Organisera ditt företag med en datainmatningspecialist

Hopar saker sig i eftersläpning? Du kanske behöver en del data inmatad och analyserad, eller vissa filer uppdaterad och omvandlad. Anställa rätt person att hjälpa rensa eftersläpningen snabbt.

Lägg upp projekt
Förbättra din effektivitet

Spendera mindre tid åt datainmatning...

...Och mer tid att fokusera på den större bilden. Datainmatning är mer än bara ett kopiera och klistra-in jobb. Du behöver någon som har gott om tid och kompetens att få det gjort rätt och få det gjort snabbt.

Illustration av ett skrivbord med en dator och ordbehandlare programmet öppet

Blankett- och dokumentbearbetning

Från handfyllda undersökningar och former, till fakturor och även försäkringsfordringar kan bearbetning vara en långsam, tidskrävande och kostsam process. Du måste dra information från de berörda datafält, digitalisera, fånga och alstra en utsignal som bäst passar dina syften (dvs Excel, CSV, Word). Så, om du har fastnat manuellt bearbeta alla företagets dokument, kan det vara dags att lägga ut ditt datainmatningsarbete.

Omedelbara resultat online

Få snabba och effektiva datainmatning levererat direkt till din dörr. En datainmatning specialist kan få dig up-to-date och korrekta uppgifter från nästan var som helst i världen. Beväpna dina beslutsfattare med korrekta, aktuella information och ge ditt företag ett steg upp på konkurrenten.*

Data driver de bästa affärsbesluten

Gör inte viktiga affärsbeslut på ett infall. Framgångsrika företag kapitalisera på korrekt, up-to-date information till att strategiskt planera sitt nästa drag, för att ta sin verksamhet till nästa nivå. Dessa dagar, råder databaserat beslutsfattande kung.

Illustration av en gammal dator med data

Redo att spara tid?

Att anlita en frilansare är ett bra alternativ till att anställa extra personal när du inte har råd att betala en heltidslön. Börja spara genom att hitta en expert data specialist idag.

Illustration av en klocka

Redo att spara pengar?

Det är mycket billigare att hyra en frilansare än att anställa en heltidsanställd (för att inte nämna att täcka alla dessa irriterande extra personalrelaterade kostnader). Du kanske inte ens har tillräckligt med arbete för att anställa någon på heltid.

Illustration av ett kvitto
Illustration av en bärbar dator

Lägg upp projekt

Bara du kan ditt företag bäst. Logga bara in och söka igenom vår bank av duktiga frilansare som är angelägna om att tillhandahålla sina datainmatningstjänster för dig.

Illustration av chattmeddelanden

Samarbeta

Granska specifikationer och ge feedback på ett ställe. Du kommer att vara med din frilansare varje steg under vägen, vilket ger dig expertis och återkoppling för att producera de resultat du vill.

Illustration av en medalj

Nöjdhetsgaranti

Du är i kontroll. Släpp bara en betalning för din datainmatningsprojekt när du är 100% nöjd med den slutliga produkten. Få full äganderätt av upphovsrätten när arbetet är slutfört.