Hitta de bästa copywriters att låta ditt företag skina

Varje märke har en unik historia att berätta. Kraftfulla copywriting handlar om att använda rätt ord i rätt ordning för att skapa intressanta innehåll som dina kunder inte kan motstå.

Lägg upp projekt

Kom igång idag

Var aldrig på en förlust för ord

Tänk på ditt exemplar som den allra första handslag mellan dig och dina potentiella kunder. Hälsa dem med innehåll som är optimerad, färsk och griper dem vid näsan!

Illustration av motiverande böcker på en hylla.
Illustration av en dator.

webbplats copywriting

Underskatta aldrig kraften i en välskriven hemsida. När allt kommer omkring, kan din webbplats vara det första intrycket människor får av dig eller ditt företag. Bra copywriting är engagerande utan att vara alltför försäljningslik för läsarna.

Illustration av jorden.

Sökmotoroptimering (SEO)

Se till att dina potentiella kunder kan hitta dig på nätet. Att bli rankad på första sidan är inte en barnlek - men det är i hjärtat av varje online marknadsföringsstrategi. Att optimera din webbplatsinnehåll ser till att din målgrupp kommer att kunna hitta din sida när de använder sökmotorer såsom Google.

Illustration av en skrivpenna.

Innehållsmarknadsföring

Blogginlägg, artiklar på nätet, nyhetsbrev i massor! Din publik förtjänar det bästa innehållet. Väck deras intresse och locka dem med skriftligt innehåll som skapats till perfektion. Faktum är att 92%1 av företag som bloggar flera gånger per dag har fått en kund från sin blogg.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nu kan ditt företag se bra ut och låta bra

I en värld av marknadsföring är det din röst som hjälper dig att stå ut från dina konkurrenter. Att hitta ett tonfall som framgångsrikt kommunicerar vad ditt varumärke handlar om, dina värderingar och åberopar de exakta känslor som du vill ha i dina läsare kan vara knepigt. Anlita de bästa copywriters att skriva historien om din verksamhet.

Illustration av en Freelancer tidning.

Prata med din målgrupp

Hur får du din målgrupp att göra som du vill? Svaret är enkelt - skriv innehåll som talar till dem. Studier visar att 78%2 av kunder är intresserade av att bygga goda relationer med organisationer som tillhandahåller anpassat innehåll. Men betyder anpassat innehåll egentligen? Vi pratar om bloggar, onlineartiklar och nyhetsbrev som är skräddarsydda för att vårda just din målgrupp.

Lägg upp projekt Hitta de bästa copywriters 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Illustration av en broschyr om dessert.

...och allt det här medan du håller på med andra uppgifter

Vem som helst kan berätta om att det tar tid att driva ett företag. När du anlita en professionell copywriter får du inte bara någon som kan koppla ihop en bra mening, du spara också värdefull tid. Expertcopywriters kan skriva bra kopior som möter deadlines. Detta innebär att du nu kan ha tid för det morgonkaffe du alltid velat ha.

Illustration av en kaffemugg.

Omdömen

"Freelancer hjälper mig i min verksamhet och kan vara ett användbart och kraftfullt verktyg om du förstår hur det fungerar."

logicbz

Det är så enkelt som 1-2-3

Den perfekta copywriter är bara ett klick bort

(Ingen thesaurus nödvändigt.)

Lägg upp projekt

Lägg upp projekt

Bara du kan ditt företag bäst. Logga bara in och lägg upp ett projekt, med uppgifter om arbetet som skall utföras, inklusive några speciella parametrar som måste följas.

Samarbeta

Stora samarbeten ger stora arbete. Du kommer att vara med din frilansare varje steg under vägen - ge din expertis och återkoppling för att producera ett fantastiskt resultat.

Nöjdhetsgaranti

Du är i kontroll. Släpp bara betalningar när du är 100% nöjd med den slutliga produkten. Ta över upphovsrätten när arbetet är slutfört.