3d cinema 4dJobb

Filter

Mina senaste sökningar
Filtrera:
Budget
till
till
till
Typ
Kompetens
Språk
  Jobbstat
  255,313 3d cinema 4d jobb har hittats, med prissättning USD
  Project for 3D Vision Avslutades left

  Hej 3D Vision, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snittbud
  1 bud
  Trophy icon Skapa 3d bild från en skiss Avslutades left

  Hej, Behöver få fyra skisser omgjorda till 4 bilder. Se bifogad exempel From to Imge.png.

  $123 (Avg Bid)
  $123
  10 bidrag
  Animering i 3d Avslutades left

  Är du intresserad av hur tekniska lösningar fungerar? Jag behöver en animering som visar de olika delarna i ett vindkraftverk och hur de samverkar för att alstra elektricitet. Exempel fasti 2D: ' Animeringen ska bli en del av en film. Önskar fullständiga, eviga, världsomspännande rättigheter. Om detta samarbete fungerar bra har jag även behov av flera animationer, ångturbinen, vattenturbinen ...

  $646 (Avg Bid)
  $646 Snittbud
  8 bud
  3D renderingar Avslutades left

  Vi behöver en riktigt snygg och mer levande 3D-skiss över ett mässområde för ett event vi planerar. Bifogar en enkel skiss som vi utgår från.

  $419 (Avg Bid)
  $419 Snittbud
  12 bud

  Jag får allt oftare förfrågningar om att printa figurer eller delar av figurer efter fysiska koncept från kunden. Då min och mitt bolag fokuserar på att tillhandahålla den fysiska produkten så behöver jag någon som löpande kan ta enklare 3d grafiker jobb. Oftast handlar det om delar till figurspel osv men även endel mekaniska betaprototyper beställs. Kan alltså bli flera jobb i längden vid ett bra samarbete.

  $42 (Avg Bid)
  $42 Snittbud
  7 bud
  3D skisser Avslutades left

  Vi letar efter någon som kan hjälpa till att ta fram ett antal olika 3D skisser till ett varumärke som heter The PAC. Det behövs dels produkt skisser och sen några miljöskisser. Skisserna skall helst vara så realistiska som möjligt. Produkterna finns tryckfiler på också. Sen behövs några närbilder på kablarna också till andra enheter.

  $598 (Avg Bid)
  $598 Snittbud
  12 bud

  Vi är två vänner som skissat fram ett träningsredskap. Nu behöver vi hjälp med detta redskap att transformera det till en 3D design. Vi vill kunna vrida och vända på den, för att eventuellt kunna se möjlighet till kompletteringar innan vi går vidare till prototyp. Redskapet består av en skivstång (består av tre delar som ska gå att klicka ihop till en hel), därefter ska vi kunna klicka in två hjul till skivstången, en på vardera sida. I skivstången ska det finnas möjlighet till att koppla gummiband med hjälp av kabinhakar, i andra ändan av gummibandet ska vi ha fotfästen. Gummi bandet ska vi ha i olika motstånd. Det ska absolut finnas möjlig...

  $220 (Avg Bid)
  $220 Snittbud
  9 bud
  Bygga en app Avslutades left

  Vi söker någon som kan hjälpa oss att bygga en app. Tanken är att appen ska kunna använda kameran och i realtid lägga in våra produkter i en miljö. Detta för att kunden ska kunna se hur det skulle se ut med våra produkter. Ni kan se vad vi gör för produkter här Bästa är om ni som lämnar bud kan både fixa appen och göra 3D bilder med våra tavlor och andra produkter.

  $1479 (Avg Bid)
  $1479 Snittbud
  13 bud

  West-Tech söker en resurs i Göteborgsområdet som kan hjälpa till med visualiseringar av produkter inom industri. Arbetet omfattar bland annat skapande av sprängskisser. Vi utgår från ett fast pris innan start som uppdragstagaren känner sig nöjd och motiverad med. Likaså håller vi gärna ett nära samarbete på lång sikt. Välkommen att höra av er för mer information. Vänliga hälsningar Torbjörn Hillberg

  $504 (Avg Bid)
  $504 Snittbud
  7 bud

  Vi behöver en partner över lång tid, och framför allt på kort sikt denna vecka, som kan rita ut proffsiga produktmodeller från våra skisser. Det behöver vara på en nivå så att vi kan skicka dessa skisser till vår tillverkare tillsammans med vårt TechPak och materialsamples. Inte så avancerat. Se bifogade bilder för de produkterna vi behöver ritade denna vecka. Vi sitter tillsammans ett par timmar för att få det bra!

  $35 / hr (Avg Bid)
  Lokalt
  $35 / hr Snittbud
  11 bud
  Design-projekt Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Tekniska ritningar för byggnation av inredning och tillfälliga miljöer för mässor

  $770 (Avg Bid)
  $770 Snittbud
  7 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Jag behöver en logga till min hemsida, loggan ska vara ett W med wires, (elektriska trådar) runt.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snittbud
  6 bud

  Skapa DWG och Sketchup filer från ritning (både meter och centimeter i filen) Måste vara klart inom 12 timmar!

  $86 (Avg Bid)
  $86 Snittbud
  11 bud
  Design project Avslutades left

  Göra lite 3D-modellering Hejsan, jag har en hobby där jag gör egna fiske beten å behöver få ner min prototyp jag gjort i plast på en CAD fil som jag kan skika till en CNC verkstad. Skulle va tacksam om jag fick hjälp med detta av någon kunnig person. Mvh Samuel

  $151 (Avg Bid)
  $151 Snittbud
  3 bud

  Jag har en produkt som ska iväg till ingenjör för att få exakt ritning åt fabriken. Men ingenjören behöver en 3D ritning där man ser hur den ska se ut. Jag kommer att jämföra priser, budgeten som står här stämmer alltså inte.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Snittbud
  6 bud

  3d modeling 3drendering 3dpicasa 3dphoto pixlar

  $120 (Avg Bid)
  $120 Snittbud
  1 bud

  necesito pasar del boceto adjunto a un render 3d colores de un estilo minimista. calidad el render en calidad 1080p

  $172 (Avg Bid)
  $172 Snittbud
  11 bud

  ...Well Designed Website with great attractive banners, Images, Icons, Logos, Software Product CD Pack 3D Images( large , small, medium), landing pages, content and admin panel etc. NOTE:- WE NEED BEST DESIGNERS FOR THIS PROJECT, NOT AVERAGE OR JUST DEVELOPERS ONLY - WE NEED TOP DESIGNERS TO DESIGN WEBSITE - THIS WEBSITE IS FOR ADVERTISING/ MARKETING/ PROMOTIONS/ BRANDING purpose. This is for a new software launch. PHP CMS IMAGES( PHOTOSHOP IMAGE) LANDING PAGE BANNER DESIGNING LOGOS FOR PRODUCTS ICONS FOR FEATURES of software or product or services 3D CD PACK DESIGNING for 4 software ( 8 Designs - 2 for each product) - Size ( 3 different sizes - large , medium, small ( ( SAMPLE of 3D CD PACK BOX DESIGN )) HEADER

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Snittbud
  20 bud
  Texture på 3D modell Avslutades left

  Jag har en 3D modell på ett flygplan(737-800) som jag vill få rätt textur/material på.

  $369 (Avg Bid)
  $369 Snittbud
  3 bud

  Skriv artikel med detaljerad guide för hur 3d skrivare fungerar, omdöme för olika 3d-skrivare och utrustning inom 3d-skrivare branschen.

  $476 (Avg Bid)
  $476 Snittbud
  2 bud

  Skriv fakta om 3D-skrivare, 3D-filament och även andra områden inom 3D-skrivarbranschen.

  $195 - $586
  $195 - $586
  0 bud
  Gjør 3D modellering Avslutades left

  3D design - innredning av en en butikk

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Snittbud
  10 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Snittbud
  1 bud

  crear plantillas, para modelar personaje 3D

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 bud

  Behöver: En logo till företaget RunInMind. Företaget utvecklar tekniska lösningar för idrottare och håller utbildningar för tränare. Exempel på produkter är testutrustning för att mäta löphastighet och reaktion. 3D kamera mätare för analys av rörlighet. En logo för produkten Tag-Timer. Tag-Timer används för att testa hur snabbt en löpare kan springa en viss bana. Användarna loggar in på systemet med ett rfid-armband.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Snittbud
  4 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Bostadsprojekt: 9 interiöra bilder 2 exteriöra bilder Kvalitet enligt bifogade exempelbilder: Underlag 2d-dwg

  $2041 (Avg Bid)
  $2041 Snittbud
  5 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  Jag önskar få en bild gjord från Revit-modell. 3D renderad med bilar, lastbilar, människor och andra detaljer. Jag bifogar en Revit-rendering samt Revit-modell. Detaljer om jobbet ges vid utförande.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Snittbud
  2 bud

  EN lägenhet på 100kvm ska ritas upp i 3D, ska planeras inför ombyggnation och planering av ytor. Du ska hitta en lösning på hur badrummet kan byggas och hur köket kan byggas.

  $336 (Avg Bid)
  $336 Snittbud
  14 bud
  Skapa lite 3D-grafik Avslutades left

  göra en 3D av ett hus placera ut loggor och belysning mm.

  $213 (Avg Bid)
  $213 Snittbud
  2 bud

  Det är en fastighet som finns i dwg, denna fastighet ska göras i 3D. Här ska man på ett mycket snyggt sätt planera för skyltarnas och belysningens placering. Ett färdigt resultat med skyltar och belysning ska levereras i tydliga 3D bilder.

  $440 (Avg Bid)
  $440 Snittbud
  14 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektDo some 3D Modelling'

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snittbud
  1 bud
  4D programmerare Avslutades left

  Vi söker en duktig 4D programmerare för ett system, samt att allt dokumenteras, programspråk 4D

  $9 - $24
  $9 - $24
  0 bud

  Nu har stor...köpa produkter och prova dem virtuellt. Det är precis så enkelt som det låter, man drar sitt kort, väljer varan och ut kommer produkten. Se video här: Vad vill vi ha hjälp med? Vi letar efter en person som har erfarenhet med fysik/klädes motorer dvs någon som kan hjälpa oss med att få kläderna falla mer naturligt i programmet. Du bör kunna lite 3D animation men dock är det inget krav då vi vill att befintliga produkter skall falla naturligt. Se gärna vår video och hör av er om det är något som ni kan åstadkomma med! Buda gärna ditt pris med hur långt tid det kan ta dig. Vårt krav är att du/ni ska jobba tillsammans med v&arin...

  $435 (Avg Bid)
  $435 Snittbud
  2 bud
  Architecture works Avslutades left

  3d molding using sketchup

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Snittbud
  1 bud
  3D sketch cocktail bar Avslutades left

  3D sketch cocktail bar

  $75 (Avg Bid)
  $75 Snittbud
  1 bud

  Jag har pågående arbete relaterat till vårat tidigare projektRender a 3d drawing from a .stp-file'

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  1 bud

  Hello, I have an existing logo that is in eps and svg format with the paths already separated. (included) I have successfully cut it out of vinyl using copper and chrome vinyl on black. (image & video included) I am looking to have someone add depth to the vector image (making it 3D in appearance) using the same copper and chrome colors on black background so it can be used in a web page. Lift the copper foil traces with the chrome rings for a little depth. (see attached example of 3D effect) Let me know if you have any questions

  $28 (Avg Bid)
  $28 Snittbud
  37 bud

  Hi, we are home renovation company. Our work is mostly bathrooms refit . We would like some one who can do 3d design of the bathroom before the job has started as we want ti show customers how their bathroom will look like . Thank you

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snittbud
  45 bud
  3D Model edit 6 dagar left
  VERIFIERAD

  we have some 3-D models of characters that we’ve purchased and they are not quite to our specifications. The heads are square and Lego like and we would like to have them just softened up a little bit

  $139 (Avg Bid)
  $139 Snittbud
  32 bud
  3D Blender Designer Needed 6 dagar left
  VERIFIERAD

  We already have prebuilt blender models and would like someone to attach them to our character. Looking for someone who is great with blender for ongoing work. Looking for someone who can start the job now and has good communication. Please have examples to show.. Any bots will be ignored.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Snittbud
  4 bud

  Antique & Contemporary Furniture company is seeking top-notch 3d talent to join our team remotely in creating high quality and accurate fully textured 3d models of our inventory offerings. Requirements - Expert knowledge of clean topology on both low res & hi res geometry - Accurate modeling from photographs and basic dimensions using rotoscoping - Expert knowledge of PBR materials, UV mapping & texture baking - Ability to replicate intricate detail through digital sculpting The contest will be to recreate the piece attached -- file name "item to model". The winner will receive $300 and will also be hired to join our team (on a remote ongoing freelance basis) to create accurate 3d models of our expansive inventory (thousands of pie...

  $300 (Avg Bid)
  Garanterad
  $300
  2 bidrag

  We are looking for a 3d artist who can model and render an outdoor area swimming pool with bar and lazy pools inside the pool

  $154 (Avg Bid)
  $154 Snittbud
  52 bud

  Few changes are needed in this stall design.

  $91 (Avg Bid)
  $91 Snittbud
  14 bud
  Optimize/compress large FBX files 6 dagar left
  VERIFIERAD

  I have some 3d models(homes) designed in 3ds max and exported in FBX. The FBX files sizes range from 300mb to almost 1GB for some of them. Looking to optimize them to make them smaller so that I can use in mobile apps. Need to reduce the final file size but maintain quality. I have seen some people compress files to under 10mb and still maintain quality. Will start with 1 model first.

  $38 (Avg Bid)
  $38 Snittbud
  14 bud

  I need all the light lines extracted individually from the following photo and divided into individual layers able to be saved and printed at original quality so that I can create a 3d rendering of the light trails into a sculpture cut from different layers of shaped metal stripping.

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Snittbud
  23 bud
  Custom 3d Models 9 dagar left

  Hi Andrey K., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $430 (Avg Bid)
  $430 Snittbud
  1 bud
  NFT Development 6 dagar left

  I am doing a NFT project and interested people who want to join hand with me by making Nft for me can share their work and charges . Minimum 500-1000 NFT’s required and maximum no limit is there. Uniqueness is appreciated. 3D moving NFTs are welcome. Open for collaboration and development.

  $1389 (Avg Bid)
  $1389 Snittbud
  6 bud

  need 3d Models and 2d drawing for two step files.. Step file are available. To be created in Original licensed solidworks software Output: create following file Formats for Model .sddrw .sldprt .stp .dwg jpg of 2D drawing pdf of 2D drawing

  $21 (Avg Bid)
  $21 Snittbud
  49 bud
  Ingeniero programador raspberry 6 dagar left
  VERIFIERAD

  Programacion en raspberry + una camara stereo 3D para hacer un contador de personas utilizando codigos de inteligencia artificial. Programacion y diseño de todo el proyecto.

  $3930 (Avg Bid)
  $3930 Snittbud
  12 bud

  This projected involves developing a photorealistic 3D avatar that can be used in programs such as iClone 7 / 8, iClone Character Creater 4. This involves using a headshot picture of a model to create the face and head. And using a picture and/or body measurements to create the rest of the avatar. This is part of an overarching project that is to track the weight loss and changes in the avatar over a period of time. If this avatar is accurate and successful follow on projects of the same but leaner avatar will follow. Likely to include between 3 -6 additional. This will be dependent on the accuracy of the first avatar.

  $302 (Avg Bid)
  $302 Snittbud
  20 bud