Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  5,000 3d design jobb har hittats, med prissättning USD
  3d joystick Avslutades left

  Hej, Vi gör Joystickar och skulle behöva hjälp med att rita upp en ny modell som vi skulle kunna 3d printa. Vi har möjlighet att skanna en modell som vi skulle vilja göra . Några små omändringar borde dock göras till den. Bifogar några bilder på en gammal modell.

  $414 (Avg Bid)
  $414 Snittbud
  7 bud
  3d house model Avslutades left

  Hej Hassaan Bin F., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $300 (Avg Bid)
  $300 Snittbud
  1 bud
  3d-rendering pitctures Avslutades left

  3d rendering bilder interiör och exteriör Detta vill jag ha bilder på: Kök Badrum Vardagsrum Sovrum 2 exteriör bilder på huset på tomten Det är det här huset som ska ligga tomten:

  $171 (Avg Bid)
  $171 Snittbud
  34 bud
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $543 (Avg Bid)
  $543 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $501 (Avg Bid)
  $501 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas m&ou...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $590 (Avg Bid)
  $590 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $72 (Avg Bid)
  $72 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $309 (Avg Bid)
  $309 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $97 (Avg Bid)
  $97 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $164 (Avg Bid)
  $164 Snittbud
  10 bud

  ...Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER DESIGNING

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $268 (Avg Bid)
  $268 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $346 (Avg Bid)
  $346 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $142 - $427
  $142 - $427
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $266 (Avg Bid)
  $266 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $169 (Avg Bid)
  $169 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $349 (Avg Bid)
  $349 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $317 (Avg Bid)
  $317 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud

  I'm currently in the market for a skilled 3D animator to create a promotional video for my business. The animator should have detailed knowledge and experience creating: - Realistic 3D animations: Your portfolio should display a variety of 3D animation styles, with a strong emphasis on realistic renderings. Skills and Experience: - Comprehensive knowledge of 3D animation software - Past experience in creating promotional material - Ability to create engaging, realistic 3D environments and characters Your role will be to deliver a high-quality, engaging, and persuasive promotional video that will attract and appeal to our target audience. Please include samples of past work in your application.

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 bud

  I am seeking a Sketchup Guru to create a 3D model for architectural visualization purposes. The ideal candidate should have experience in creating modern architectural designs and be able to incorporate intermediate level textures and materials for a realistic presentation. The project requires attention to detail and the ability to bring the vision to life. This project would be perfect for someone who is creative and skilled in using Sketchup to create visually stunning designs.

  $43 (Avg Bid)
  $43 Snittbud
  19 bud

  ...am looking for a talented animator to bring my logo to life with a dynamic 3D cartoon-style animation. The ultimate goal is to have this animation used as a breaker in YouTube videos. The animation will only incorporate the existing logo with no additional design elements. Details: - Animation Style: We're aiming for a fun, engaging, cartoonish 3D style. A bit of charm and wit in the movements would be perfect. - Logo: The only element to be included in the animation is the pre-existing logo. Creativity in how this logo is animated is highly welcomed. Ideal Skills and Experience: - Expert in 3D Animation with a knack for a cartoon-style aesthetic. - Portfolio with previous projects involving cartoon-style 3D animations. - A keen eye for...

  $1888 (Avg Bid)
  $1888 Snittbud
  40 bud

  I am seeking a proficient CAD designer who specializes in 3D modeling with a keen eye for intricate details. Your task? To create a highly complex model intended specifically for the engineering and manufacturing industry. - 3D Modeling: You must produce a technically advanced and detailed model, showcasing intricate features and precision in design. - Industry-specific: An understanding of engineering and manufacturing models is crucial as it defines the specificity of our project. - Expertise: Proven experience in detailed CAD design is vital, as this project requires sophisticated skill and precise execution. Please apply if you are experienced at delivering high-quality, complex designs and think you would be a good fit for this project. Your previous pro...

  $78 (Avg Bid)
  $78 Snittbud
  12 bud

  We just moved into our new house.. but the room is too small for our stuff and we're stuck. So we're looking for an interior designer to makeover our bedroom using our current furniture/art within 24hrs! They should make 3D designs with a clear plan to make the space work. It's important that the designer pays attention to detail and has a creative touch since our room is small with many windows and doors. They should work with the furniture we already have and make the room more functional and appealing. Notes: - The room measures 2.8m x 4.1m - Queen size bed Excuse the mess, still in the process of moving and we're tired yall!

  $24 (Avg Bid)
  Brådskande Garanterad
  $24
  0 bidrag

  I’m seeking a talented 3d artist/character designer to make adjustments to an existing character of a dog. The task at hand primarily involves altering the dog's pose and modifying its accessories to dog Squat position and add some plastic bag. Key Responsibilities - The first major modification required is to change the dog's pose from its current state to a squat position. - The second aspect involves adding a collar and a unique device onto the dog while it's in the squat pose. - Add plastic bag to back wearing device for current dog stand position and updated bag with dog squat position. Will share detail more

  $42 (Avg Bid)
  $42 Snittbud
  10 bud
  Versatile 3D Flange Box Model 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I'm seeking a specialist in 3D modeling with proficiency in OpenSCAD software. The task involves creating flange box code that offers customization on all aspects. Key features include: - I should be able to change the size of the box, the bolt sizes, and the wall thickness. - The design is purposed for a display case. The perfect candidate for this job has a deep understanding of industrial design, with specifics in flange box design, and has working knowledge in OpenSCAD programming. Your experience in similar projects will be considered a major advantage. The target completion period for the project is within a month. Having solid time management skills and keeping to deadlines will ensure smooth progress. I am expecting clear communication and utmos...

  $27 (Avg Bid)
  $27 Snittbud
  14 bud
  Realistic 3D Character for VR Game 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I need an artist with an eye for realism to create a moderately detailed, animated 3D character model for my Virtual Reality game. The character model should showcase a blend of realistic features and a touch of creativity that stands out in the VR environment. It will be used in Unity. The model itself is a creepy old man hospital patient with an IV bag. Ideally, I would like him to have a hunched back/stooped posture. I want him to have 3 main animations: - Idle - Walk - Run As a bonus I would love it if his face could change to a scream face when he is running (see samples for inspiration). Ideal Skills and Experience: - Profound capabilities in 3D modeling and character design - Expertise with VR and related technology - Strong grasp of realistic art styl...

  $146 (Avg Bid)
  $146 Snittbud
  24 bud

  HEB, MSH Profile 3d drawing in step format for production A small piece of work that can be quickly drawn by a CAD professional This project requires a freelancer adept at 3D CAD drawing, who can successfully transform a hand sketch into a digital format. Key Responsibilities: - Understanding a hand-drawn design of a steel beam with specific dimensions provided. - Creating a 3D CAD drawing of the sketched steel beam and pipe structure. - Including comprehensive measurements as part of the detailed drawing. Ideal Skills and Experience: - Proficient in 3D CAD software. - Experience in steel structures and dealing with specific dimensions. - Attention to detail to ensure measurements are accurately represented in the drawing.

  $114 (Avg Bid)
  $114 Snittbud
  33 bud
  Rig 3d model in blender 6 dagar left
  VERIFIERAD

  We have a wingsuit character model (attached reference) Need to rig as humanoid and add additional bones for wingsuit animation (Reference of bones is ready) Needs to be a skinned mesh.

  $7 (Avg Bid)
  $7 Snittbud
  2 bud

  I am looking for custom creative video that shows our embedded gobo projector in use in a retail business. The embedded projector assembles into wall - similar to a lightbulb (not exactly like a lightbulb!). I will want to show a retail store setting, then show the projector in the ceiling, then the projector projects the gobo on the floor below it and the gobo spins the way gobos spin. Our website is You can find the product on our website here; You can find a folder that we received from our vendor here - Here's the logo we use for Join The Gobo Revolution: Here are examples of 2 other renderings that we have worked on: Indoor Gobo Projector: and Outdoor gobo projector: (this is still in progress)

  $50 (Avg Bid)
  Garanterad
  $50
  0 bidrag
  Trophy icon Design banner for my website 6 dagar left

  I need to design a banner for my website, the requirements are as follows: - Size 1920 x 880 - Style: 3D style, with depth in the background to enhance the portraits of the children. - Content: Images of Vietnamese ethnic children flying kites, facing the sky, wearing national costumes or students.

  $10 (Avg Bid)
  Garanterad
  $10
  64 bidrag

  Topp 3d design community artiklar