Anpassa din Internet marknadsföringskampanj

Bygg en pipeline för din virtuella publik. Enligt GE Capital Retail Bank forskar 81% av konsumenterna på internet innan de köper.

Lägg upp projekt
Övning ger färdighet

Vill du anpassa din webbplats för Brand Loyal kunder?

I ett försök att anpassa ditt innehåll och skapa varumärkeslojalitet är det viktigt att utforma en skräddarsydd digital marknadsföringsstrategi. Håll dina kunder från att vända sig till dina konkurrenter - anpassa dina erbjudande till deras behov och bygga förtroendefulla relationer idag.

Illustration av marknadsföringsmaterial
Illustration av en byggsten

Börja från början

Skapa en strategi för din verksamhet. Oavsett om du börjar från grunden med ditt content skapande, eller skapar en media plan för sociala medier så kan en dynamisk digital marketing strategy öka din synlighet, engagera din publik och öka trafiken till din sida.

Illustration av en instrumentpanel ratten

Optimera din tratt

Utnyttja din webbplats och skapa iögonfallande målsidor för att leverera rätt budskap till dina kunder. Börja med ett unikt säljbudskap och bygg vidare på de fördelar och det värde som erbjuds av ditt företag. Konvertera potentiella kunder till sälj och bygg en grund för förtroende och återkommande kunder.

Illustration av en graf

Svara på nyckeltal

Använd Google Analytics för att följa upp vilka strategier som fungerar, så att du kan ta intelligenta långsiktiga marknadsförings- och affärsbeslut. Om du får mycket trafik från en interaktiv målsida, då kan vara värt att anpassa andra sidor på din webbplats på ett liknande sätt.

Öka trafik med SEO

Visste du att den genomsnittliga mängden innehåll för en webbsida som visas bland de 10 första på Googles resultatsidor är minst 2000 ord? Enligt QuickSprout Statistik ju högre upp du söker i listan, desto mer innehåll kommer varje sida att ha. Detta innebär att genom att ha ett mer optimerat innehåll ökar du automatiskt trafiken till din webbplats.

Illustration av en graf

Förstå din verksamhet

Sociala media marknadsföring har öppnat dörrar med möjligheter att bättre förstå din målgrupp. Enligt Awareness Inc, 53% av sociala medier marknadsförare mäta inte deras framgång. Att spåra hur långt dina sociala medier når genom omfattande slutrapporter och att tillämpa kompetensen hos en expert är ett bra sätt att börja.

Illustration av en instrumentpanel med grafer
Illustration av en bärbar dator

Lägg upp projekt

Att hitta en bra frilansande internetmarknadsförare är snabbt och enkelt. Det är bara att lägga upp ett projekt och få gratis offerter från världens bästa marknadsförare inom bara några sekunder.

Illustration av chattmeddelanden

Samarbeta

Chatta med expertfrilans internetmarknadsförare om deras offert och tidigare erfarenhet innan tilldelningen av projektet och anställa dem.

Illustration av en medalj

Nöjdhetsgaranti

Betala säkert med vår enkla milstolpsbetalning-system. Släpp betalningar i etapper och bara när du är 100% övertygad om att arbetet är klart.