Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  261,064 3d design jobb har hittats, med prissättning USD
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $543 (Avg Bid)
  $543 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $501 (Avg Bid)
  $501 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas m&ou...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $590 (Avg Bid)
  $590 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $72 (Avg Bid)
  $72 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $309 (Avg Bid)
  $309 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $97 (Avg Bid)
  $97 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $172 (Avg Bid)
  $172 Snittbud
  11 bud

  ...Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER DESIGNING

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $268 (Avg Bid)
  $268 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $346 (Avg Bid)
  $346 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $142 - $427
  $142 - $427
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $266 (Avg Bid)
  $266 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $169 (Avg Bid)
  $169 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $349 (Avg Bid)
  $349 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $317 (Avg Bid)
  $317 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud

  Produc...with its deep moisturizing effect providing care for generations. Job Description: Propose two new 3D product designs for the Eva Skin Care general purpose cream jar. (Note: this project does not include graphic design for the label). Our aim for the two designs proposed by each designer is for them to be implemented over two phases: Phase 1: The Eva Cream jar has always included a unique wave in the mold design. For the first phase, we want the wave to still be included but in a more subtle way than the current jar. Phase 2: Elimination of the wave completely from the jar. Please check the attached project brief which includes more in depth info and the current product design. Good luck to all participants! We are looking forward to se...

  $500 (Avg Bid)
  Framhäv Garanterad
  $500
  0 bidrag
  Complete videocourse of FreeCAD 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I would like a multi-class FreeCAD (open source software) tutorial, at first with the most basic concepts (from zero) and increasing the level with each class, starting to beginners and finishing with a professional mastering of the subject, to learn and understand completely how to do 3D modelling and 2D technical drawing. The minimum total duration of the videocourse with all of classes is 8 hours.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Snittbud
  4 bud
  VR/AR Platform 6 dagar left

  Hello Everyone, I Need To Build VR/AR Platform As 3D Planner.

  $2595 (Avg Bid)
  $2595 Snittbud
  11 bud

  do stworzenia 4 krótkie filmy (2-4 minuty) / animacje w technologii 3D, na podstawie dostarczonych materiałów producenta (instrukcja montażu obrazkowa w pdf oraz szczegóły produktu w dwg). w skrócie - trzeba zrobić animację montażu z instrukcji obrazkowej; zapewnione jest wsparcie techniczne w przypadku pytań (konieczna znajomość języka angielskiego lub francuskiego); więcej szczegółów telefonicznie lub mailowo

  $968 (Avg Bid)
  $968 Snittbud
  13 bud
  3D rendering for product 6 dagar left
  VERIFIERAD

  1. Realistic 3D rendering of a modular product (approx 6 modular items) 2. Image needs to be provided on a white background and a grey background 3. Product is similar to the attached photo.

  $104 (Avg Bid)
  $104 Snittbud
  58 bud
  Trophy icon Buid Up Website with Word Press 6 dagar left

  Provide SSL security I want to build up a B2B wordpress website with yoast function. It must be wordpress. My main product is led lighting. The website could be with exquisite design, fast speed, with protection to avoid virus invasion Current design will serve for future SEO and google adwords campaign., it could embedded with video function, it could be with anchor text function. It will be better if you can help to beautify my website pages picture and do 3D rendering. The price is negotiable based on quality and design. Help me to maintain website in future yeara. Would you show me some existing cases you have done before and quote for me? About the domain name? How is your advice? I apply my self? About the server, How is your advice? I apply my sel...

  $500 (Avg Bid)
  Framhäv Garanterad Försegla Topptävling
  $500
  12 bidrag
  3D video ani 9 dagar left

  Hi BTranslated Professionals, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Design Black Unicorn Character 6 dagar left

  PLEASE READ! I am interested in launching a line of black unicorns meaning reassembling black people) and need your assistance with developing the 2D/3D characters. There should be 4 unicorns (i.e. one with an afro, braids, one curly ponytail, and one with locs). Please be creative with the design. I am open to seeing what you come up with... These images will be used commercially. So, I will need to own the copyrights and right to use commercially (ex: clothes, backpacks, pens/pencils, canvas art, etc.). Each can have they own personality. They will later be used in an animated series and children's books. So, if you do a great job, there may be opportunities to work on this project again. Akso, I am a first-timer and not sure what file types I need and will defer...

  $50 (Avg Bid)
  Garanterad Sekretessavtal
  $50
  23 bidrag

  I need to make an up to 60-sec 3d animation advertisement video for a mechanical product the video have to be entertaining and in a modern style

  $462 (Avg Bid)
  $462 Snittbud
  33 bud

  See the video link below. https://drive.g...usp=share_link Let me know if you can build what I need. I need an invisible 3D Graphic player made so 3D graphic animations can be shown without seeing the player and the player will be transparent. See attached document. I want to be able to play 3D Graphic animations that appear to play in front of my desktop icons. I want the invisible 3D Graphic Animation player player to always be the front view of whatever I open on my screen. It will open .glb and other 3D Graphic Animation files inside the invisible viewer. The player must be an HTML file so it is easy to install and open on my computer. Or the player tool can package the 3D Graphic Animation into an HTML file so the html file can be loaded t...

  $100 - $250
  Försegla
  $100 - $250
  19 bud

  Looking for an expert who is well versed in OPEN GL 3D Animation and logics

  $63 (Avg Bid)
  $63 Snittbud
  3 bud

  Hi Inderjit S., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Snittbud
  1 bud

  I need a 2D or 3D animation video for brand promotion. only place bid and price incuding previous work and correct price. 60 - 90 sec Duration I dont have a script

  $70 (Avg Bid)
  $70 Snittbud
  29 bud

  3d car coming out of a frame, will be used with vacum forming essentially it is to be hung up on wall. 1 inch deep (to look like a picture) Size would be better if it can be enlarged and made able to be smaller. Car is to be a 1972 Porsche 911/rs. Must be STP format and Cad. Please read first. Any questions please ask.

  $104 (Avg Bid)
  $104 Snittbud
  39 bud
  Unity game 6 dagar left

  I would like for someone to assist in creating a simple 3D game where the player controls a character who runs forward and must navigate through a series of obstacles while collecting rewards/points in order to reach the end goal. The game should have different levels that become increasingly difficult as the player progresses

  $158 (Avg Bid)
  $158 Snittbud
  18 bud

  Topp 3d design community artiklar