Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  275,021 3d design jobb har hittats, med prissättning USD
  3d house model Avslutades left

  Hej Hassaan Bin F., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $300 (Avg Bid)
  $300 Snittbud
  1 bud
  3d-rendering pitctures Avslutades left

  3d rendering bilder interiör och exteriör Detta vill jag ha bilder på: Kök Badrum Vardagsrum Sovrum 2 exteriör bilder på huset på tomten Det är det här huset som ska ligga tomten:

  $171 (Avg Bid)
  $171 Snittbud
  34 bud
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $543 (Avg Bid)
  $543 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $501 (Avg Bid)
  $501 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas m&ou...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $590 (Avg Bid)
  $590 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $72 (Avg Bid)
  $72 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $309 (Avg Bid)
  $309 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $97 (Avg Bid)
  $97 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $164 (Avg Bid)
  $164 Snittbud
  10 bud

  ...Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER DESIGNING

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $268 (Avg Bid)
  $268 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $346 (Avg Bid)
  $346 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $142 - $427
  $142 - $427
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $266 (Avg Bid)
  $266 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $169 (Avg Bid)
  $169 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $349 (Avg Bid)
  $349 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $317 (Avg Bid)
  $317 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud

  I am looking for a skilled freelancer who can create a 3D model of a can seamer machine based on the specifications provided in a video. The desired material for the model is metal. Specifications and dimensions for the model can be determined by the freelancer based on the video. Flexibility is allowed in terms of dimensions. In addition to the 3D model, a functional prototype of the can seamer machine is required. Ideal skills and experience for this project include: - Proficiency in 3D modeling software - Knowledge of manufacturing processes for metal materials - Experience in creating functional prototypes - Attention to detail and ability to accurately replicate the machine design from the video

  $483 (Avg Bid)
  $483 Snittbud
  16 bud
  Shopify website builder 6 dagar left
  VERIFIERAD

  ...e-commerce website for me. My website's main goal will be to optimize sales and provide customers with an easy-to-navigate shopping experience. I have some ideas for the design but am open for suggestions. Additionally, I'm not sure if I need any special features but would love to hear any ideas you may have. I'm looking for someone who is highly knowledgeable and experienced in building Shopify websites and can work with me throughout the process, from beginning to end. I have my own products which I want to upload these are going to be acrylic signs, examples:

  $214 (Avg Bid)
  $214 Snittbud
  129 bud

  I am looking for a talented designer to create 3D models of perfume glass bottles according to my specific dimensions and featuring a modern and sleek design. The desired features are for the bottles to be transparent, elegant, and sophisticated. I need a unique and aesthetically pleasing design for something that will ultimately be used as a product. The end product needs to be professional grade and meet all applicable design standards. If you think you are up to the challenge, please feel free to reach out. I am excited to see what kind of design you come up with. Thank you for your interest in this project.

  $106 (Avg Bid)
  $106 Snittbud
  47 bud

  I am looking for a talented developer who can create a modern and sleek 3D website header for my WordPress site. Requirements: - The Product should be 360 rotate with arrow keys. - I have specific elements that need to be included in the header, such as product in 360 degree, background illustrations. - The header should be full-width, spanning across the entire width of the screen. Ideal Skills and Experience: - Experience in 3D website header design. - Proficiency in WordPress, CSS, JS. If you have the skills and experience to create a stunning 3D website header that aligns with my vision, please submit your proposal.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Snittbud
  53 bud
  Ansys simulation for PEM Fuel cell 6 dagar left
  VERIFIERAD

  ...simulation for a PEM Fuel cell project. The main goal of the simulation is to improve an existing design. Skills and Experience: - Proficiency in Ansys software - Strong background in fluid dynamics and simulation - Experience in creating 3D models for simulations - Knowledge of PEM Fuel cell technology and design principles Responsibilities: - Create a 3D model for the fuel cell simulation - Conduct fluid flow simulation using Ansys software - Analyze the results and identify areas for improvement - Make recommendations for design enhancements based on simulation findings Deliverables: - Detailed report on the simulation results and analysis - Recommendations for design improvements - Updated 3D model if necessary Note: The freelanc...

  $45 (Avg Bid)
  $45 Snittbud
  9 bud
  فيديو 3d لمنتج 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I am looking for a freelancer who can create a 3D video advertisement for my existing business. The main purpose of the video is to promote and market our product. The desired length of the video should be under 1 minute. Skills and experience required for this project: - Proficiency in 3D video creation and animation - Experience in creating engaging and visually appealing advertisements - Ability to effectively communicate the key features and benefits of the product through the video - Creativity in designing visually stunning visuals and graphics - Attention to detail and ability to meet tight deadlines If you have the skills and experience required, please submit your proposal along with examples of your previous work. أبحث عن شخص مستقل يمكنه إنشاء إعلان فيديو ثلاثي ...

  $125 (Avg Bid)
  $125 Snittbud
  26 bud
  After effects 6 dagar left

  I am looking for a skilled animator who specializes in 3D animation to create an entertaining animation for my project. Although I have a rough idea of what I want, I am open to suggestions and creative input from the animator. The main purpose of this animation is for entertainment purposes. Ideal skills and experience for this job include: - Proficiency in 3D animation software, such as After Effects - Strong understanding of storytelling and character development - Ability to bring ideas to life and create engaging visuals - Excellent communication skills to collaborate effectively with the client and bring their vision to life.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Snittbud
  8 bud

  I am looking for a skilled developer who can upload a 3D model to the web using either Verge 3D or Three.js. The 3D model was created using Blender. I do not have a preferred platform or framework for the web upload. The level of interactivity required on the 3D model is high, with multiple interactive features. Skills and experience needed for this project include: - Proficiency in either Verge 3D or - Strong knowledge of web development - Experience with 3D modeling software, particularly Blender - Ability to implement multiple interactive features on the 3D model If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal for this project.

  $139 (Avg Bid)
  $139 Snittbud
  7 bud

  I am looking for a skilled freelancer who can use Sketchup to help me design modern kitchens for my existing business. It's essential for me to find a reliable partner with whom I can work regularly whenever my workload requires it. I also need help building the complete parametric library of furniture of my kitchen supplier. Requirements: - Proficiency in Sketchup - Experience in designing modern kitchen layouts - Ability to work with specific measurements provided by me - Fluency in French or Portuguese essential. Skills: - Sketchup - Kitchen design - Measurement interpretation - Building Sketchup scene from Polycam 3D mesh and photo measures - Rendering with Enscape

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Snittbud
  38 bud

  Create a hyper realistic 3d design of the facial muscles based on our video of the model, similar to the video below As the device moves up the jawline, we want to show that the muscles twitch (just like the video) Please show examples of such similar renders that you have done previously, especially with detail in the facial muscles

  $6 (Avg Bid)
  $6 Snittbud
  2 bud

  Hello Freelancers, I am in need of help creating a product catalog in English.. Our catalog will include various products in the categories of 3D welding table. We already have product images and descriptions in Chinese ready to go, so you need to translate them to English and do it in pdf format. Our catalog will include 10-20 different products. If you think you are qualified for this project, please get in touch and let me know. I look forward to finding the right Freelancer for this job.

  $62 (Avg Bid)
  $62 Snittbud
  24 bud
  3D animation 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I am looking for a skilled 3D animator who can create a realistic animation for me. The animation should have a specific theme or storyline, which I will provide. It should be between 1-3 minutes in length. The type of animation is complex. Skills and experience required for the job: - Proficiency in 3D animation software - Strong understanding of realistic animation techniques - Ability to bring a specific theme or storyline to life through animation - Attention to detail and ability to create high-quality visuals - Good communication skills to ensure the animation meets my requirements - time frame 12/12/2023 due date. The storyline : can be shared DM.

  $4293 (Avg Bid)
  $4293 Snittbud
  32 bud

  ...The right candidate must have expertise in modding PC games. More specifically Steam Games and working with in the Steam workshop. They should be confident in their ability for Creative and technical problem solving skills. Too develop Mods and implement them into the base game. Understand industry procedures will be a big help in this endeavor. It will allso help if you have an understanding of 3d models unit generation. There is a very basic guide by the devs. on how to mod the game. It tells you where to find the modding files on my PC and that's basically it. Its not beginner friendly and was clearly meant for someone with previous experience on game development. There my allso be a need for several phone calls or Skype meeting to go go over various details on the proj...

  $1332 (Avg Bid)
  $1332 Snittbud
  4 bud

  Topp 3d design community artiklar