need.

  $277 (Avg Bid)
  Sekretessavtal
  $277 Snittbud
  11 bud

  Topp 3d modelling community artiklar